• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Kizlar kolesterol yukselen varmi tahlillerinde? Gebelikte normal yaziyor internette ama doktora iki gunum vae gitmeye merak ettim deneyimi olan var mi?
Crp de yuksek çıktı yine, kafama cok takildi :(

Kabiz olan arkadaslarim koşun bugun kesfim
Cranbeery sıktim ve sadece 5 yudum ictim
Ve tiritiririm tuvalete ciktim😀😀
Kızılcık sanırım değil mi nereden buluyorsunuz acaba marketlerde var mı? Benimde idrarımı yaparken hafif yanma oldu bugün sanırım enfeksiyon başlangıcı var. Kefirde çok yardımcı tuvalete çıkmaya kaç gündür çıkamamıştım bir bardak kefir işi çözdü 🤣🤣

Kızlar nasılsınız ben üç gündür akşamları ishal gibiyim birden soğuk ter boşalıyor, gece uyanıyorum bazen tuvalete çıkıyorum ishal gibi bazn sadece kramp ve terleme geliyor😓Sizce üşütme mi bu, ateş fln yok

Canım aynı şeyler bende de var. İshal değilim ama karnım bozuk gibi kramplar yaşıyorum. Birden sıcak basıyor terliyorum fenalık geçirecek gibi oluyorum. Bazen midem bulanıyor. Şeker tansiyon da ölçüyorum bir sorun yok. Herhalde hormonlardan oluyor 🙁
Hormonlardan olabilir kızlar ama ateşiniz çıkarsa mutlaka doktora gidin bide ishal vücuttaki suyu azaltır bol bol su içmelisiniz

Bende taşındım ıspartaya evde bi ton iş var ama tek başıma yapamayacağım için otele geldik evin elektrik su vs açılana kadar buradayız soğuk algınlığı var boğazım çok kötü burnumu silmekten yara oldu 🤓 ballı süt ıhlamur nane limon ne yaptıysam geçmedi parol aldım tık yok boğaz ağrısı için tavsiyelerinizd açığım kızlar

Merhaba çikolata kutusu ve kolonyayı nerden yaptırdınız acaba bir de sakıncası yoksa fiyat ne tuttu? Ben çikolata kutusu olarak çeyiz bohçam için aldırdığım bir kutum vardı zara home dan onu kullanayım dedim ama bilemedim . Hediyelikte ben de emin değilim niye millete çocuk doğurdum diye hediye dağıtıyorum anlayamıyorum😂😂 yine de makromeden yıldız şeklinde anahtarlık yapayım dedim elimden gelir soy ismimiz de yıldız ama hiç gözüm yemiyor çoğu arkadaşıma yapmıştım doğurcakları zaman ama valla gözüm yemiyor.kutumun fotoğrafını da koyayım

Mori design a yaptırıyorum.
Çikolata kutusu 515. İsimli olacak. İçinde çikolata yok. Sadece kutu fiyatı.
Büyük boy cam şişe kolonya 435
Kapı süsü 3100
Hepsi 4050 tl tuttu
Hiç örneğini görmediğim kendi seçtiğim bir resimle yapacaklar. İstediğiniz desenle resimle yapıyor böyle yerlerin hepsi.

Ama çok daha uyguna yapan yerler de var. Burası biraz pahalı.
Instagram hesabımdan araştırıp buldum ben de.
İlk kızımda kapı süsü dışında bir şey yaptırmamıştım. Çikolatayı da kendimiz almıştık normal kutusunda. Bir de ramazandı. Başka yiyecek yoktu.

Şimdi bir de kurabiyeler yaptıracağım. Doğuma yakın sipariş edeceğim onları da. Şeker hamuruyla süslenmiş kurabiyelerin bu kadar lezzetli olduğunu düşünmezdim. Arkadaşım yaptırınca gördüm. Hepsini afiyetle yemiştik😅

Hediyeliği kendiniz yapabiliyorsanız çok güzel. Ekstra almayı şimdilik düşünmüyorum ben de. 🙂

Kızılcık sanırım değil mi nereden buluyorsunuz acaba marketlerde var mı? Benimde idrarımı yaparken hafif yanma oldu bugün sanırım enfeksiyon başlangıcı var. Kefirde çok yardımcı tuvalete çıkmaya kaç gündür çıkamamıştım bir bardak kefir işi çözdü 🤣🤣
Ben migrostan internetten sotluyorum hemencicin geliyorr
Kefir asla icemiom yaa😅😅😅

Bende taşındım ıspartaya evde bi ton iş var ama tek başıma yapamayacağım için otele geldik evin elektrik su vs açılana kadar buradayız soğuk algınlığı var boğazım çok kötü burnumu silmekten yara oldu 🤓 ballı süt ıhlamur nane limon ne yaptıysam geçmedi parol aldım tık yok boğaz ağrısı için tavsiyelerinizd açığım kızlar
Doktoruna sorup okeyo varsa b vitamini kompleksi 3 gun tuketirsen iyi gelecektir ama mutlaka doktoruna danisarak yspmalisin

Canım aynı şeyler bende de var. İshal değilim ama karnım bozuk gibi kramplar yaşıyorum. Birden sıcak basıyor terliyorum fenalık geçirecek gibi oluyorum. Bazen midem bulanıyor. Şeker tansiyon da ölçüyorum bir sorun yok. Herhalde hormonlardan oluyor 🙁
Herhalde canım ya ben pek kabızlık yaşamadım mesela ona da şükür ama bu durum korkuttu biraz. Özellikle geceleri başlıyor sabah iyi oluyorum. Geçicidir inşallah

Merhaba aynı haftadayız bizim de cinsiyetimiz erkek sağlıkla gelsinler inşallah isim düşündünüz mü
Benim ikinci bebeğim olucak bunu eşim koymak istedi babasinin ismini koymak istiyor Hüseyin ismi bende iki isim olsun istiyorum Hüseyin Asaf veya Hüseyin Mirza düşünmüştüm de daha tam belli değil ama bana kalsaydı Aybars ya da Alparslan koymak isterdim

Evet haklisin erkekte anaya duskun oluo
Ben kocama dogum yapiom resmen😁😁😁😁
Benim evet kiz
Evet tabi yani ilerde hayal edince yanımda iki tane benim boyumu geçmiş evladım olucak aslan gibi kız da anneye arkadaş olur tabi ikisinin de yeri farklı Allah olmayanlara da nasip etsin böyle de bencilce düşünüyormus gibi hissediyorum çocuğu olması için çabalayan binlerce insan var bende cinsiyete taktım yani ya aslında üzülmedim de ne bilim

Back
X