• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Evet tabi yani ilerde hayal edince yanımda iki tane benim boyumu geçmiş evladım olucak aslan gibi kız da anneye arkadaş olur tabi ikisinin de yeri farklı Allah olmayanlara da nasip etsin böyle de bencilce düşünüyormus gibi hissediyorum çocuğu olması için çabalayan binlerce insan var bende cinsiyete taktım yani ya aslında üzülmedim de ne bilim
EVet cok dogru noktaya degindin biliyormusun
ben tup bebek annesiyim bazen biseylerw soylenince kendine gel diyorum
Cunku o kdr zorki
Ve isteyen herkese hep dua ediyorum

EVet cok dogru noktaya degindin biliyormusun
ben tup bebek annesiyim bazen biseylerw soylenince kendine gel diyorum
Cunku o kdr zorki
Ve isteyen herkese hep dua ediyorum
Benimde ilk bebeğim tedaviyle oldu şuan 1 yaşına girecek 17 Eylül de ben korundugum halde hamile kaldım aralarında bı buçuk yas olacak ama şükürler olsun rabbim aratmadı ilki çok zor oldu çünkü biraz yaş farkı olsa tabi iyi olurdu ama yine de iyi ki oldu bı tek doğuma gittiğim zaman bebeğim nolur sadece bunu düşünüyorum ikisine aynı anda bakabilecegime inanıyorum Rabbimin bı bildiği vardır diyorum sağlıklı olsunlar mutlu olsunlar sağ salim kavusalim hepimiz daha ne olsun

Kızlar ben hamilelik dönemini tayt ve tişört-sweatshirt kombinleriyle geçirme kararı aldım inşallah :anneadayı: Özellikle erkek bölümlerinde uzun bol ve çok güzel tişörtler var haberiniz olsun tayt üstü için rahat olabilecek şekilde. Pantolon almayı çalıştım ama karın dışında her yer bol olduğu için sevemedim büyük bedenleri bir de şimdi alsam bir ay sonra olmayacak gibi bir halleri var. Oyshonun comfortlux'leri yumuşacık. Sırasıyla m-l-gebelik taytı olarak devam etmeyi düşünüyorum bakalım :halay:

Benimde ilk bebeğim tedaviyle oldu şuan 1 yaşına girecek 17 Eylül de ben korundugum halde hamile kaldım aralarında bı buçuk yas olacak ama şükürler olsun rabbim aratmadı ilki çok zor oldu çünkü biraz yaş farkı olsa tabi iyi olurdu ama yine de iyi ki oldu bı tek doğuma gittiğim zaman bebeğim nolur sadece bunu düşünüyorum ikisine aynı anda bakabilecegime inanıyorum Rabbimin bı bildiği vardır diyorum sağlıklı olsunlar mutlu olsunlar sağ salim kavusalim hepimiz daha ne olsun
Bence farklari guzel arkadas olurlar ama sadece en basta seni biraz yorabilir
Rabbim kimseye kaldiramayacagi yuk vermez
Anneler her zaman gucludur🥰🥰

2026'da şu yanak burun dudak üçlümüz mü olcak 🥰😝

Eklentiler

• IMG_9283.webp
    IMG_9283.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar ben hamilelik dönemini tayt ve tişört-sweatshirt kombinleriyle geçirme kararı aldım inşallah :anneadayı: Özellikle erkek bölümlerinde uzun bol ve çok güzel tişörtler var haberiniz olsun tayt üstü için rahat olabilecek şekilde. Pantolon almayı çalıştım ama karın dışında her yer bol olduğu için sevemedim büyük bedenleri bir de şimdi alsam bir ay sonra olmayacak gibi bir halleri var. Oyshonun comfortlux'leri yumuşacık. Sırasıyla m-l-gebelik taytı olarak devam etmeyi düşünüyorum bakalım :halay:
Hemeennnn o tayttan aliyorum super dusundun🥰🥰

Bende taşındım ıspartaya evde bi ton iş var ama tek başıma yapamayacağım için otele geldik evin elektrik su vs açılana kadar buradayız soğuk algınlığı var boğazım çok kötü burnumu silmekten yara oldu 🤓 ballı süt ıhlamur nane limon ne yaptıysam geçmedi parol aldım tık yok boğaz ağrısı için tavsiyelerinizd açığım kızlar
Ben de aşırı sıcak olduğu için camı komple açıp ıslak saçla yatmıştım. Sabah boğazlar şiş tabi :)
tuzlu su ile gargara deneyebilirsin. Bir de bala limon sıkıp 1 kaşık yemiştim. Parol sabah akşam içtim. Daha iyi oldum.

Ben de aşırı sıcak olduğu için camı komple açıp ıslak saçla yatmıştım. Sabah boğazlar şiş tabi :)
tuzlu su ile gargara deneyebilirsin. Bir de bala limon sıkıp 1 kaşık yemiştim. Parol sabah akşam içtim. Daha iyi oldum.
Ay evet bala limon sıkıp yiyeyim teşekkür ederim 🌺

Kızlar ya bu tek taraflı yatma olayı beni çok zorluyor. Genel olarak sola yatmaya çalışıyorum ama baldır kısmım uyuşup ağrımaya başlıyor sanırım kendimi çok alıştırmamışım tek taraflı yatmaya. Bir de yatağın yönünü çevirdik baya sertmiş iyice ağrı yaptı, bacak arama bi şey koyduğumda daha hızlı ağrımaya başlıyor nasıl yapcam var mı önerisi olan? Sabaha karşı dayanamadım yürüyüş yapıp koltuğa geçtim daha yumuşak diye en son🥹

Kızlar ya bu tek taraflı yatma olayı beni çok zorluyor. Genel olarak sola yatmaya çalışıyorum ama baldır kısmım uyuşup ağrımaya başlıyor sanırım kendimi çok alıştırmamışım tek taraflı yatmaya. Bir de yatağın yönünü çevirdik baya sertmiş iyice ağrı yaptı, bacak arama bi şey koyduğumda daha hızlı ağrımaya başlıyor nasıl yapcam var mı önerisi olan? Sabaha karşı dayanamadım yürüyüş yapıp koltuğa geçtim daha yumuşak diye en son🥹
Ben arada saga dogru yatiyorum
Bazen sag musaade etmesede
Sola komple yattigimda bazen elim ödemleniyor benim
Cunku kan akisi tek tarafli neticede
O zaman saga donuyorym.mecburen

Kizlar
Bazen sizinde bel agrilariniz
Ne bileyim kasik cekilmeleriniz durdugu oluyor mu
Öyle oluyor bazen ve o zamanda cok endiseleniyorum
Sabahtan beri agrim sizim yok

Back
X