• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Zaten elimizdeki de sünger. Civilde de Kraftın yatağı 1200 liraymis o da sünger. Bilemedim. 2 sene kullanacak en fazla bu yatağı bi de o var. Sonra odasına geçecek büyük yatağa
Doğru aslında yataşta da twiny yatak var o da sünger. Demekki sünger kullanılabiliyor. Öyleyse aynı ölçülerde sünger kestirip kullanırım yatağın içinden çıkandan daha kalınlar en azından

Seyahat bile uzun gelmiş olabilir bebekler de yavaştan kilo almaya başladı baskı oluyor ayakta durunca bile ama toparlıyor di mi doğru anladım ben. Şunun şurasında ne kaldı dinlenin bol bol zaten yatamayacağız sonrasında böyle ☺️🙏

Evet ama hamilelik psikolojisi çok zor yani ben olsam doktorun yanında ilk düzelebileceğini söyler korku pompalamam diyorum ama onlar yönünden bakınca her zaman en kötüsünü söylemekte yarar var bundan önce diş ağrısı ile imtihan oldum antibiyotik vs doktorun söyledikleri resmen işlem sırasında doğuracakmışım gibi ☺️o korkuyla ve ağrı ile 1 hafa onla uğraştım gittim geldim enfekte olmuş denildi bir daha ilem yapıldı anestezisiz oldu ilki hariç diğer 3 işlem yani hamilelik öncesi her şey tamam desende imtihanlar çıkıyor bişe duygusalsın hep acabalarla ne kadar tevekkül etsekte annelik o yüzden çok zor😔 Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah hepimiz sağ Salim kavuşuruz ❤️

Doğru aslında yataşta da twiny yatak var o da sünger. Demekki sünger kullanılabiliyor. Öyleyse aynı ölçülerde sünger kestirip kullanırım yatağın içinden çıkandan daha kalınlar en azından
Evet zaten Bi yatak var maksat alttan soğuk gelmesin. Altına bi destek olmuş olur onu kestirip koyunca

Herkese selam, ikikedilianne çok geçmiş olsun Allah hayırlısını versin canım benim, kıyamam ♥️

Bu arada bizde bugün toplu kıyafet alışverişi vs. Yaptık aşırı yoruldum, sarı akıntım geliyor inşallah düzelirim neden geliyor 1 haftadır böyle anlamadım, bebekte vajinama çok baskı yapıyor:(

Arkadaslar herkese merhaba
Şubat grubu olarak ilk dogumumuz gerçekleşti
26 haftalik iki kedili anne cuma gunu dogum yapti
Annemiz gebelik zehirlenmesi yasiyordu
Hikayesinide buradan yazmisti
Tansiyon durumuda vardi
SEzaryan ile acil doguma alindi
Şu anda bebisimiz kuvezde
Annemiz ise 1 gun entube edildi şu anda normal odada kalıyor
Hamdolsun o da iyi durumda
sizlere de ondan izin alarak bilgi.vermek istedim
Ah canım benim🙏
Hem kendisi hemde bebişi iyi olsun diye dua ediyorum 🤲🏼 sağlıkla Rabbim yardımcısı olsun 🌺
Güzel haberlerini alalım inşallah 🙏

Merhaba herkese yazılanları okuyorum ama çok sık yazamıyorum. Bir sorum var arkadaşlar multivitamine ek olarak omega takviyesi aldınız mı? aldıysanız hangi multivitaminle hangi omegayı aldınız acaba?

Bu arada bizde bugün toplu kıyafet alışverişi vs. Yaptık aşırı yoruldum, sarı akıntım geliyor inşallah düzelirim neden geliyor 1 haftadır böyle anlamadım, bebekte vajinama çok baskı yapıyor:(
Benim de aynı problem var çok hareketli olunca aynı şeyleri yaşıyorum. Birkac gün dinlenin iki şikayetiniz de geçer inşallah, benim olmuştu dinlenince geçti. Dünden beri yine var ama önceki gün ve dün disardaydim ben de alışveriş yaptım bebek için. Ona bağladim yine

Benim de aynı problem var çok hareketli olunca aynı şeyleri yaşıyorum. Birkac gün dinlenin iki şikayetiniz de geçer inşallah, benim olmuştu dinlenince geçti. Dünden beri yine var ama önceki gün ve dün disardaydim ben de alışveriş yaptım bebek için. Ona bağladim yine
Evet canım uyuyup uyanınca sabaha düzeliyorum şükür 😍

Evet canım uyuyup uyanınca sabaha düzeliyorum şükür 😍
Demek ki çok ileri haftalara bırakmadan ara ara bebişlerimizin ihtiyaçlarını halletmemiz gerekiyor😅 ben aldığım kıyafetleri battaniyeleri vs yıkadım koydum ama daha alınacaklar var onlari da yıkayıp oyle toplu ütü yapayım diyorum 😅 siz ne durumdasınız alışverişler yapılmış yorulmuşsunuz🤭

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım sağlık ocağında biraz önce 50 gr lık, tokluk kanı da verdim. Merak eden varsa sadece hafif midemi bulandırdı ağzımın tadı bi gariplesti o kadar. Tüm kanları verecektim fakat hormon testlerini alamıyorlarmis cihazda sıkıntı varmış onu artık hastaneye gidince vereceğim maalesef

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım sağlık ocağında biraz önce 50 gr lık, tokluk kanı da verdim. Merak eden varsa sadece hafif midemi bulandırdı ağzımın tadı bi gariplesti o kadar. Tüm kanları verecektim fakat hormon testlerini alamıyorlarmis cihazda sıkıntı varmış onu artık hastaneye gidince vereceğim maalesef
Her sağlık ocağı yapıyor mu merak ettim. Hastanelerde yapılıyor diye biliyordum

Merhaba herkese yazılanları okuyorum ama çok sık yazamıyorum. Bir sorum var arkadaşlar multivitamine ek olarak omega takviyesi aldınız mı? aldıysanız hangi multivitaminle hangi omegayı aldınız acaba?
Ben sadece ocean multivitamin kullanıyorum. Yatmadan önce de d3 sıkıyorum ağzıma , bu arada asla düzenli değilim aklıma gelirse yapıyorum. Düzenli alan varsa helal olsun benim düzen baya bozuldu

Merhaba arkadaşlar 🌹 Bir haftadır el bileklerimde ağrı var. Bunu yaşayan var mı? Gece artıyor ağrı bu arada.

Her sağlık ocağı yapıyor mu merak ettim. Hastanelerde yapılıyor diye biliyordum
50gr yapılıyormuş sadece. Eğer sonucunda bi sorun çıkarsa ve 75 gr ile tekrar yapılması gerekirse o zaman hastanede yapılıyor dedi sağlık ocağındaki doktor

• Beğen
Reactions: hku
Back
X