• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Daha önceden 2 doğumum oldu 2 . Kızım erken 35 haftalık doğdu ama rahim ağzını diğer doktorlarım hiç ölçmemişti ilk defa bu doktor ölçtü ve çok korktum çam sakura hep asistan yine alttan muyane edecekler diye korkuyorum

Daha önceden 2 doğumum oldu 2 . Kızım erken 35 haftalık doğdu ama rahim ağzını diğer doktorlarım hiç ölçmemişti ilk defa bu doktor ölçtü ve çok korktum çam sakura hep asistan yine alttan muyane edecekler diye korkuyorum
Başka bi doktora gözükmenizi tavsiye ederim, direk asistana muayene olmayın,

Çok geçmiş olsun. Riskli gebelik konusunda uzman olan Dr lar var araştırsanız oyle bi yere gitseniz aslında daha iyi olur sanki

Kızlar ben bugün 26.haftadan nefret ettim inanılmaz bağırsak ağrısı çekiyprum batıyor sancı yapıyor nefes alamıyorum derin derin, sol tarafıma ful vuruyor gece asla uyutmuyor karın ağrısı da yapıyor karnım sürekli patlayacak gibş gergin yemek yiyemiyorum rahat rahat önerisi olan var mı bu lanet şeye kronik bağırsak problemim var zaten hamileikte iyice beter oldu
Tam hava değişimi şimdilerde o yüzden ben yeleksiz gezmiyorum karnımı ve ayaklarımı usutmemeye çalışıyorum yoksa dediğiniz gibi oluyor

Merhaba bişey danışmak istiyorum dün muyane oldum kaşık şikayetimden vajinsl muyane oldum rahim ağzı 2 mm doktor baskı var dedi erken doğum çok yüksek araştırma hasta ne sevk etti çok kötü oldum yani gitmedim araştırmaya şoka girdim ya 25 haftalık etçrken doğum riski bi tarafdan rahme dikiş atma riski şaltım kaldım rahim ağzı kısalıgı olup gününde doğum yapanda varmış işimi şansada bırakamam çok kararsızım aramızda aynı dertten muzdarip kimse var mı?
Canın Merhabalar ben değil ama çok yakın bir arkadaşım aynı durumdaydı bir doktoru takibini yapıyordu çift rahimli olmasına rağmen doktoru herşey yolunda demiş ona sürekli rahim ağzını ölçtür dedim ama doktoru bir ölçü söylemek yerine sıkıntı yok demekle yetinmiş sonra tesadüfen benim doktoruma başladı, doktorum perinatolojiye yönlendirdi hunileşme be rahim ağzı uzunluğu 2 mm imiş, tabi doktorum perinatalojinin bu raporunu görünce acil serklaj yani dikiş attı artık işe gitmiyor sadece yatıyor, eğer iyi bir doktorsa dikiş atması en güvenlisi bence, sen yine dolaş bir başka perinatolojilere de git, inşallah kolaylıkla atlatırsın bu süreci Allah yardımcın olsun iyi doktorlara denk gelmen dileği ile, korkma bir çok kişinin başına gelebiliyor dua edelim

Back
X