Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet kesinlikle öyle ocean kullanıyorum var onda. Hatta içinde demir de olduğu için onu kullandığım günler demir takviyesini kullanmıyorum fazlası da zararlı dedi doktor. Gerçekten de en başta bilmeden aynı anda kullandım kabızlık vs yaptı
Evet kesinlikle öyle ocean kullanıyorum var onda. Hatta içinde demir de olduğu için onu kullandığım günler demir takviyesini kullanmıyorum fazlası da zararlı dedi doktor. Gerçekten de en başta bilmeden aynı anda kullandım kabızlık vs yaptı
Olabilir ama turune gore de degisebilir.
Benim takviye aldigim demir c vitaminli kabiz olmamam icin oyle vermisti doktor, ve multivitamimde probiyotik var belki ondan rahatsiz etmedi beni degerlerimiz normal olsun da onemli olan o
Uzun süredir yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. 29 haftadan sonra çok fazla sağ kaburga ağrısı yaşıyorum. Elimi değince bile acıyor artık. Bu tarz bir şey yaşayan bir çözüm bulan var mı?
Olabilir ama turune gore de degisebilir.
Benim takviye aldigim demir c vitaminli kabiz olmamam icin oyle vermisti doktor, ve multivitamimde probiyotik var belki ondan rahatsiz etmedi beni degerlerimiz normal olsun da onemli olan o
Uzun süredir yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. 29 haftadan sonra çok fazla sağ kaburga ağrısı yaşıyorum. Elimi değince bile acıyor artık. Bu tarz bir şey yaşayan bir çözüm bulan var mı?
Iceriginden bak ama fazla olmasin sonra :) benim ilk uc ay kullandigim vifolic multivitaminse vardi almamistim. Suan vinalac aliyorum yok onda.
Bir de doktoruna danis yine de ek bir yorumu vardir belki.
Ben sormadan doktora hicbisey icmiyorum dhsjsj
Suan ocean 780 mg omega 3 olan
Benim de hic biseye tahammulum yok, ozellikle uyku kalitesinin bozulmasi, gobegin buyumesiyle hareketlerin kisitlanmasi, ve diger fiziksel sikintilar beni daha da agresif yapiyor :/
Benim de hic biseye tahammulum yok, ozellikle uyku kalitesinin bozulmasi, gobegin buyumesiyle hareketlerin kisitlanmasi, ve diger fiziksel sikintilar beni daha da agresif yapiyor :/
Ben zaten hamileliğimin başından beri hiç duygusallaşmadım normalde çok duygusal biriyim şuan duygularım alınmış gibi sadece çok öfkeliyim içimde bir küçük canavar büyüyor sanırım