• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Cogunda var bazilarinda yok icerigine bakmak lazım o yuzden :(
Ben vinalac alıyorum onda yok mesela
Evet kesinlikle öyle ocean kullanıyorum var onda. Hatta içinde demir de olduğu için onu kullandığım günler demir takviyesini kullanmıyorum fazlası da zararlı dedi doktor. Gerçekten de en başta bilmeden aynı anda kullandım kabızlık vs yaptı

Evet kesinlikle öyle ocean kullanıyorum var onda. Hatta içinde demir de olduğu için onu kullandığım günler demir takviyesini kullanmıyorum fazlası da zararlı dedi doktor. Gerçekten de en başta bilmeden aynı anda kullandım kabızlık vs yaptı
Mg olarak fazla gelmistir :(
Ben multivitaminde demir aliyorum ayrica demir de alıyorum totalde 31 mg yapıyor

33 de benimkilerin toplamı yapıyor bana fazla geldi😂😂 bünyeyle alakalı demek
Olabilir 😊 ama turune gore de degisebilir.
Benim takviye aldigim demir c vitaminli kabiz olmamam icin oyle vermisti doktor, ve multivitamimde probiyotik var belki ondan rahatsiz etmedi beni🤣 degerlerimiz normal olsun da onemli olan o🌸

Uzun süredir yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. 29 haftadan sonra çok fazla sağ kaburga ağrısı yaşıyorum. Elimi değince bile acıyor artık. Bu tarz bir şey yaşayan bir çözüm bulan var mı?

Olabilir 😊 ama turune gore de degisebilir.
Benim takviye aldigim demir c vitaminli kabiz olmamam icin oyle vermisti doktor, ve multivitamimde probiyotik var belki ondan rahatsiz etmedi beni🤣 degerlerimiz normal olsun da onemli olan o🌸
Evet belki de öyledir. Değerler dalgalanıyor sürekli bakalım olsun böyle böyle geçiyor şükürler olsun😂🩷

Uzun süredir yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. 29 haftadan sonra çok fazla sağ kaburga ağrısı yaşıyorum. Elimi değince bile acıyor artık. Bu tarz bir şey yaşayan bir çözüm bulan var mı?
Sağ tarafına çok mu yatıyorsun ondan mı ki

Kizlar sinir stres seviyesi artan oldu mu? Ben herkese gicik kapiyorum ve agzimdan olup olmadik laflar cikiyor sonra pisman oluyorum

Kizlar sinir stres seviyesi artan oldu mu? Ben herkese gicik kapiyorum ve agzimdan olup olmadik laflar cikiyor sonra pisman oluyorum
Şu sıra aşırı sinir hali bendede var küçücük şeylere bile sinirlenebiliyorum zaman geçince buna mı sinirlendim diye şaşırıyorum

Iceriginden bak ama fazla olmasin sonra :) benim ilk uc ay kullandigim vifolic multivitaminse vardi almamistim. Suan vinalac aliyorum yok onda.
Bir de doktoruna danis yine de ek bir yorumu vardir belki.
Ben sormadan doktora hicbisey icmiyorum dhsjsj
Suan ocean 780 mg omega 3 olan
Multivitaminlerin içinde var genelde. Benim kullandığımda var o yüzden extra almama gerek olmadığı söylendi
Kızlar siz bu multivitaminleri hergün mü alıyprsunuz?

Şu sıra aşırı sinir hali bendede var küçücük şeylere bile sinirlenebiliyorum zaman geçince buna mı sinirlendim diye şaşırıyorum
Benim de hic biseye tahammulum yok, ozellikle uyku kalitesinin bozulmasi, gobegin buyumesiyle hareketlerin kisitlanmasi, ve diger fiziksel sikintilar beni daha da agresif yapiyor :/

Benim de hic biseye tahammulum yok, ozellikle uyku kalitesinin bozulmasi, gobegin buyumesiyle hareketlerin kisitlanmasi, ve diger fiziksel sikintilar beni daha da agresif yapiyor :/
Ben zaten hamileliğimin başından beri hiç duygusallaşmadım normalde çok duygusal biriyim şuan duygularım alınmış gibi sadece çok öfkeliyim içimde bir küçük canavar büyüyor sanırım 🤣🤣

Back
X