- 26 Eylül 2024
- 1.793
- 653
- 43
- 28
Cogunda var bazilarinda yok icerigine bakmak lazım o yuzdenMultivitaminlerin içinde var genelde. Benim kullandığımda var o yüzden extra almama gerek olmadığı söylendi
Ben vinalac alıyorum onda yok mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cogunda var bazilarinda yok icerigine bakmak lazım o yuzdenMultivitaminlerin içinde var genelde. Benim kullandığımda var o yüzden extra almama gerek olmadığı söylendi
Gebelikten önce okaliptüs yağını kullanıyordum da gebelikte ters etki eder mi bilemedim bende ondan nane yağı almıştım aktardanNane yağı yok ya okaliptüs yağı var onu kullansam olur mu acaba oda üst solunum yoluna iyi geliyormuş
Evet kesinlikle öyle ocean kullanıyorum var onda. Hatta içinde demir de olduğu için onu kullandığım günler demir takviyesini kullanmıyorum fazlası da zararlı dedi doktor. Gerçekten de en başta bilmeden aynı anda kullandım kabızlık vs yaptıCogunda var bazilarinda yok icerigine bakmak lazım o yuzden
Ben vinalac alıyorum onda yok mesela
Mg olarak fazla gelmistirEvet kesinlikle öyle ocean kullanıyorum var onda. Hatta içinde demir de olduğu için onu kullandığım günler demir takviyesini kullanmıyorum fazlası da zararlı dedi doktor. Gerçekten de en başta bilmeden aynı anda kullandım kabızlık vs yaptı
33 de benimkilerin toplamı yapıyor bana fazla geldiMg olarak fazla gelmistir
Ben multivitaminde demir aliyorum ayrica demir de alıyorum totalde 31 mg yapıyor
Olabilir33 de benimkilerin toplamı yapıyor bana fazla geldibünyeyle alakalı demek
Evet belki de öyledir. Değerler dalgalanıyor sürekli bakalım olsun böyle böyle geçiyor şükürler olsunOlabilirama turune gore de degisebilir.
Benim takviye aldigim demir c vitaminli kabiz olmamam icin oyle vermisti doktor, ve multivitamimde probiyotik var belki ondan rahatsiz etmedi benidegerlerimiz normal olsun da onemli olan o
![]()
Sağ tarafına çok mu yatıyorsun ondan mı kiUzun süredir yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. 29 haftadan sonra çok fazla sağ kaburga ağrısı yaşıyorum. Elimi değince bile acıyor artık. Bu tarz bir şey yaşayan bir çözüm bulan var mı?
Şu sıra aşırı sinir hali bendede var küçücük şeylere bile sinirlenebiliyorum zaman geçince buna mı sinirlendim diye şaşırıyorumKizlar sinir stres seviyesi artan oldu mu? Ben herkese gicik kapiyorum ve agzimdan olup olmadik laflar cikiyor sonra pisman oluyorum
Iceriginden bak ama fazla olmasin sonra :) benim ilk uc ay kullandigim vifolic multivitaminse vardi almamistim. Suan vinalac aliyorum yok onda.
Bir de doktoruna danis yine de ek bir yorumu vardir belki.
Ben sormadan doktora hicbisey icmiyorum dhsjsj
Suan ocean 780 mg omega 3 olan
Kızlar siz bu multivitaminleri hergün mü alıyprsunuz?Multivitaminlerin içinde var genelde. Benim kullandığımda var o yüzden extra almama gerek olmadığı söylendi
Benim de hic biseye tahammulum yok, ozellikle uyku kalitesinin bozulmasi, gobegin buyumesiyle hareketlerin kisitlanmasi, ve diger fiziksel sikintilar beni daha da agresif yapiyor :/Şu sıra aşırı sinir hali bendede var küçücük şeylere bile sinirlenebiliyorum zaman geçince buna mı sinirlendim diye şaşırıyorum
Evet canım, ara sira unuttugum oluyor ama cok nadir :)Kızlar siz bu multivitaminleri hergün mü alıyprsunuz?
Ben haftada 2 3 falan alıyorumKızlar siz bu multivitaminleri hergün mü alıyprsunuz?
Ben zaten hamileliğimin başından beri hiç duygusallaşmadım normalde çok duygusal biriyim şuan duygularım alınmış gibi sadece çok öfkeliyim içimde bir küçük canavar büyüyor sanırımBenim de hic biseye tahammulum yok, ozellikle uyku kalitesinin bozulmasi, gobegin buyumesiyle hareketlerin kisitlanmasi, ve diger fiziksel sikintilar beni daha da agresif yapiyor :/
Aslında gün içinde hiç yatamıyorum çalışıyorum odamı tetikliyor bilemiyorum. Ama akşam olunca her yöne yatıyorum çok dikkat edemiyorum onaSağ tarafına çok mu yatıyorsun ondan mı ki
Merhaba ben 26+5 de yani dün doktordaydım.Ve bir de benim bebiş yaklaşık 5 haftadır zaten baş aşağı. Hıçkrıklarıbdan anlıyorum kafasının nerede olduğunu yani full aşağıda. Normal mi ya? Doktor gezer o sen anlamazsın demişti ama ben anlıyorum hıçkırık ve tekmesinden neyi nerede diye
Benim daha erken haftalardan beri sağ kaburgam batıyor en büyük batma ağrı sorunum orada. Doktor magnezyum verdi başka da bir çözümü yok bebek yukarı çıktıkca daha da zorlar normal dedi. Eşim masaj yapınca geçiyor biraz.Uzun süredir yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. 29 haftadan sonra çok fazla sağ kaburga ağrısı yaşıyorum. Elimi değince bile acıyor artık. Bu tarz bir şey yaşayan bir çözüm bulan var mı?