Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Her Dr un tedavisi farklı demekki içini ferah tut bişey olmaz Allah'ın izniyle
Acaba senin haftan kaç O yüzden mi Erken diye mi vermedi Acaba
7+3 oldum

Canım beninde ekler misin listeye 33 yaşındayım 3. Çocuk sat 29 Ekim kese 5+0 tdt 4 Ağustos ama sezaryen olcak o yüzden temmuzda gelir

Benim de son adet tarihim 20 ekim ben daha gitmedim doktora 5 aralıkta gel dedi doktorum. Bende sadece göğüslerimde hassasiyet var başka belirti de yok normal mi bulantım falan hiç yok
Canım benimde sat 21ekim hiçbir belirtim yok ne bulantı ne kusma sadece göğüslerimde hassasiyet var ve herşey çok şükür gayet yolunda içini ferah tut, biz bu dönemi şanslı atlatanlardanız

Kızlar imdat gerçekten hasta değilim ama alerjik rinit yüzünden inanılmaz burnum tıkalı ağzımdan nefes almaktan boğazım kurudu kaliteli uyku uyuyamıyorum resmen bi çözümü olan var mı ya doktora ilaç önerisi soran

Hava nemlendiricisine uçucu yağlar ekliyordum. Nane yağı, okaliptüs ya da kekik falan. Ortam nemli olunca burnuma da iyi geliyordu boğazıma da öksürüğüme de. Bir de bol su içmek. Gece maalesef biraz fazla kalkarsın lavaboya ama çok iyi işe yarıyor bol su içmek. Geçmiş olsun İlaç önermiyorlar bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…