Anne Grupları 2027 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    31
Ya demi ama nasıl güzel olurdu
Ya demi ama nasıl güzel olurdu
Vallahi Harika olurdu, en azından birbirimizi anlıyoruz, dertleşiyoruz,yeri geliyor eğleniyoruz benim etrafımda ki çoğu arkadaşım yeni evli ya da bekar olduğu için şuan ki duygularımı açıklayabildiğim bi sizler varsınız yani, en ufak sıkıntı da ne bileyim en basit karın ağrısını size anlatıyorum mesela siz anlıyorsunuz diğerleri anlamıyor

Benim oğlumda da burada grubum vardı ve biz hala görüşüyoruz birbirimizin memleketine gidince falan ziyaret ediyoruz.. çok güzel birsey inş burada da öyle dostluklar kurulur

Ben önceki bebeğimde buradaki sayfayı takip ederken, wp grubu linki paylaştılar, sanırım Kadınlar Klubü yöneticilerine aitti, normalde grup va yasak çünkü. Orada aylara göre gruplar var, şehirlere göre de gruplar var. Ama görüşülüyor mu dersen maalesef kimse kimseyle buluşmuyor. Bebek doğduktan sonra herkes kendi derdine düşüyor bir anda Ama mesela ben sürekli biberon kapağı kaybedip, sırf kapak için bir sürü biberon aldığımı söylediğimde aynı şehirde olduğum annelerden fazla biberon kapağı verme teklifleri gelmişti :) O yönlerden güzel oluyor..

ben bilmediğim şeyleri sorarım gene kızlar size hahshahda chat 1 siz 2 benim kaynaklarımsınız

Kan sulandırıcı + d vitamini + multivitamin

Hanımlar bugün amniyosentez ön raporum gelmiş, cinsiyet ve trizomilere bakılmış temiz gelmiş. İçim biraz rahatladı ama esas sonuç 6 hafta içinde çıkar dediler. En azından fetal dna (nipt) testi sonucum tutarlı ilerliyor. Bekleyen herkesin sürecin sonunda sonuçları inşallah tamamen temiz gelir ve sağlıkla kucağıma alırız bebeklerimizi.

Risk olsa E nabızda referans dışı olarak görünür, kırmızı vurgulanır diye tahmin ediyorum.
Sağlık ocağı bugün kan aldı Demir eksikliği çıktı ve sevk verdi ne yapacağım ben bir ay sonra giderim diye düşünüyordum takı e nabızda sonuç görene kadar Allah en doğrusunu biliyor. Sağlık bakanlığı hamile kadınları kadın doğuma sevk edin demiş sevk kağıdıyla yarın başka bir doktora gideceğim belki netleşir ve cinsiyetide öğreniriz hayırlısı olsun sağlıkla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım

Eki Görüntüle 3824042
Bu şekilde yazıyor ne demek bilemedim risk var diyor chatgpt
Güzelim bence bunu Chat'e sorma, çünkü tek bir sonuç değil ikili taramada çıkan. Bir sayfalık rapor veriyorlar, orada doktor daha detaylı bilgilendirir zaten. E-Nabız'a düşmüyor rapor, doktor elden teslim ediyor.

Bu haftalarda alttan bakıldığını ilk defa duydum canım
Bende de hem karından hem alttan baktı son gittiğimde rahminde durumuna bakmak istedi ordaki damarların kan akışına kadar bakılıyormuş

Ayyy ayyy nasıl bir oh çektim insn bana çok ama çok mutlu oldum ön sonuç temiz gelince geriside temiz geliyor.. dualarımız kabul olacak inş.. gözün aydın canım benim

Çok şükür canin gözün aydin diger testlerinde temiz gelir inşallah saglicakla kavus yavruna

Aaa nasıl ya, sağlık ocağında yapabileceklerini yapmaya devam edecekler mi acaba ? İnşallah ederler.
Gittiğiniz doktor da güzel haberler verir inşallah.

`