Ben bu markayla gebeliğimi öğrendim bende doğru çıkarmıştıKuzlar reglim bir gün gecikti bebetime erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı kuruma çizgisi olma ihtimali yada yanlış pozitif ihtimali varmıdır bu markayı bilmiyorum
Canim, cok sagol. Hayirlisi neyse o olsun. Saglikla gelsin kac bebiş gelecekse. Haftaya persembeye randevu aldim kontrol icin. Bakalim ne cikacak bahtımaSanki ikiz canım bnim. Saglıkla al kucağina masallah
Allah isteyen herkese versin ♡ persembeden sonra bizede yazCanim, cok sagol. Hayirlisi neyse o olsun. Saglikla gelsin kac bebiş gelecekse. Haftaya persembeye randevu aldim kontrol icin. Bakalim ne cikacak bahtıma
1 kez çok küçük kahverengilik geldi benim 4. Haftanın ortasıydı devam etmediSelam kızlar
Sat 19 ağustos çatlamam 1 eylül diye düşünüyorum. 4-5 gündür ağrım olduğu için 14 eylül betam 11.03 çıktı. Yarın sabah kan vereceğim. Hastalanacakmışım gibi ağrım oluyor ve sağ kasık batmam oluyor. Ama bugün sildikçe gelen kahverengi lekelenmem başladı.
Benim bir sorum olacaktı yerleşme kanaması yaşayan var mı? Ne kadar geldi kaç gün sürdü bilgiye ihyiyacım var.
emin ol enfeksiyon olması , içtiğin antibiyotikten daha zararlı olabilir. doktor zaten bir şey reçete ediyorsa gebeliğe uygun eder , zararlı bir şey olsa neden versin dimi?Dün idrar ve kan tahlili vermiştim bugün sonuçlar için gittim enfeksiyon çıktı idrarda lökosit değerim 22 . İlk gebeliğimde hiç idrar tahlili bakmamıştı özel hastane. Suan devlete gittim baya bir şey bakıldı. Antibiyotik başladım. Başta içmeyecektim sonra sağlık ocağında ebeyle görüştüm sakın riske atma dedi enfeksiyon artarsa bebeğe zarar verirmiş. Benzer bir şey yaşayan oldu mu?
Aramızda 1 gün var :) benimde bat 3 agustos. Ama döngü uzun 32 gün. Doktor bebeği görünce düzeltecek sanırım satı. Keseyi bebeği gördünüz müMerhaba herkese :)) ben 11 eylül kese randevumu bekliyorum kısmet olursa mayıs 11 gibi doğum gözüküyor tahmini sat 4 agustos
Merhaba :) Benim döngüm 28 gün doğal siklus 5. gün 5aa transferi oldum ben keseyi 11 Eylül 5+3 te gördüm içinde yolksac vardı embriyo oluşmaya başlamış dedi ama biz seçemedik bile o kadar belirsizdi. Bugün aniden kırmızı renkli kanamam başladı 6+1 im panikle doktora gittim çok şükür duruyordu embriyo kalp atışları başlamış yeni yeni bir sorun yok dediler ömrümden ömür gitti amaAramızda 1 gün var :) benimde bat 3 agustos. Ama döngü uzun 32 gün. Doktor bebeği görünce düzeltecek sanırım satı. Keseyi bebeği gördünüz mü
Benimde 4. Haftam kimyasal oldu. Bugün sabah kan verdim sonra kanamam oldu. Zaten değerim 4.48 e düşmüş.1 kez çok küçük kahverengilik geldi benim 4. Haftanın ortasıydı devam etmedi
Merhaba, ben de regl ağrısı düzeyinde ağrılar yaşadım, hala daha ara ara ağrılar, batmalar vs vuruyor kısa süreli. 6+3'üm şuan, doktor da ultrasonda her şeyin yolunda olduğunu özellikle belirtti :) Sürecin bi parçası sanırım bu ağrılarHanımlar merhaba, ben de bu kervana katıldım. Dün kan verdim beta 575 çıktı. Henüz doktora uğramadım kan testini arkadaşım yaptı bizzat. Çarşamba günü için doktora randevu aldım sürekli kan veremem normalde kan vermek de tutuyor bayılıyorum çünkü. Fakat normal mi bilmiyorum başından beri sağ kasıkta ağrı hissediyorum artık rahatsız etme seviyesi de yükselmeye başladı. Hiç kanamam falan olmadı. Peçeteye dahi gelmedi. Akıntılarım hep beyaz. Kontrol ediyorum sürekli tuvalette çok geirldim.
Doktorun asistanı yazdığı için ve hiçbir açıklama yapmadığı için güvenmedim aslında doktorlar bir çok şeye ilaç yazmaya meyilli oluyor. Tecrübeli insanlardan duymak da bu güveni destekliyor.emin ol enfeksiyon olması , içtiğin antibiyotikten daha zararlı olabilir. doktor zaten bir şey reçete ediyorsa gebeliğe uygun eder , zararlı bir şey olsa neden versin dimi?
doktorunun dediği şekilde kullan canım bence
Anladım birkaç kez silip kahverengilik geldi diyince kimyasal olabilir diye düşünmüştüm çok başında fark etmişsiniz. Rabbim sağlıklı bir şekilde tekrar nasip eder insallahBenimde 4. Haftam kimyasal oldu. Bugün sabah kan verdim sonra kanamam oldu. Zaten değerim 4.48 e düşmüş.
anladım sende haklısın açıklama yapılmadıysa.Doktorun asistanı yazdığı için ve hiçbir açıklama yapmadığı için güvenmedim aslında doktorlar bir çok şeye ilaç yazmaya meyilli oluyor. Tecrübeli insanlardan duymak da bu güveni destekliyor.
anladım sende haklısın açıklama yapılmadıysa.
monurol mu verildi? bana da doktorum reçete etti bugün alacağım
Hayır duocid verdianladım sende haklısın açıklama yapılmadıysa.
monurol mu verildi? bana da doktorum reçete etti bugün alacağım
Maşallah . Ailede ikiz var mı birfe kaçıncı haftadasinizMerhabalarMayıs grubu için aktif grup yok zannediyordum burda varmış hepimize hayırlı olsun inşallah rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin..benim ilk beta 45 iki gün sonra 145 3.gun 600 kusurlerdeydi geçen cuma bir kese bir de kanama alanı yada ikinci kese demişti doktor bugün ikisininde kalp atışlarını duyduk ikiz geliyor insallahh sağlıkla
6.haftadayim evet ailemde ikiz çokça var bugün saydım hatta 8 ikiz varMaşallah . Ailede ikiz var mı birfe kaçıncı haftadasiniz
ÖyleymişMerhaba, ben de regl ağrısı düzeyinde ağrılar yaşadım, hala daha ara ara ağrılar, batmalar vs vuruyor kısa süreli. 6+3'üm şuan, doktor da ultrasonda her şeyin yolunda olduğunu özellikle belirtti :) Sürecin bi parçası sanırım bu ağrılar
Ayyy adınıza çok mutlu oldummmm. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnnMerhabalarMayıs grubu için aktif grup yok zannediyordum burda varmış hepimize hayırlı olsun inşallah rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin..benim ilk beta 45 iki gün sonra 145 3.gun 600 kusurlerdeydi geçen cuma bir kese bir de kanama alanı yada ikinci kese demişti doktor bugün ikisininde kalp atışlarını duyduk ikiz geliyor insallahh sağlıkla