Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
İlk gebeliğimde 5 ile öğrenmistm hahahah bunda 2 ile ögrendm 5/6 gün önce saka gibi cock daha yola düsmeden ben yollara düşmüşüm kallp atusu falan duydunz mu kaç haftalksınz suan

Kesinlikle bu yıl tam gün verdin 9-5 seneye 1.sınf cnkü bana cok iyi geliyor. Ama bu aralar cok keyfim yok böyle ara ara kasık bel agrıları bi mutsuzluk depresif hal tadını cıkaramıyorm. Bide ben antidepresan kullanıyordm ögrenince bıraktm ondanda bosluga düstüm ruhen heralde

İlk gebeliğimde 5 ile öğrenmistm hahahah bunda 2 ile ögrendm 5/6 gün önce saka gibi cock daha yola düsmeden ben yollara düşmüşüm kallp atusu falan duydunz mu kaç haftalksınz suan
Hahah baya erken cidden yok daha kontrole gitmedim erken diye. Bugün 2. Beta ya baktırdım. Haftaya perşembe gidicem kalp atışı da duyulur belki diye hemen almadım

Aaa inşallah kolay adapte olursunuz ben zaten iki senedir emziriyorum parol dışında ağrı kesici bile kullanmadım ama bu sefer çok ağrım var sanki belim filan kopuyor hiç iyi hissetmiyorum ben de

Aaa inşallah kolay adapte olursunuz ben zaten iki senedir emziriyorum parol dışında ağrı kesici bile kullanmadım ama bu sefer çok ağrım var sanki belim filan kopuyor hiç iyi hissetmiyorum ben de
Evet cok bel kasık bacak agrısı yapıyor heralde rahim büyüdüğü icin genisleyince orada bir takım agrılar yapıyor regl sancısı gibi sızlamalar cekilmeler.. neyse saglıkla kucamıza alalımda ahh analık hep böyle zatn rahmine düşünce baslıyor sıkıntılar

Amin inşallah bende 15 eylülde 2 mm bebişi zar zor gördük kalp atışı başlamış ama duyamayız 2 hafta sonra gel dedi doktor. Sizde inşallah sağ sağlim kolay bir doğum ile kucaklarsınız

Bende gribi yeni atlattım sayılır
Geçen hafta çok kötüydüm dr parol verdi ama onu da kullanmak istemedim
Yatmadan geçmiyor, geçiremedim de
Dikkat edin geçmiş olsun
Teşekkür ederim siz de dikkat edin geçmiş olsun havalar dengesiz o yüzden bayağı bir salgın dolanıyor

Günaydın kızlaaarr
Sat: 8 Ağustos
Şuan 5+5 teyim
15 Eylül'de beta verdim 1892 çıktı yarın ilk muayeneye gidicem.
Bu ikinci gebeliğim ilki haftasıyla uyumlu değildi 10. Haftada olmama rağmen 7 haftalık gözüküyordu kalp atışı alamadığımız için kürtaj olmuştum. Böyle bir süreç geçireniniz var mı aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum

Hiç bir sorunum yok iken 2 gebeliğim de 9 haftayı bulmadan kalbi durdur.
Bugün de kirmizimsi akıntıdan sebep az önce kontrole gittim çok şükür sıkıntı yok.
6+2 benim kalp atisini duydum, gelişimde sorun yok.
Allah tan mı, gelişim hatalarından sebep mi kayip oluyor
Hala kendimi hamile olarak göremiyorum… bu korku da bende kaldı sanırım.
Onun için diyorum allah im hepimiz için hayırlısını versin.

Amin inşallah Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin

`