İlk gebeliğimde 5 ile öğrenmistm hahahah bunda 2 ile ögrendm 5/6 gün önce saka gibiBenim de silik çıktı, kızımdan kalan testti bozuk herhalde dedim ama içime kurt düştüyeni aldığımda silik çıkınca kan verdim ama reglim epey geçti benim o yüzden yüksek çıktı. İlk gebeliğimde 28 le öğrenmiştik
Kesinlikle bu yıl tam gün verdin 9-5Zordur tabii mutlaka, her dönemin ayrı bir zorluğu var , kreşe gitmesi güzel ama en azından 4-5 saat bir nefes alırsınızbu çok büyük bir şey bence , muhtemelen 2 yaş dolunca ben De yarım gün göndercem
Cuma tekrar gidicem o zaman 6+2 oluyor benim hesaplamama göre inşallah ben de duyarımBende de 5+3 geçen persembe günüydü karından baktı duymadı bugün 6+2 yeni duyduk endişelenecek bişey yoktur bence
Hahah baya erken ciddenİlk gebeliğimde 5 ile öğrenmistm hahahah bunda 2 ile ögrendm 5/6 gün önce saka gibicock daha yola düsmeden ben yollara düşmüşüm kallp atusu falan duydunz mu kaç haftalksınz suan
Aaa inşallah kolay adapte olursunuzKesinlikle bu yıl tam gün verdin 9-5seneye 1.sınf cnkü bana cok iyi geliyor. Ama bu aralar cok keyfim yok böyle ara ara kasık bel agrıları bi mutsuzluk depresif hal tadını cıkaramıyorm. Bide ben antidepresan kullanıyordm ögrenince bıraktm ondanda bosluga düstüm ruhen heralde
Evet cok bel kasık bacak agrısı yapıyor heralde rahim büyüdüğü icin genisleyince orada bir takım agrılar yapıyor regl sancısı gibi sızlamalar cekilmeler.. neyse saglıkla kucamıza alalımda ahh analık hep böyle zatn rahmine düşünce baslıyor sıkıntılarAaa inşallah kolay adapte olursunuzben zaten iki senedir emziriyorum parol dışında ağrı kesici bile kullanmadım ama bu sefer çok ağrım var sanki belim filan kopuyor hiç iyi hissetmiyorum ben de
Amin inşallahMerhaba :) Benim döngüm 28 gün doğal siklus 5. gün 5aa transferi oldum ben keseyi 11 Eylül 5+3 te gördüm içinde yolksac vardı embriyo oluşmaya başlamış dedi ama biz seçemedik bile o kadar belirsizdi. Bugün aniden kırmızı renkli kanamam başladı 6+1 im panikle doktora gittim çok şükür duruyordu embriyo kalp atışları başlamış yeni yeni bir sorun yok dediler ömrümden ömür gitti amanormalde kalp atışı ve embriyo için randevum aslında 25 eylül ama dediğim gibi yoğun kanama olunca acil gittim ben şu an 2mmcik bir susam tanesi umarım sağlıkla devam edebiliriz sizin de birkaç gün içinde gözükmeye başlar büyük ihtimalle inşşaallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun
Teşekkür ederim siz de dikkat edin geçmiş olsun havalar dengesiz o yüzden bayağı bir salgın dolanıyorBende gribi yeni atlattım sayılır
Geçen hafta çok kötüydüm dr parol verdi ama onu da kullanmak istemedim
Yatmadan geçmiyor, geçiremedim de
Dikkat edingeçmiş olsun
Galiba bakalım şimdi doktora geldim kızlar heyecanlıyımGec döllenmemi oldu acabaaa
Siz gittiniz mi doktorabenim 6 Ağustos
14 Eylül 213
16 Eylül 675
Çok yakın sizinle aslında
Henüz gitmedim , haftaya gidicemSiz gittiniz mi doktora
Kalp kese hepsi bi arada olsun inşallahHenüz gitmedim , haftaya gidicem
İnşallahKalp kese hepsi bi arada olsun inşallah
Galiba bakalım şimdi doktora geldim kızlar heyecanlıyım
Yaa ne dedi doktorGaliba bakalım şimdi doktora geldim kızlar heyecanlıyım
Keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atisi için çağırdıYaa ne dedi doktor
Yaa cok sevindmm canmm hayırlı olsunKeseyi gördük çok şükür haftaya kalp atisi için çağırdı
Hiç bir sorunum yok iken 2 gebeliğim de 9 haftayı bulmadan kalbi durdur.Günaydın kızlaaarr
Sat: 8 Ağustos
Şuan 5+5 teyim
15 Eylül'de beta verdim 1892 çıktı yarın ilk muayeneye gidicem.
Bu ikinci gebeliğim ilki haftasıyla uyumlu değildi 10. Haftada olmama rağmen 7 haftalık gözüküyordu kalp atışı alamadığımız için kürtaj olmuştum. Böyle bir süreç geçireniniz var mı aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
Hiç bir sorunum yok iken 2 gebeliğim de 9 haftayı bulmadan kalbi durdur.
Bugün de kirmizimsi akıntıdan sebep az önce kontrole gittim çok şükür sıkıntı yok.
6+2 benim kalp atisini duydum, gelişimde sorun yok.
Allah tan mı, gelişim hatalarından sebep mi kayip oluyor
Hala kendimi hamile olarak göremiyorum… bu korku da bende kaldı sanırım.
Onun için diyorum allah im hepimiz için hayırlısını versin.