Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
Anladım birkaç kez silip kahverengilik geldi diyince kimyasal olabilir diye düşünmüştüm çok başında fark etmişsiniz. Rabbim sağlıklı bir şekilde tekrar nasip eder insallah
İnş. Evet çok erken fark ettim.vücudum hemen belirti verdi. Kimyasaldan sonra tekrar hemen hamile kalanlar varmış inş. Doğru zamanda sağlıkla tekrar güzel haberler alırım.

5+5 te gittim herhangi bir kalp atışı duymadık endişelenmem gerekiyor mu

İlk betam 213, 2. Beta 48 saat sonra 675. Haftaya randevu aldım, hem kese hem kalp atışı kontrolü olacak, umarım herkesin gönlünce olur sağlıkla kucağımıza almak nasip olur

Evet benide 6+3 temi ne cagırdı anca duyulur canm telaslanma erken. 5+4 gösteriyordu gittiğimde kese ama bakmadı bile kalbe dedi 21 eylülde gel

İlk betam 213, 2. Beta 48 saat sonra 675. Haftaya randevu aldım, hem kese hem kalp atışı kontrolü olacak, umarım herkesin gönlünce olur sağlıkla kucağımıza almak nasip olur

Teşekkür ederim Oo maşallah siz büyütmüşsünüz Allah bağışlasın . Benim de 16,5 aylık bir kızım var
Ayy daha cok kücükmss yaa masallah iyi cesaret gerçekteeeenben hala cesaretsizim hashaha

Endiselenme 6-7 haftada duyar. Cok erken yeni olusuyor diye acıp bakmıyor doktorlar benide 21 eylülde cagrdı

Ayy daha cok kücükmss yaa masallah iyi cesaret gerçekteeeenben hala cesaretsizim hashaha
Bana sorun bir de aklımı peynir ekmekle yedim sanırım. Benim kızım hala emiyor bir de gece 183636 kere uyanıyor. Hazır bu eziyeti çekiyorken alışmışken biraz daha çekeyim dedim. Yaş 35 tabi bir de

Teşekkür ederim Oo maşallah siz büyütmüşsünüz Allah bağışlasın . Benim de 16,5 aylık bir kızım var
Benim bide test kitte pozitif silik gösterirken kanda beta 2 cıkmıstı sonra aaa degilmisim demek kandırms test beni falan derken meğersem kanda ölcülemiycek kadar erken davranmmsm sonra eczaneden test aldm gene pozitif e neden 2 cıktı o zaman aradım labratuvarı yanlıslk olması imkansız fln dedi sonra 3 gün sonra yine verdm 175 cıkmstı

Bana sorun bir de aklımı peynir ekmekle yedim sanırım. Benim kızım hala emiyor bir de gece 183636 kere uyanıyor. Hazır bu eziyeti çekiyorken alışmışken biraz daha çekeyim dedim. Yaş 35 tabi bir de
Yaaa olsn ama biyandanda birklkte büyüyecekler. O açıdanda cok güzel etrafımda cok var öyle iyi yapmıssnz yaş gecince cok zor oluyor benm 5 buck yasında ama inanın hala zor enazındsn gece kalkmıyor artk pek bide kreşe gidiyor

Benim de silik çıktı, kızımdan kalan testti bozuk herhalde dedim ama içime kurt düştü yeni aldığımda silik çıkınca kan verdim ama reglim epey geçti benim o yüzden yüksek çıktı. İlk gebeliğimde 28 le öğrenmiştik

Zordur tabii mutlaka, her dönemin ayrı bir zorluğu var , kreşe gitmesi güzel ama en azından 4-5 saat bir nefes alırsınız bu çok büyük bir şey bence , muhtemelen 2 yaş dolunca ben De yarım gün göndercem

`