İnş. Evet çok erken fark ettim.vücudum hemen belirti verdi. Kimyasaldan sonra tekrar hemen hamile kalanlar varmış inş. Doğru zamanda sağlıkla tekrar güzel haberler alırım.Anladım birkaç kez silip kahverengilik geldi diyince kimyasal olabilir diye düşünmüştüm çok başında fark etmişsiniz. Rabbim sağlıklı bir şekilde tekrar nasip eder insallah
Aminnn insallahhhhhh hepimizeeeAyyy adınıza çok mutlu oldummmm. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn
Kalp atışı 6-7 haftalarda genelde duyuluyor. Şuan endişelenmenize gerek yok. Birkaç haftayı bulabilir.5+5 te gittim herhangi bir kalp atışı duymadık endişelenmem gerekiyor
Evet benide 6+3 temi ne cagırdı anca duyulur canm telaslanma erken. 5+4 gösteriyordu gittiğimde kese ama bakmadı bile kalbe dedi 21 eylülde gel5+5 te gittim herhangi bir kalp atışı duymadık endişelenmem gerekiyor mu
Hayırlı olsun benim de 2. Bebek. İlki kaç yaşındaydı ?Yaş
32
2. Gebelik
Sat 10 agustos
5+2
Gec döllenmemi oldu acabaaaKızlar selam sat 7 ağustos dün kan verdim 292 çıkmış düşük gibi geldi nasıl sizce
Tesekkür ederm sizede hayırlı olsunnn 5 buçuk yasında kızım varHayırlı olsun benim de 2. Bebek. İlki kaç yaşındaydı ?
Teşekkür ederimTesekkür ederm sizede hayırlı olsunnn 5 buçuk yasında kızım var
İlk betam 213, 2. Beta 48 saat sonra 675. Haftaya randevu aldım, hem kese hem kalp atışı kontrolü olacak, umarım herkesin gönlünce olur sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Ayy daha cok kücükmss yaa masallah iyi cesaret gerçekteeeenTeşekkür ederimOo maşallah siz büyütmüşsünüz Allah bağışlasın . Benim de 16,5 aylık bir kızım var
benim 6 AğustosKızlar selam sat 7 ağustos dün kan verdim 292 çıkmış düşük gibi geldi nasıl sizce
Endiselenme 6-7 haftada duyar. Cok erken yeni olusuyor diye acıp bakmıyor doktorlar benide 21 eylülde cagrdı5+5 te gittim herhangi bir kalp atışı duymadık endişelenmem gerekiyor mu
Bana sorun bir de aklımı peynir ekmekle yedim sanırım. Benim kızım hala emiyor bir de gece 183636 kere uyanıyor. Hazır bu eziyeti çekiyorken alışmışken biraz daha çekeyim dedim. Yaş 35 tabi bir deAyy daha cok kücükmss yaa masallah iyi cesaret gerçekteeeenben hala cesaretsizim hashaha
Benim bide test kitte pozitif silik gösterirken kanda beta 2 cıkmıstı sonra aaa degilmisim demek kandırms test beni falan derkenTeşekkür ederimOo maşallah siz büyütmüşsünüz Allah bağışlasın . Benim de 16,5 aylık bir kızım var
Yaaa olsn ama biyandanda birklkte büyüyecekler. O açıdanda cok güzel etrafımda cok var öyle iyi yapmıssnz yaş gecince cok zor oluyorBana sorun bir de aklımı peynir ekmekle yedim sanırım. Benim kızım hala emiyor bir de gece 183636 kere uyanıyor. Hazır bu eziyeti çekiyorken alışmışken biraz daha çekeyim dedim. Yaş 35 tabi bir de
Bende de 5+3 geçen persembe günüydü karından baktı duymadı bugün 6+2 yeni duyduk endişelenecek bişey yoktur bence5+5 te gittim herhangi bir kalp atışı duymadık endişelenmem gerekiyor mu
Benim de silik çıktı, kızımdan kalan testti bozuk herhalde dedim ama içime kurt düştüBenim bide test kitte pozitif silik gösterirken kanda beta 2 cıkmıstı sonra aaa degilmisim demek kandırms test beni falan derkenmeğersem kanda ölcülemiycek kadar erken davranmmsm sonra eczaneden test aldm gene pozitif e neden 2 cıktı o zaman aradım labratuvarı yanlıslk olması imkansız fln dedi sonra 3 gün sonra yine verdm 175 cıkmstı
Zordur tabii mutlaka, her dönemin ayrı bir zorluğu var , kreşe gitmesi güzel ama en azından 4-5 saat bir nefes alırsınızYaaa olsn ama biyandanda birklkte büyüyecekler. O açıdanda cok güzel etrafımda cok var öyle iyi yapmıssnz yaş gecince cok zor oluyorbenm 5 buck yasında ama inanın hala zor enazındsn gece kalkmıyor artk pek bide kreşe gidiyor