Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
iyi yapmıssın canım ben daha 2 kez verdim bugün tekrar vermeyi düşünüyorum vermezsemde bu hafta içi mutlaka doktora gitmek istiyorum

iyi yapmıssın canım ben daha 2 kez verdim bugün tekrar vermeyi düşünüyorum vermezsemde bu hafta içi mutlaka doktora gitmek istiyorum
nasıl için rahat edicekse canım yani eğer beta değerin 1500 lerde olursa vajinal bakacaktır doktor, 5000 üzeri olursa da karından bakıyorlar. ben o yüzden doktora muayene olmak istemedim biraz korkuyorum çünkü sen betanı göstermek için mi gidiceksin yoksa muayene için mi sende vajinal istemiyordun sanırım

aynen canım karından bakılsın istiyorum bende 5 ekimi mi beklesem yoksa erkene mi çeksem kararsız kaldım daha 4+6 yım bugün beta versem mi onuda bilemedim

erken öğrenmekte iyi mi kötü mğ anlamadım 6. haftasında öğrenen arkadaşlarım hep betaları 15 bin çıktı muayene oldular kalp atısı kese vs göründü beklemekte zormuş

Selam kızlar hepiniz iyisiniz inşallah bebişlerinizle
Bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi çok merak ediyorum benim son regl tarihim 7 Ağustos 7 Eylül‘de kan verdim 179 çıktı aynı zamanda 13 Eylül‘de de verdim 3901 çıktı ablam ikiz olabilir dedi daha hiç ultrasona girmedim çünkü yurt dışındayım buranın prosedürü farklı yedinci haftayı beklemek zorundayız bu hafta cuma günü gideceğim inşallah sizce ikiz olma ihtimali var mı yani ablam diyor ki çok güzel yükselmiş ve basımı kaldıramıyorum aşırı derecede midem bulanıyor yorgunluğumu da halsizim 2:30 yaşında oğlum var oğlum da böyle değildim yine bulantılarım vardı hatırlıyorum ama bu derece değildi acaba bu sefer cinsiyet mi farklı yoksa ikiz olma ihtimali var mı

maşallah betanız güzel artmış tek başına ikiz diyemeyiz tekil gebelik değerine de benziyor çünkü kız bebeklerinde genelde mide bulantısı çok olur derler belki cinsiyet farklıdır herşey gönlünüze göre olsun

aynen canım karından bakılsın istiyorum bende 5 ekimi mi beklesem yoksa erkene mi çeksem kararsız kaldım daha 4+6 yım bugün beta versem mi onuda bilemedim
kandan takip edebilirsin gidişatı canım karından gözükmesi için betanın 5000-6000 bandında olması lazım

Merhaba , hayırlı olsun. Usg kontrolünden önce ikiz olup olmadığı belli olmaz. İlk gebeliğimde beta hep 48 saatte 4 katına filan çıkıyordu yani tek başına bir gösterge değil. Gönlünüzce olsun

Ben de bugün çok hasta olduğum için bir umut ilaç verir diye kontrole gittim. Kese göründü ama küçük , sanırım emzirdiğin için geç yumurtlama oldu. Dr da şansıma aşırı nursuz biriydi 30 sn filan baktı sadece.

Kızlar benimde bugun sumuk kivaminda kahverengi lekelenmem oldu cok kucuk. Doktor progestan fitil verdi gunde 1 kez kullanmam için. Bu durumu yasayan var mi?

Kızlar benimde bugun sumuk kivaminda kahverengi lekelenmem oldu cok kucuk. Doktor progestan fitil verdi gunde 1 kez kullanmam için. Bu durumu yasayan var mi?
Evet canım hafta sonu cumartesi ben de yaşadım çok şükür o gün çok şükür kalp atışını ilk defa duydum o gün doktora gittim progestan iğne verdi ve günde 2 tane de ayrıca progestan hap verdi

Evet canım hafta sonu cumartesi ben de yaşadım çok şükür o gün çok şükür kalp atışını ilk defa duydum o gün doktora gittim progestan iğne verdi ve günde 2 tane de ayrıca progestan hap verdi
Geçti mi peki şuan? Birde senin de sümük kivami miydi canim miktari ne kadardı, endişelendim bende.

Perşembe günü ben de aynısını yaşadım.
Hemen hastaneyi kontrole gittim alttan ilk muayene mi oldum kanama vs yoktu kalp atışını ilk defa o gün duydum perşembe günü 6.02 haftalıktım
Doktor doktor sadece bir sorun yok dedi
Sümüksü kıvamda kahveli kırmızılı karışık renk idi

Cok gecmis olsun canim sana da. Doktor ilac vermedi mi peki

Geçti mi peki şuan? Birde senin de sümük kivami miydi canim miktari ne kadardı, endişelendim bende.
Evet canım sümük kıvamındaydı ama rengi tam lekelenme kahverengisi değil de sarımsı kahverengimsi bir renkti miktarı lekelenme şeklindeydi çok değildi ama paniklemiştim öncesinde de 1 düşüğüm olduğu için çok şükür geçti bence sen de doktoruna görün en azından içi rahatlıyor insanın

`