Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
Ben dün gittim kalp atışı için 6+4 kalp atışı 80di az duyuldu küçük olduğu için bugün hafif kanama olduğu için gittim kalbi düne göre daha hızlı atıyodu birazda büyümüştü
Kese boyutunuzu söyledi mi doktor peki?

Bende dün gitmiştim 5+6 kese daha 6 mm dedi doktor

Merhabalar kaç haftalıksınız bu sabah bende aynı durumu yaşadım peçeteye kan geldi dün akşamda sol kasıkta çok şiddetli ağrı oldu yürümemi engelleyecek kadar doktorum gel muayene edelim dedi bi sorun yok ultrasonda banada progestan verdi

Pazartesi gittiğimde 5+1le uyumlu olduğumu söyledi geç tutunma olduğunu söylemişti bugün 6+1le uyumlu çıktı. Siz kaç haftalıksınız

Merhabalar kaç haftalıksınız bu sabah bende aynı durumu yaşadım peçeteye kan geldi dün akşamda sol kasıkta çok şiddetli ağrı oldu yürümemi engelleyecek kadar doktorum gel muayene edelim dedi bi sorun yok ultrasonda banada progestan
Pazartesi gittiğimde 5+1le uyumlu olduğumu söyledi geç tutunma olduğunu söylemişti bugün 6+1le uyumlu çıktı. Siz kaç haftalıksınız

6+6 haftalık

Merhaba hanımlar, sanirim koku hassasiyetlerimiz başladı
Bende enerji sıfır, burnum tıkalı devam halinde koku hassasiyetim oluyor arada sanırım burnum tıkalı diye hafif hissediyorum.

Merhaba hanımlar, sanirim koku hassasiyetlerimiz başladı
Bende enerji sıfır, burnum tıkalı devam halinde koku hassasiyetim oluyor arada sanırım burnum tıkalı diye hafif hissediyorum.
merhaba kaçıncı haftadasınız

Evet bulantım var ve aşırı halsizliğim var sürekli uyuyorum sizin nasıl geçiyor
Progestan halsizlik yorgunluk yapabilir ben de progestana başladığımdan beri sersem gibiyim

Kızlar bende cuma günü gittim doktora. 6+0 dedi geç döllenme olmuş ben 6+6 sanıyordum. Kalp atışını duyduk. Ama kanama alanı var dedi doktor. Kanamam hiç yok ama kese etrafında kanama alanları var dedi. Düşüğe sebep olabilirmiş ama şuan endişelenecek bir şey yok. Günlük işlerini yapmaya devam edebilirsin sadece yürüyüş yapma ve ilişki olmasın dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı ?

Progestan halsizlik yorgunluk yapabilir ben de progestana başladığımdan beri sersem gibiyim
Progestana dün başladım halsizliğim öncesinde de vardı ilk hamileliğimde çok enerjiktim bulantım hiç olmamıştı bu zorlu geçecek gibi

Arkadaşlar 66 169 251 309 367 en son da 493 şeklinde ilerledi yüksek başlayıp yavaşladı yükselme hızı son verdiğimde tekrar yükselmeye başlamış iki katı yüzde 60 i olmasa da böyle devam edip sağlıklı gebeliği olan oldu mu ultrason da tüplerde sorun yoktu dış gebelik yok progesteron 20.7 rahim içi kalınlık 16 mm ölçüldü

`