Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
Bazen artış yüzde 60 yada iki katı olarak belirtiliyor fakat bence saat farkı vs de olabilir takibini yap inşallah sağlıklı şekilde ilerlee

Yaa çok üzüldüm benim de bir önceki gebeliğim aynı senin gibi 8 haftalık kalp durması sonucu sonlanmıştı. İnşallah bundan sonrası çok daha güzel olsun canım
Sonraki adet dönemi aylık rutinden mi devam etti peki

Bazen artış yüzde 60 yada iki katı olarak belirtiliyor fakat bence saat farkı vs de olabilir takibini yap inşallah sağlıklı şekilde ilerlee
Aynı hastanede yaptım 48 saati geçmişti öncekini sabah 11de vermiştim bunu 1 buçuk gibi verdim

Ben geçen hafta kürtaj oldum 8 haftalıktı maalesef. Yine gebe kaldığında coraspin başlayacaksın dedi. Allah kucağınıza almayı nasip etsin siz kaç haftalıksınız
Benim de geçmişte 1 kalp durması 1 kimyasal gebeliğim var genetik test yaptırdım pıhtılaşma çıktı çocuk denediğim süre boyunca Ovulasyon-Regl arası aspirin kullandım. Regle birkaç gün varken de test yapıp Oksapar iğne başladım.
Çok yıpratıcı oluyor Allah gönlüne ferahlık versin inşallah kısa süre sonra tekrar hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın. Eğer istanbuldaysan ben genetik testi Sadi konukta yaptırdım 14 günde çıktı sonucu.

Selam kızlar, herkes bebişini sağlıkla kolaylıkla kucağına alsın inş

Sat:1 Ağustos
31 Ağustos Beta: 1085
7 Eylül: keseyi gördük

2 düşükten sonra tüp bebekle kaldım. Aspirin ve clexane kullanıyorum. Heyecanlıyım, tedirginim, korkuyorum, mutluyum. Çok zor bir yol. Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Sağ ol Allah razı olsun kuzum, senin adına da çok sevindim sağlıkla kucağına al iyisinizdir inşallah bebişinle şimdi

Bir de genetik ile kan pıhtılaşma testi için hangi bölüme alacağım randevuyu canım kadın hastalıkları mı hematoloji mi

Sağ ol Allah razı olsun kuzum, senin adına da çok sevindim sağlıkla kucağına al iyisinizdir inşallah bebişinle şimdi
Bir de genetik ile kan pıhtılaşma testi için hangi bölüme alacağım randevuyu canım kadın hastalıkları mı hematoloji mi
Çok teşekkür ederim canım daha çok yeni hamileyim inşallah yolundadır her şey ☺ tıbbi genetik bölümüne randevu alıp eşimle direkt kan verdik.

Kürtajdan 1 ay sonra ilk Regli oldum ondan sonra da eski düzenimde oldum 31 gündür döngü sürem o şekilde oldu
Bazılarının iki ayı falan bulmuş ama inşallah benimd enormal düzende devam eder fazla uzatmadan

Merhaba herkese sat 24 Ağustos bu ay istiyorum mayıs bebişi olmasını çok istiyorum çünkü inşallah ben de buraya yazabilirimmmm takipteyim

Merhaba hanımlar hepinize hayırlı olsun
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize insallah
Benden bugün gittim 4 haftalık dedi beta hcg de 179 çıktı
Genetik testi yapmak ister misin dedi yani bana bağlı ama ben bilmiyorum niye yapılıyor 2. Bu arada oğlumda türkiyedeysim yapıldı mı hiç hatırlamıyorum
Ne için yapılıyor

Merhabalar hamile kalmaya çalışıyorum bu süreçte ne yapabilirim Ovulasyon testiyle denedim 2 ay nasip olmadı bu ay tekrar denedim inşAllah tutmuştur dua edermisiniz mayıs ayında bi kalp durması nedeniyle kürtajım var pıhtılaşma olabilir dediler yaptırdım öylr çıktı hamileliğimde iğne kullanıcam böyle durumu olan varsa da yardımcı olurmusunuz

Maşallah sağlıkla ilerlesin ikiz mi bebişler değer yüksek gibi geldide belki birden fazla kese görülür ilerleyen haftalarda

Kızlar dünkü değerimin %56 artışı kafamı çok kurcalıyor yarın kan verene kadar düşünmek kötüyü çağırmak istemiyorum ama sürekli aklıma takılıyor ve sol tarafımda gaz ağrısı gibi ağrım da oluyor anlamadım

Bende bugün hamilelik için kan verdim ve yarın sonucu çıkarmış inan insan bin tane senaryo kuruyor kafasında ama zaten ortalama %60 ile %100 gibi bir değer yükselmesi yeter seninki yüzde 60 a çok yakın bence iyi yükselmiş

Bu kadar erken yapılıyor mu

`