Benim 6 Eylül 382’ydi, bugün 8 Eylül 596 çıktı tam 2 katına çıkmamış çok kafamı kurcaladıSat 5 Ağustos benim pazar günkü değerim 584 yani 2 günde 2 kat artan bir değer ve aramızda 2 gün var bence normal canım.
İnşallah bakalım yarin da kan vereyimSat 5 Ağustos benim pazar günkü değerim 584 yani 2 günde 2 kat artan bir değer ve aramızda 2 gün var bence normal canım.
Hemen hemen bende de aynı durum var rahim sınırına yakın olduğunu söyledi takip edicez dedi, hepimiz için hayırlı bir süreç olur umarımKizlar selam. 5 agustos son regl tarihim olup pazar aksami beta hcg 1500 ü gördük. Bugun doktora kese icin gittim. Vajinal bakmadi karından bakti ve keseyi gordu fakat kese sol tüpe yakin. İzleyecegiz dedi, sağa doğru buyumesi gerekiyormus. Hepiniz dua edin lutfen, sagsaglim bebislerimize kavusup mayis annesi olalim
İnsallahHemen hemen bende de aynı durum var rahim sınırına yakın olduğunu söyledi takip edicez dedi, hepimiz için hayırlı bir süreç olur umarım
Kızlar hcg değeri kaç olduktan sonra tahmini kese görünüyor acaba
Amin insallah sata göre sizin beta çok yüksek çıkmış ovulasyon pik tarihiniz neydi? Daha mı erken döllenme oldu acabaKizlar selam. 5 agustos son regl tarihim olup pazar aksami beta hcg 1500 ü gördük. Bugun doktora kese icin gittim. Vajinal bakmadi karından bakti ve keseyi gordu fakat kese sol tüpe yakin. İzleyecegiz dedi, sağa doğru buyumesi gerekiyormus. Hepiniz dua edin lutfen, sagsaglim bebislerimize kavusup mayis annesi olalim
Vaijnal baktı, beta istemedi tahlilde keseyi gördüğü için sanırımKizlar bu arada bende keseye karından baktı doktor, vajinal bakmadı. Sizlerin nasil, bu neye gore degisiyor bilgisi olan var mi??
Yanimda konuşulanlar dan ötürü işte hep diyolar bı kürtaj oldum ardından hamile kaldım tekrar ay işi oldu yada kürtaj olduktan sonra 8 9 ay hamile kalamadim gibisindwn
Herkesin bünyesi bir değil.. ben kendimi güçsüz sanıyordum ne kadar güçlüymüşüm dedim bu süreçte. Şubatta kürtaj oldum Ağustosta hamile kaldım
179 ile basladi, pazar gunu 1490 di. Artislarim normaldi 2-2,5 kat artti her seferinde. Pik tarihimi bilmiyorum ama.Amin insallah sata göre sizin beta çok yüksek çıkmış ovulasyon pik tarihiniz neydi? Daha mı erken döllenme oldu acaba
Ben geçen hafta kürtaj oldum 8 haftalıktı maalesef. Yine gebe kaldığında coraspin başlayacaksın dedi. Allah kucağınıza almayı nasip etsin siz kaç haftalıksınızGebeliği öğrenir öğrenmez başlattı, sonra bi kanama yaşadım 2-3 gün kesip tekrar devam ettik. Sizi ne zaman başlattı?
Hayırlı olsun kan ve genetik testi yaptırmış mıydınız düşüklerden sonra benim de 1 dış gebelik 1 tane de kalp durması sonucu kürtajım varMerhaba sat 11 agustos. 29 agustos yumurtlama gordum. Dpo 8de test yaptim cok silikti. Kan verdim 9.9 cikti. Baya erken yakalamisim. 2 gunsonra yani yarin tekrar kan verecegim. Endiseliyim. Dusuk ve kimyasal gecmisim var. Bu sabah tekrar test yaptim ve cizginin koyulastigini gordum. O beni biraz rahatlatti. Hepimiz saglikla bebislerimize kavusalim insallah
Dış gebelik de nasıl olmuştu bilgi verebilir misinizHayırlı olsun kan ve genetik testi yaptırmış mıydınız düşüklerden sonra benim de 1 dış gebelik 1 tane de kalp durması sonucu kürtajım var
Kuzum kahverengi lekelenmem oldu 5. Haftada, betam 2 ye katlanmadı ama baya yükseldi 1500e kadar bekledik kese yine oluşmayınca 6 haftalık kürtaj oldum 1 doz da mtx iğnesi oldum. Tüplerim sağlam çok şükürDış gebelik de nasıl olmuştu bilgi verebilir misiniz
Benim de beta artışım tam 2 katı olmadı, 382’den 596’ya çıktı perşembe günü doktor tekrar kan istedi ona göre cuma günü vajinal muayene edecek çok korkuyorum sağlıksız gebelik olmasından. Benim de kalp durması sonucu bir kürtajım var öncesinde. Lekelenmem çok şükür yok ama sol kasığıma ara ara batma kramplar giriyor ister istemez bir korkuyorum dış gebeliktenKuzum kahverengi lekelenmem oldu 5. Haftada, betam 2 ye katlanmadı ama baya yükseldi 1500e kadar bekledik kese yine oluşmayınca 6 haftalık kürtaj oldum 1 doz da mtx iğnesi oldum. Tüplerim sağlam çok şükürzor süreçler Allah kimseye vermesin
Kramp var diye dış gebelik sanma içini ferah tut biliyorum çok zor ama daha kese oluşmasına 5-6 günün var gibi duruyor vesvese yapma. Bende kramp falan yoktu. Ama kan pıhtılaşması testi yaptıracağım geçen hafta kürtaj oldum çok üzüldük çok yorucu süreçler 8 haftalık kalbi durdu her şey iyidi. Dilerim senin için de hayırlısı olurBenim de beta artışım tam 2 katı olmadı, 382’den 596’ya çıktı perşembe günü doktor tekrar kan istedi ona göre cuma günü vajinal muayene edecek çok korkuyorum sağlıksız gebelik olmasından. Benim de kalp durması sonucu bir kürtajım var öncesinde. Lekelenmem çok şükür yok ama sol kasığıma ara ara batma kramplar giriyor ister istemez bir korkuyorum dış gebelikten
Aynen insan başına biseyler geldikçe sürekli ogreniyorDemek doktoruna göre kürtaj sonrası da fark edebiliyormuş öğrenmiş olduk
Yaa çok üzüldüm benim de bir önceki gebeliğim aynı senin gibi 8 haftalık kalp durması sonucu sonlanmıştı. İnşallah bundan sonrası çok daha güzel olsun canımKramp var diye dış gebelik sanma içini ferah tut biliyorum çok zor ama daha kese oluşmasına 5-6 günün var gibi duruyor vesvese yapma. Bende kramp falan yoktu. Ama kan pıhtılaşması testi yaptıracağım geçen hafta kürtaj oldum çok üzüldük çok yorucu süreçler 8 haftalık kalbi durdu her şey iyidi. Dilerim senin için de hayırlısı olur
Amin kuzum hepimiz içinYaa çok üzüldüm benim de bir önceki gebeliğim aynı senin gibi 8 haftalık kalp durması sonucu sonlanmıştı. İnşallah bundan sonrası çok daha güzel olsun canım