- Emoji Skoru
- 11
- Puanlar
- 3
Ovülasyon testi mantığı bir tık farklı test çizgisinin koyuluğu kontrolle aynı hatta daha koyu olursa pik yapmış demek 24-36 saat içerisinde yumurtlama olabilir anlamına geliyor. O yüzden o günden bir gün önce o gün ve sonraki gün ilişki mantıklı.Merhabalar hamilelik deniyorum Ovulasyon testiyle hala kullanmayı anlamadım pozitif olunca mi ilişki olucak test yoksa pozitiften 24 saat sonra falan mı nasıl denk getircez çalışan insanlarsak bilgisi olan var mı bi gebelik geçirdim ama kalbi durdu pıhtılaşma çıktı hide ona göre bi gebelik planlıyoruz
En az %60-66 arası artış olması gerek diyorlar bilmiyorum ki yarın tekrar vereceğim kafam allak bullakBende bugün hamilelik için kan verdim ve yarın sonucu çıkarmış inan insan bin tane senaryo kuruyor kafasında ama zaten ortalama %60 ile %100 gibi bir değer yükselmesi yeter seninki yüzde 60 a çok yakın bence iyi yükselmiş
Tek embriyoydu, bende belki mi diye düşündüm ama tek kese göründü. Sağlıkla sıhhatle gelsin de tek olsunMaşallah sağlıkla ilerlesin ikiz mi bebişler değer yüksek gibi geldide belki birden fazla kese görülür ilerleyen haftalarda
Meehaba canım hayırlı olsun. Genetik test dediğiniz NIPT mi? O test 10 ile 12 hafta da anneden kan alıp embriyonun genetiğine bakılıyor. Belli başlı genetik farklılıklara. Türkiye’de parayla yaptırıyorlar.Merhaba hanımlar hepinize hayırlı olsun
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize insallah
Benden bugün gittim 4 haftalık dedi beta hcg de 179 çıktı
Genetik testi yapmak ister misin dedi yani bana bağlı ama ben bilmiyorum niye yapılıyor 2. Bu arada oğlumda türkiyedeysim yapıldı mı hiç hatırlamıyorum
Ne için yapılıyor
İçinizi ferah tutun herşey zaten olacağına varır bir sürü renk varken siyahı düşünmek niye olumlu düşünün olumlu olsunEn az %60-66 arası artış olması gerek diyorlar bilmiyorum ki yarın tekrar vereceğim kafam allak bullak
Ben ilk öğrendiğimde hep uyuyordum adetin geçmesini bekleyip öyle kan vermiştim 343 çıkmıştı korkmayın adet olcakmış gibi hep hi ağrı oluyor zaten ovulasyona da oluyor bebek yerleşirken de oluyoAdet günüm yarın dün akşam kan verdim beta 66 geldi ama iki üç gündür adet agrisu gibi ağrılarım var test yaptırmadan önce de vardı şimdi de var yarın adet günüm yarın akşam test tekrarlayacagim eşim umitlenme adet olursun yarın diyor adet ağrısı gibi kramp gibi ağrısı olanalr oldu mu gebeliginiz nasıl devam ediyor
Ben adetin geçmesini de bekleyemedim verdim daha da gecmeyince acaba diyorum ağrılara da bakınca çünkü ağrı girince sağlam giriyor ama iki saniye üc saniye kadar anca sürüyor ovulasyon da hiç böyle ağrım olmamış da adetteyken de hafif hafif kasılma olur du bilirdim adet olacağımı şimdi ağrı girdikçe diyorum noluyor içeride de böyle ağrıyor küçücük şey böyle ağrı yapar mıBen ilk öğrendiğimde hep uyuyordum adetin geçmesini bekleyip öyle kan vermiştim 343 çıkmıştı korkmayın adet olcakmış gibi hep hi ağrı oluyor zaten ovulasyona da oluyor bebek yerleşirken de oluyo
Ben adetin geçmesini de bekleyemedim verdim daha da gecmeyince acaba diyorum ağrılara da bakınca çünkü ağrı girince sağlam giriyor ama iki saniye üc saniye kadar anca sürüyor ovulasyon da hiç böyle ağrım olmamış da adetteyken de hafif hafif kasılma olur du bilirdim adet olacağımı şimdi ağrı girdikçe diyorum noluyor içeride de böyle ağrıyor küçücük şey böyle ağrı yapar mı
Bende senin gibi öğrenmiştim adetim geçmeden ben uine de geçmesini beklemiştim test yanlıştır belki diyeBen adetin geçmesini de bekleyemedim verdim daha da gecmeyince acaba diyorum ağrılara da bakınca çünkü ağrı girince sağlam giriyor ama iki saniye üc saniye kadar anca sürüyor ovulasyon da hiç böyle ağrım olmamış da adetteyken de hafif hafif kasılma olur du bilirdim adet olacağımı şimdi ağrı girdikçe diyorum noluyor içeride de böyle ağrıyor küçücük şey böyle ağrı yapar mı
En iyisi geçmesini beklemek mis insanın içi rahat etmiyor yine de gerçektenBende senin gibi öğrenmiştim adetim geçmeden ben uine de geçmesini beklemiştim test yanlıştır belki diye
Kaç haftalıksınızBetam dün 2300 çıktı arkadaşlar. Küçük bir kahverengi akıntı gördüm diye bana kimyasaldır diyen hemşireye kapak olsun3 gün arayla ; 190, 584 ve 2300 haftaya ultrason kontrolüne gideceğim inşallah kese gözükür
Yapıyor beta artışı rahmin kendini hazırlaması vs 5+1 oldum birkaç gündür kasık ağrısı karın ağrısı reglden de fazla devam ediyor. Sıcak su torbası falan koydum hafifletiyor. Bir de açken karın ağrım oluyor gece ve sabahları o da mide asidiyle hormon etkisindenmişBen adetin geçmesini de bekleyemedim verdim daha da gecmeyince acaba diyorum ağrılara da bakınca çünkü ağrı girince sağlam giriyor ama iki saniye üc saniye kadar anca sürüyor ovulasyon da hiç böyle ağrım olmamış da adetteyken de hafif hafif kasılma olur du bilirdim adet olacağımı şimdi ağrı girdikçe diyorum noluyor içeride de böyle ağrıyor küçücük şey böyle ağrı yapar mı
SAT 5 Ağustos, bana göre 5+1 bugün ovulasyonum 17. Güne denk gelmişti belki 3 gün geri diyebilir doktorKaç haftalıksınız
Betam dün 2300 çıktı arkadaşlar. Küçük bir kahverengi akıntı gördüm diye bana kimyasaldır diyen hemşireye kapak olsun3 gün arayla ; 190, 584 ve 2300 haftaya ultrason kontrolüne gideceğim inşallah kese gözükür
Görürsün ben 1500 görmüştüm keseyiBetam dün 2300 çıktı arkadaşlar. Küçük bir kahverengi akıntı gördüm diye bana kimyasaldır diyen hemşireye kapak olsun3 gün arayla ; 190, 584 ve 2300 haftaya ultrason kontrolüne gideceğim inşallah kese gözükür
Yaa içimi rahatlattıniz sağolun benim ilk kez başıma geliyor o yziden çok takıyorum korkuyorumYapıyor beta artışı rahmin kendini hazırlaması vs 5+1 oldum birkaç gündür kasık ağrısı karın ağrısı reglden de fazla devam ediyor. Sıcak su torbası falan koydum hafifletiyor. Bir de açken karın ağrım oluyor gece ve sabahları o da mide asidiyle hormon etkisindenmiş
Sonucunuz çıktı mı acabaBende bugün hamilelik için kan verdim ve yarın sonucu çıkarmış inan insan bin tane senaryo kuruyor kafasında ama zaten ortalama %60 ile %100 gibi bir değer yükselmesi yeter seninki yüzde 60 a çok yakın bence iyi yükselmiş
Sizinle aynıyız doktora gittiniz miSAT 5 Ağustos, bana göre 5+1 bugün ovulasyonum 17. Güne denk gelmişti belki 3 gün geri diyebilir doktor