Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanimda konuşulanlar dan ötürü işte hep diyolar bı kürtaj oldum ardından hamile kaldım tekrar ay işi oldu yada kürtaj olduktan sonra 8 9 ay hamile kalamadim gibisindwnBak işte insanlar böyle düşünüyor şuan maalesef insanları korkutuyor.
Bence kan verin. Benim de son adet tarihim 31 temmuzdu genelde regl döngüm 31-33 gün arasındadır 31 ağustosta bekliyordum olmadım. 1 eylülde test yaptım negatifti dün kan verdimKan versem mi daha sağlıklı evde test yapsam mı
Sonuçların ne çıktı hamile misinizBence kan verin. Benim de son adet tarihim 31 temmuzdu genelde regl döngüm 31-33 gün arasındadır 31 ağustosta bekliyordum olmadım. 1 eylülde test yaptım negatifti dün kan verdim
Bende bekliyorum işte pozitif günleri bekliyorum kan vereceğim daha hayırlısıylaAmin inşallah sağlıcakla da kucağına alırsın şimdi kaç haftalık oldu peki inşallah bana da nasip olur ve daha düşükle karşılaşmam
İnşallah olur kanda da pozitif kan değerinin arttığını görürsünBende bekliyorum işte pozitif günleri bekliyorum kan vereceğim daha hayırlısıyla
Mesajın devamı yazılmamış anlamadım. Benim de son adet tarihim 31 temmuzdu genelde regl döngüm 31-33 gün arasındadır 31 ağustosta bekliyordum olmadım. 1 eylülde test yaptım negatifti dün kan verdim 382 çıktı geç yumurtladığım için geç göllenme oldu diye düşünüyorum sizin de öyle olabilirSonuçların ne çıktı hamile misiniz
Amin amin inşaallah dua etİnşallah olur kanda da pozitif kan değerinin arttığını görürsün![]()
Ayy inşallah ağzından balMesajın devamı yazılmamış anlamadım. Benim de son adet tarihim 31 temmuzdu genelde regl döngüm 31-33 gün arasındadır 31 ağustosta bekliyordum olmadım. 1 eylülde test yaptım negatifti dün kan verdim 382 çıktı geç yumurtladığım için geç göllenme oldu diye düşünüyorum sizin de öyle olabilir
Amin amin inşaallah dua et
Amin inşallahAmin amin inşaallah dua et![]()
Prolaktin hormonunuza baktırın eğer yüksekse süt benzeri sıvı gelir ve yüksekliği gebe kalmaya engeldirMerhaba adetim 3 gün gecikti test yaptım negatif âdet gecikmenin 5sinci gününde çok çok az kahverengi akıntı geldi bu gün adetim 7 gün gecikmiş göğüslerim çok hassas ve tek guguste sıvı gelmesi neye işaret olur yardım lütfen
MerhabaMerhaba herkese :)) ben 11 eylül kese randevumu bekliyorum kısmet olursa mayıs 11 gibi doğum gözüküyor tahmini sat 4 agustos![]()