Z zeynos11 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 3.828 Emoji Skoru 2.860 Puanlar 53 Bugün 12:09 Konu Sahibi Konu Sahibi Mamabear #2.821 hmyraydgn .!.: Aynen canım diycem bakalım. Bide tam 9 haftalık oluyor o gün en son hastanede muayene oldu ama hicbisey demediler bı kalbini duydum sadece o yüzden heyecanlıyım baya Genişletmek için tıkla... ne zaman gideceksin kontrole bu haftasonu mu
hmyraydgn .!.: Aynen canım diycem bakalım. Bide tam 9 haftalık oluyor o gün en son hastanede muayene oldu ama hicbisey demediler bı kalbini duydum sadece o yüzden heyecanlıyım baya Genişletmek için tıkla... ne zaman gideceksin kontrole bu haftasonu mu
H hmyraydgn Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 3.106 Emoji Skoru 2.665 Puanlar 53 Yaş 33 Bugün 12:18 Konu Sahibi Konu Sahibi Mamabear #2.822 zeynos11 .!.: ne zaman gideceksin kontrole bu haftasonu mu Genişletmek için tıkla... Evet bu cumartesi
zeynos11 .!.: ne zaman gideceksin kontrole bu haftasonu mu Genişletmek için tıkla... Evet bu cumartesi
Gull37 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 6 Eylül 2025 Mesajlar 565 Emoji Skoru 381 Puanlar 23 Bugün 13:01 Konu Sahibi Konu Sahibi Mamabear #2.823 polatlii .!.: Fetal dna veren kızlar ne kadar úcret verdiniz. Ben de cumartesi vereceğim. Fiyat 15.500 dediler. Genişletmek için tıkla... 13000tl yaptırdım ama sonuç halen gelmedi bugün 8.inci iş günü.
polatlii .!.: Fetal dna veren kızlar ne kadar úcret verdiniz. Ben de cumartesi vereceğim. Fiyat 15.500 dediler. Genişletmek için tıkla... 13000tl yaptırdım ama sonuç halen gelmedi bugün 8.inci iş günü.
P polatlii Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Ekim 2025 Mesajlar 126 Emoji Skoru 136 Puanlar 18 Yaş 35 Bugün 13:08 Konu Sahibi Konu Sahibi Mamabear #2.824 Gull37 .!.: 13000tl yaptırdım ama sonuç halen gelmedi bugün 8.inci iş günü. Genişletmek için tıkla... Geniş tarama mı temel tarama mı oluyor bilgi verdiler mi. Böyle bi fark varmış sanırım.
Gull37 .!.: 13000tl yaptırdım ama sonuç halen gelmedi bugün 8.inci iş günü. Genişletmek için tıkla... Geniş tarama mı temel tarama mı oluyor bilgi verdiler mi. Böyle bi fark varmış sanırım.
P Pufiii1 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 338 Emoji Skoru 351 Puanlar 53 Bugün 13:53 Konu Sahibi Konu Sahibi Mamabear #2.825 Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı? Sabahtan başladı hala geçmedi. Sadece uzandığımda geçiyo normal mi bu kadar uzun sürmesi ?
Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı? Sabahtan başladı hala geçmedi. Sadece uzandığımda geçiyo normal mi bu kadar uzun sürmesi ?
Z zeynos11 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 3.828 Emoji Skoru 2.860 Puanlar 53 55 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Mamabear #2.826 Pufiii1 .!.: Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı? Sabahtan başladı hala geçmedi. Sadece uzandığımda geçiyo normal mi bu kadar uzun sürmesi ? Genişletmek için tıkla... tansiyon düşüklüğünden kaynaklı olabilir hiç bakıyor musun tansiyonuna
Pufiii1 .!.: Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı? Sabahtan başladı hala geçmedi. Sadece uzandığımda geçiyo normal mi bu kadar uzun sürmesi ? Genişletmek için tıkla... tansiyon düşüklüğünden kaynaklı olabilir hiç bakıyor musun tansiyonuna
Gull37 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 6 Eylül 2025 Mesajlar 565 Emoji Skoru 381 Puanlar 23 21 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Mamabear #2.827 polatlii .!.: Geniş tarama mı temel tarama mı oluyor bilgi verdiler mi. Böyle bi fark varmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Temel tarama benimki. geniş tarama filan istemedim. Normal standart olanı.
polatlii .!.: Geniş tarama mı temel tarama mı oluyor bilgi verdiler mi. Böyle bi fark varmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Temel tarama benimki. geniş tarama filan istemedim. Normal standart olanı.