Anne Grupları 2027 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    8
doktorun numarasını verdiyse sana , gitmeden önce sorup öğrenebilirsin illa randevu gününü beklemene gerek yok
Benim doktorum gelmene gerek yok whatsapptan haberleşiriz demişti. Öyle de oldu, hemen sonuç çıkınca cinsiyeti sordum mesaj attı. Bence siz de öyle yapın beklemeyin
Malesef numara vermedi kızlar. İlk kez ona gittim ilerleyen süreçte belki verir de istemekte aklıma gelmedi açıkçası

Hayırlı olsun canım hiç bir sorun olmamasına çok sevindim sonuç bence kesindir

Selam kızlar Bende bu sabah sonunda Fetal dna verdim. Ama cinsiyeti sadece doktora söylüyorlarmış bir sonraki kontrol Ekim sonun doğru o zamana kadar bekleyeceğiz mecbur sağlıklı olsunda
Sağlıklı sonuçlar gelsin canım

Herkese merhaba kızlar umarım iyisinizdir bugün 8+2 olduk 2 gündür mide bulantım geçti gibi oldu ilaç da almadım üstelik her şeyden de şikayet ediyomuş gibi oluyorum ama birden kesilmesi böyle normal mi bi tuhaf geldi

Çok çok iyi bence. Umarım kesilmiştir Birçok kişi bir gün birden kesildiğini söylemişti bana da. Bana henüz nasip olmadı

Ne güzel tadını çıkar bulantı berbat bişey ben de ilaç almayı bıraktım şükür bulantım geçmiş sanırım iyiyim ilacı bıraktığımdan beri

9+5’teyim kızlar. İstanbul’da olan varsa Fetal DNA testini nerede, kaç paraya yaptırdınız ?

Merhaba bende nisan annesi olacağım inşallah şuan 8+1 deyim ve haftaya yani 9+3 ile 9+7 arasında tatil planımız vardı doktorum gitmemde bir sakınca olmadığını söyledi ama yine de içim rahat değil gidersem aktarmalı uçuş olucak ve 4 kez uçağa bineceğim 1 er saatlik sizce sorun olur mu daha önce bu haftalarda giden var mı? Cevap verirseniz çok sevinirim

Merhaba bende nisan annesi olacağım inşallah şuan 8+1 deyim ve haftaya yani 9+3 ile 9+7 arasında tatil planımız vardı doktorum gitmemde bir sakınca olmadığını söyledi ama yine de içim rahat değil gidersem aktarmalı uçuş olucak ve 4 kez uçağa bineceğim 1 er saatlik sizce sorun olur mu daha önce bu haftalarda giden var mı? Cevap verirseniz çok sevinirim

Riskli gebelik yoksa yolculuk da sakıncalı olmuyor, uçak olması daha iyi hatta kısa süreli yolculuklar olacağı için.. haftaya ben de 12+4te uçak yolculuğu yapacağım inşallah 2 gün arayla birkaç uçuşum daha olacak

Bizim fetal dna cuma gününe kadar çıkar dediler ne kadar zormuş beklemesi sürekli saçma sapan rüyalar görüyorum hiç bir işe odaklanamıyorum sağlıklı mı her şey yolunda mı diye düşünüyorum keşke 5 günde çıkandan yaptırsaydım arkadaşım 3 günde öğrenmiş

Hayırlı olsun fetal DNA daha güvenilir bence. Haftası küçük doktor yanilabilir henüz.
11 Eylül'de verdim bende fetal DNA henüz çıkmadı sonuç.
Selam kızlar Bende bu sabah sonunda Fetal dna verdim. Ama cinsiyeti sadece doktora söylüyorlarmış bir sonraki kontrol Ekim sonun doğru o zamana kadar bekleyeceğiz mecbur sağlıklı olsunda
Sağlıkla gelsin sonuçların inşallah.
Ah ah beklemek okadar zor sen benden sonra verdin testi, sonucun önce gelirse şaşırmicam hiç . Sağlıklı sonuçlarimiz gelsin inşallah

7-10 iş günü diyor makine de çalışıyorlar hafta sonu makineyi mi kapatıyor ne yapıyorlar anlamadım ki 3 günde çıkan var ya keşke arkadaşıma sorsaydım beklemek çok geriyor beni Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin dün aradım sordum haftasonuna kadar çıkar dediler cuma ya kadar el mahkum bekleyeceğiz bu kadar stres yapacağımı bilseydim 30 bin olanı tercih eder kısa sürede alırdım sonucumu

30 bin olan hangisi ve kaç günde çıkıyormuş. Ben bugün natera panoramaya verdim amerikaya gideceği için 10 gün sürer dediler

Benden evden gelip kanı aldı büyük ihtimalle hemen göndermedi laboya. Keyfi nezaman istediyse ozaman gondermistir. Kaç gün sonra gonderdi kim bilir. Yarın 8.inci iş gün olacak artık gelmesi lazım

Selam kızlar sanırım kaşıntım var dış yüzeyde mantar olabilir. Hamilelikte başına gelen kullanılan herhangi bir krem yada doğal ürün var mı?
Benim var canım geçmedi hâlâ canesten krem vermisti doktorum kaşıntıyı kesiyor ama geçmedi mantar bende cumartesi tekrar gitcem bakalım

30 bin olan hangisi ve kaç günde çıkıyormuş. Ben bugün natera panoramaya verdim amerikaya gideceği için 10 gün sürer dediler
O kadar çok görüşme yaptım ki hangisiydi aklımda kalmadı maalesef

Benden evden gelip kanı aldı büyük ihtimalle hemen göndermedi laboya. Keyfi nezaman istediyse ozaman gondermistir. Kaç gün sonra gonderdi kim bilir. Yarın 8.inci iş gün olacak artık gelmesi lazım
Ben kargoyla kendim gönderim 24 saat sonra teslim edilmişti

`