Anne Grupları 2027 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    8
kizlar bugun fetal dna vermek icin doktora gittim fakat maalesef bebegimin kalbi durmus. bir turlu tabloya kendimi ekletmeye hazir hissetmiyordum, demek ki bu nedenleymis.

hepinize saglikli hamilelikler diliyorum, saglikla alin bebislerinizi kucaginiza. 🙏🏻
Merhaba başınız sağolsun çok üzüldüm Rabbim yerini doldursun inşallah. Hiç belirtiniz vs oldu mu? İlaç kullanıyor muydunuz kan sulandırıcı vs?

kizlar bugun fetal dna vermek icin doktora gittim fakat maalesef bebegimin kalbi durmus. bir turlu tabloya kendimi ekletmeye hazir hissetmiyordum, demek ki bu nedenleymis.

hepinize saglikli hamilelikler diliyorum, saglikla alin bebislerinizi kucaginiza. 🙏🏻
Canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin 🙁 sen üzme kendini sağlıklı ol

Merhaba başınız sağolsun çok üzüldüm Rabbim yerini doldursun inşallah. Hiç belirtiniz vs oldu mu? İlaç kullanıyor muydunuz kan sulandırıcı vs?
merhaba, cok tesekkur ederim 🙏🏻 yok hic belirtim olmadi maalesef, hatta bir gun oncesinde burada kizlarla mide bulantisi uzerine konusuyorduk. belirtilerimde bir azalma da olmadi. kan sulandirici kullanmiyordum fakat oncesinde test yapilmisti; pihtilasma gibi bir risk gorulmedi. sadece bir kere kanamam oldu onun icin de progesteron vermisti doktor kullandim, sonra biraktirdi hatta, kanama alani yok her sey yolunda diye. omru bu kadarmis maalesef. 😔

Selam kızlar sanırım kaşıntım var dış yüzeyde mantar olabilir. Hamilelikte başına gelen kullanılan herhangi bir krem yada doğal ürün var mı?
Canım ben geçen hamileliğimde çok fenaydım doktorum travazol krem vermişti. İstersen doktoruna danışıp alabilirsin

kizlar tek tek alinti yapamadim, kusura bakmayin lutfen, kendime gelmeye calisiyorum hala. hepinize cok tesekkur ederim 🙏🏻 operasyondan once hepiniz icin dua ettim, allah’im sizlere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, kendinize cok iyi bakin. 💕
Rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsin çok üzüldüm şimdi okuyunca

kizlar tek tek alinti yapamadim, kusura bakmayin lutfen, kendime gelmeye calisiyorum hala. hepinize cok tesekkur ederim 🙏🏻 operasyondan once hepiniz icin dua ettim, allah’im sizlere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, kendinize cok iyi bakin. 💕
Canım benim sende biran önce toparlanirsin inşallah Rabbim sabırlar versin

30 bin olan hangisi ve kaç günde çıkıyormuş. Ben bugün natera panoramaya verdim amerikaya gideceği için 10 gün sürer dediler 🥺
bana iki hafta dediler ama bence garantisi olsun diye öyle diyorlar. cuma günü kan verdim bende hemen kargoya verdiler. kargo takip numarası verdiler. pazartesi ulaştığını gördüm ellerine. bakalım ne zamana sonuçlar çıkacak. kendi doktorum bakma 2 hafta dediklerine 10 güne çıkar o dedi

Bende çay ağacı yağı aldım biraz dindirdi kaşıntıyı
Benim peynir kesiği şeklinde ve arada sarı yeşil gelmeye başladı kendi kendine geçecek gibi değil bakalım cumartesi Dr inşallah işe yarayan bişey verir can sıkıcı bir durum hele de gebelikte

Fetal dna veren kızlar ne kadar úcret verdiniz.
Ben de cumartesi vereceğim. Fiyat 15.500 dediler.

Fetal dna veren kızlar ne kadar úcret verdiniz.
Ben de cumartesi vereceğim. Fiyat 15.500 dediler.
gayet makul canım bence, ortalama fiyatlar öyle zaten. ben 550 dolar TL karşılığı olarak verdim ama ikiz gebelikten dolayı fiyatı yüksek amerikaya giden firmaya verdim onun dışında tekil gebeliğim olsaydı gittiğim özel hastaneyle anlaşmalı olan firmada yaptıracaktım o da 15 bindi

Benim peynir kesiği şeklinde ve arada sarı yeşil gelmeye başladı kendi kendine geçecek gibi değil bakalım cumartesi Dr inşallah işe yarayan bişey verir can sıkıcı bir durum hele de gebelikte
geçmiş olsun hümoşumm mutlaka güzel etkili bir şey verir diye düşünüyorum ama biraz beslenmeyle de alakalı olabilir mi acaba içerden ne üretiyorsa onun sebebini bulmak sanki daha destekleyici olur gibime geldi

geçmiş olsun hümoşumm mutlaka güzel etkili bir şey verir diye düşünüyorum ama biraz beslenmeyle de alakalı olabilir mi acaba içerden ne üretiyorsa onun sebebini bulmak sanki daha destekleyici olur gibime geldi
Sağol canım benim bu şeker herşeyi tetikliyor işte enfeksiyon mantar inatçı hale geliyor daha önce iki sene mücadele ettim bu mantarla çok çektim o zamanlar bu cumartesi gideceğim Dr bir probiyotik hap vermişti o zaman çözülmüştü ve yıllardır yoktu inşallah yine kesin çözüm bişey verirde rahatlarim

Sağol canım benim bu şeker herşeyi tetikliyor işte enfeksiyon mantar inatçı hale geliyor daha önce iki sene mücadele ettim bu mantarla çok çektim o zamanlar bu cumartesi gideceğim Dr bir probiyotik hap vermişti o zaman çözülmüştü ve yıllardır yoktu inşallah yine kesin çözüm bişey verirde rahatlarim
aaa inşallah gebelikte de kullanılabiliyordur o ya söylersin bununla geçmişti diye en azından gebeliğe uygun versiyonunu verir inşallah

aaa inşallah gebelikte de kullanılabiliyordur o ya söylersin bununla geçmişti diye en azından gebeliğe uygun versiyonunu verir inşallah
Aynen canım diycem bakalım. Bide tam 9 haftalık oluyor o gün en son hastanede muayene oldu ama hicbisey demediler bı kalbini duydum sadece o yüzden heyecanlıyım baya

Senin baya ilerlemiş. Benim hamile kalmadan yoğun bir mantar geçirmiştim 2 tane fitil var çok iyi geldi onu hamileyken de veriyorlarmış. Doktorda muhtemelen onları verir sana canım. Geçmiş olsun🌸

Back
X