• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2027 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    62
Kızlar adet sancınız oluyor mu arada ? Beni çok korkutuyor bu durum.
Benim çok erken oldu sancım dpo 9,10,11de oldu hep ara ara ama iki gündür olmuyor hiç bugün bi 5 dk oldu geçti. Olabiliyormuş galiba bu süreçte araştırmalarıma göre 🌸

Benim çok erken oldu sancım dpo 9,10,11de oldu hep ara ara ama iki gündür olmuyor hiç bugün bi 5 dk oldu geçti. Olabiliyormuş galiba bu süreçte araştırmalarıma göre 🌸
Evet bende bugün 11dpo olması lazım. Ama ara ara geliyor. Ödüm kopuyor adet olucam diye. Bugün çatlatma iğnenin 13. Günü. Testim düne göre biraz daha koyu. Ama daha tam pozitif değil. Bakalım sabah tekrar yapıp bende katilicam aranıza inşallah ❤️

Kısmet olurda değerlerim normale dönerse bende bu grubun bir üyesi olacağım gibi görünüyor😇
Geç döllenme sanırım benimki, Bat 24 Nisandı
Adet olmayıp gecikince idrar testi yaptım, pozitif çıkınca kan verdim
1 mayısta 40,45
3 mayısta 66,62 çıktı.
%65 artmış, 2 gün sonra tekrarlayacağım kan testimi, umarım normale döner %100 artmaya başlar 😇
Hepimiz de yavrularımıza sağlıkla huzurla kavuşalım inşallah 😍

Bayanlar benim değerlerim düşmeye başladı, kimyasala dönüştü gebeliğim, bu ay elendim 😇

Sizlere hayırlı, sağlıklı harika bir genelik süreci diliyorum❤️ sağlıkla kavuşun yavrularınıza 🌸

Bayanlar benim değerlerim düşmeye başladı, kimyasala dönüştü gebeliğim, bu ay elendim 😇

Sizlere hayırlı, sağlıklı harika bir genelik süreci diliyorum❤️ sağlıkla kavuşun yavrularınıza 🌸
Sağlıcakla kolaylıkla nasip olsun inşallah

Canim çok geçmiş olsun umarım sağlıkla yeni bir gebelik yaşarsın. ❤️
buradaki arkadaşların hepsi normal gebelik mi
Günaydın canım ben pcosum o yüzden yumurtlama ilaci + çatlatma iğnesiyle hamile kalabiliyorum. 2 oğlum var (4 ve 5 yasinda). Ilkim tedaviyle oldu yine ama 2ncisi normal oldu. Şimdi tekrar bir çocuk istedik 2 aydır ilaç felan. Bugün de çatlatma iğnenin 14. Günü. Dün silik cikmisti testim. Bakalım bugün de koyulaşırsa Ocak annesi olucam sizler gibi. Senin normal gebelik mi ?

Kızlar bugün iğnenin 14. Günü. Resimdeki te pazartesinden itibaren yaptığım testler. En alttaki bu sabahki. İnanmak istiyorum ama yinede iğnenin etkisi olabilir diye korkuyorum. Çünkü çok net por pozitif değil. Ve 12dpo dayım.

Eklentiler

• IMG_856B3706-2CE2-42CA-B378-F70CD0BEA5B4.webp
    IMG_856B3706-2CE2-42CA-B378-F70CD0BEA5B4.webp
    35 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar bugün iğnenin 14. Günü. Resimdeki te pazartesinden itibaren yaptığım testler. En alttaki bu sabahki. İnanmak istiyorum ama yinede iğnenin etkisi olabilir diye korkuyorum. Çünkü çok net por pozitif değil. Ve 12dpo dayım.
Gittikce koyulaşmıs 💓

Kızlar benim beta hcg 2700 çıktı ama vajinal ultrasonla bile göremediler keseyi 😢 bi bilgisi olan var mı?

Kızlar benim beta hcg 2700 çıktı ama vajinal ultrasonla bile göremediler keseyi 😢 bi bilgisi olan var mı?
Canım degerinle ilgili bir şey diyemicem ama kacinci haftadasın ? Ve doktor ne dedi bu duruma ?

Canım degerinle ilgili bir şey diyemicem ama kacinci haftadasın ? Ve doktor ne dedi bu duruma ?
Kızlar özele gittim ve kese göründü. Birdaha bu konularda devlet hastanesine gitmeyeceğim imkanınız varsa direkt özele gidin. Bu sebepten 2 kez de vajinal ultrasona girdim umarım zararı olmaz. Yani doktorlar zararsız diyor ama insan korkuyor tabi

Kızlar özele gittim ve kese göründü. Birdaha bu konularda devlet hastanesine gitmeyeceğim imkanınız varsa direkt özele gidin. Bu sebepten 2 kez de vajinal ultrasona girdim umarım zararı olmaz. Yani doktorlar zararsız diyor ama insan korkuyor tabi
Ayyyy çok şükür canım ❤️

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar benim düşüklerim var doktor henüz sağlıklı demek için erken dedi sadece beklicez 🌸
Herseyin hayırlısı canım. Benimde 2 tane dusugum var. Ondan sonra 2 tane çocuğum oldu. Şimdide üçüncüyü istiyoruz işte. Hala eşime söylemedim ben. Tam pozitifi görmediğimden biraz tedirginim. Bakalım yarın ve cuma tekrar test yapıcam evde. Cumarteside digital yapıcam umarım pozitifi görürüm.

Herseyin hayırlısı canım. Benimde 2 tane dusugum var. Ondan sonra 2 tane çocuğum oldu. Şimdide üçüncüyü istiyoruz işte. Hala eşime söylemedim ben. Tam pozitifi görmediğimden biraz tedirginim. Bakalım yarın ve cuma tekrar test yapıcam evde. Cumarteside digital yapıcam umarım pozitifi görürüm.
Sağlıkla nasip olsun canım inşallah vardır 🙏🏽

Back
X