Anne Grupları 2027 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
İlk hamileliğimde yaşadım çıkmadı yukarıya sezeryan oldum o yüzden. Tamamen rahim ağzını kapatmıyorsa riskli sayılmaz yukarıya çıkar içinizi rahat tutun.
Sağ olasın canım allah razı olsun içim rahatladı benim ve bebek için hakkımda hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah cümlemiz içinde tabii

En iyisini bizi takip eden doktorlar biliyor gerçekten ya ne derlerse yapmak lazım

Bende de çıktı canım eskidem bu tarz şeyleri anneme söylediğimde "kedi şeyini görmüş yara sanmış" derdi. Çok umursamadım. Dediğin gibi hrr gün yeni bir şey çıkıyor grip oldum özel bölgemde apse çıktı yarın genel cerrahiye gidicem üstüste geliyor bazen gerçekten hamilelikten soğuma geliyor. Dışarda bebek arabası görünce telefonda bebek vidroları görünce midem bulanıyor o kadar çok baktım ettim ki yoksa normalde çok seviyorum bebekleri çocukları.

Bu tekmeler artık acıtmaya başladı dışardan halbuki o kadar belli olmuyor birde göbek deliğine biraz daha yakınlaştı bu hareketleri hissettiğim bölge sizde de öyle mi kızlaar ?

Kısmi diyet önermiş anladığım kadarıyla doktorunuz. Bakalım sıkı diyet yapmadan nasıl gelecek sonuçlarınız acaba, en azından sizde kendinizi görmüş olursunuz. İnşallah yüksek gelmeyecektir.

Sizde mi gribal enfeksiyon geçiriyorsunuz? Belirtileriniz nelerdir? Bende boğazda yanma kaşıntı gözlerde sulanma burun akıntısı boğaz ağrısı halsizlik var. Bende bugün kbb gittim parol serum ile vitamin serum verdi. İlaç olarakta bana alerji ilacı ile parol verdi. Zaten bir şeyde yapılamıyor pek fazla.

Maşallah prensese, sağlıkla büyüsün Bu miyomlar canımızı ister istemez sıkıyor ama takip edildikten sonra hiçbir sıkıntı yaşamadan atlatacağız inşallah, gönlünüzü ferah tutun
İnşallah canım doktor da takip dedi sadece. İnşallah küçülüp yok olup giderler. Nasıl çıktı anlamadım zaten ben. doktor vardır öncesinde gebelik hormonlarıyla büyümüştür diyor. Birinin iyi olduğunu birinin kötü olduğunu söyledi. Saplanmış ve beslendiği yeri gösterdi. Yeri de değişebilirmiş. Oynuyor yani içimde . Hatta özellikle ABD ye gidince perinatolog mu bakayım normal kadın doğum olur mu dedim normal olur dedi. Ama yine de rapora yok erken doğum yok kanama gibi şeyler eklemiş ilginç yani değil mi ?

Bazı günler çok normal bazı günler yüksek çıktığı için yediklerime bağlı olduğunu söyledi işte. Şeker, çikolata, meyve suyu, gazlı içecek içmeden 1 hafta daha kontrol dedi, kısmi diyet mi deniyor buna bilmiyorum bakalım böyle nasıl çıkacak bende merak ediyorum, 150nin üstünde olmamasını istiyormuş

Evet parol dışında bir şey içemiyorsun benim burnum tıkalıydı halsizlik ateş vardı yanıyordum baya sonra ılık suya girdim ertesi gün burnum akmaya başladı parolu bi kere içtim meyve çorba limonlu çay öylr toparladım çok şükür. Konudan alakasız ama şu anda hareketleri önceki haftalara nazaran daha sert hissediyorum sende de öyle mi ? 22+3 deyim

Arkadaşlar takviye olarak ne kullanıyorsunuz ben ocean mumy kullanıyordum ama tahlillerim çok iyi gelmedi hala vitaminler düşük
Ben regenesis ve osende demir+c kullanıyorum, değerlerim baya yükseldi, ne kadar doğru bilmiyorum ama birkaç yerden ocean mummynin değerleri hamilelikte yeterli değil diye okudum ve duydum

Evet işte demek ki kaçırdığınız günlerde yüksek ya da size uymayan gıdalarda yüksek geliyor. Hatta yediklerinizi de not edersiniz işte misal beyaz ekmek tükettiniz diyelim ya da makarna ya da çok sağlıklı bir yemekte yemiş olabilirsiniz o da yüksek çıkartabilir. Ama gazlı içecek meyve suyu gibi şeyler zaten şekeri, hiç şekeriniz olmasa da yükseltir. Tam diyet yapmadan dikkat ederek ölçmenizi istemiş. Buna rağmen yüksek gelirse yükleme yapıp kesin tanı koyacaktır. Ama makarna, beyaz ekmek, beyaz unla yapılan gıdalar, işlenmiş ve konserve gıdalar, pirinç, patates bunlar yükseltiyor. Bir hafta tam buğday, protein ağırlıklı beslenme yapın buna rağmen yüksek gelir mi diye kontrol edecek.

Ya bende dünden beri başladı. Ilık duş bal vs ama geçmedi. Parolda aldım vitamin de kullandım geçmedi. Ateş değil bende de üşüme vardı.
22+6 oldum ben bugün, yani ilk hareket hissettiğim zamanlar daha hafif kalp atımı kas seyirmesi gibiydi. Ama şu aralar daha sert olmaya başladı. Daha böyle sert hareketler hissediyorum. Hatta diyorum ki ya bebek hareketi mi. Ama başka da ne olsun ki

Aynen başka ne olabilir ki bağırsak hareketi desek bu kadar olmaz o da bu arada unuttum evet ateşin yanında üşümede vardı bende titriyodum hemen geçmiyor ama

Çok geçmiş olsun canım bu arada allahım kalıcı şifa versin

Çok geçmiş olsun. Alerji ilacı olarak ne verdi size?

Aynen başka ne olabilir ki bağırsak hareketi desek bu kadar olmaz o da bu arada unuttum evet ateşin yanında üşümede vardı bende titriyodum hemen geçmiyor ama
Evet ya 3 gün oldu geçmedi sinirim bozuldu. Bitki çayı da içilmiyor. Bir şey yapılmıyor üzüldüm.
Doktor bebek hareketleri demişti. İlerleyen haftalarda daha da sert oluyormuş hatta.

Yediğine içtiğine dikkat et diye belirtmedi ya, sadece şekerli şeyler için konuştuk, hatta daha çok yemek yanında içilen içecekler için "normal" beslenirken şekerli içecekleri çıkarınca ne oluyor onu görmek istedi, bakalım iyi çıkar inşallah bu sefer

`