Anne Grupları 2027 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Sizi çok iyi anlıyorum, ben de aldığım 12 kilonun büyük kısmını sigarayı bırakmış olmama bağlıyorum. Çoğu insan hamile olmasa bile sırf sigarayı bıraktığı için kısa sürede 5-10 kilo alıveriyor. Umarım bundan sonra sadece bebeklerimiz kilo alır

Bu tekmeler artık acıtmaya başladı dışardan halbuki o kadar belli olmuyor birde göbek deliğine biraz daha yakınlaştı bu hareketleri hissettiğim bölge sizde de öyle mi kızlaar ?
Evt benimde öyle göbek deligimin yanlarında üzerinde hissediyorum disardanda hissediliyor gözle görülüyor çok mutlu oluyorum

Evt benimde öyle göbek deligimin yanlarında üzerinde hissediyorum disardanda hissediliyor gözle görülüyor çok mutlu oluyorum
Rüyamda hep bebeğimin hareketlerini ve dışarıdan ellerini ayaklarını görüyorum o kadar ki gece sert vuruyor artk rüyalarıma giriyor

Benim de değerlerim iyiydi 19. Haftada baktırmıştım. Ondan sonra vitaminlere başladık heralde değerler artık daha hızlı düşer diye. Folik asit olarak diofol kullandım ilk 16-17 haftaya kadar nerdeyse
nd

Bende de mevsimsel alerji var özellikle Mart Nisan Mayıs ayında pik yapıyor tam gebeliğin başıydı sadece zrytec içebilirsin demişti.
Evet gebelikte zyrtec allerset bunlara izin veriyormuşlar. Bende alerjik astım var maalesef.

Kızlar kasıklarımda baskı hissediyorum demiştim hatırlarsanız bugün muayeneye gittim çok ayakta kaldığın için normal dinlenmen lazım ders aralarında dedi vajinadaki et benzeri şeylere baktı bir tanesi siğile diğerleri genel olarak et benine benziyor hamilelikte hormonlardan dolayı olabiliyor diyip krem verdi.Akıntım varmış biraz o da ağrıya sebebiyet verebilir diyip fitil verdi.Şeker yüklemesi için 24-28 hafta arası çağırdı.Bende hafiften mide yanması başlamıştı onun için gaviscon renni yazdı.Sürekli idrarım varmış gibi hissediyordum bunun içinde idrar tahlili verdim henüz sonuclarım cıkmadı.Sat’a göre 22+4 ultrasona göre 23+6 çıkıyor bebiş 660 gram olmuş boyu yaklaşık 28-29 cm civarı dedi.Uyluk kemiğimiz baya uzun görünüyor yaklaşık 25+6 ile uyumluymuş ben uzun biri değilim baba da çok uzun değil ama nasıl oldu anlamadım Kapa çapı genişliği 54.95.Biraz uzun oldu ama bende durumlar böyle

Ben de çok tembel oldum bütün gün yatıyorum hamilelik öncesi günde 10 bin adımdan fazla yururdum şimdi nedense tedirginlik korkuyorum var hep yatayım diyorum gücüm olmasa

Ben de çok tembel oldum bütün gün yatıyorum hamilelik öncesi günde 10 bin adımdan fazla yururdum şimdi nedense tedirginlik korkuyorum var hep yatayım diyorum gücüm olmasa
Sürekli uyku, uzanmak zaten insanı daha da hantallastiriyor sabah yürüyüşü beni kendime getirdi zor da olsa bundan sonra yapmayı düşünüyorum

Kızlar şimdi tetanoz difteri boğmaca aşısını olmaya gidiyorum yap yapma dediğiniz bir şey var mı aşıdan sonra

Evet zaten asıl iştah açılması da bebekten dolayı olan kilo da son Trimesterde şahlanıyor ben o yüzden tutuştum halim ne olacak diye
bundan bundan korktugum için biraz hareketleneyim dedim
yoksa evde tüm gün odadan mutfağa mutfaktan odaya yuvarlanıyorum işte

Kızlar şimdi tetanoz difteri boğmaca aşısını olmaya gidiyorum yap yapma dediğiniz bir şey var mı aşıdan sonra
Kolunu pek hareket ettirme kullanma ve Benm gibi üstüne uyuma yeterli
Ben eve gelip üstüne uyumuştum o gece sancısından uyuyamadım

Aşı yerinizi kaşımayın bana öyle demişti hemşire.Buz tutabilirsin demişti.İlk gün hiç ağrı olmadı bende.Ertesi gün ve sonrasında ağrım olmuştu.İlk gün ağrı olmayınca ben olmayacak zannedip buz yapmamıştım.Belki yapsaydım daha az ağrım olurdu.Biraz kişiden kişiye değişiyor galiba

Valla ben zaten çok kilolu hamile kaldım şimdi yarın 22. Haftaya giricem hamile kaldığım kilomun üzerine sadece 1 kg aldım. İlk zamanlar 3 kg vermiştim bulantılardan tabi ama aşırı bi dikkat etmem yok maalesef ki. İş yerim yoğun olduğundan ve tüm gün zaten koşuşturmam gerektiğinden hala yürüyüşe bile başlayamadım. Ama tabi incecik olsam daha tatlı bi hamile olabilirdim napalım kader böyleymiş

Birde bugüne 500 tane iş koydum sağanak yağıyor ebemden kaçamıyorum bir gün daha ertelesem vurcak kadın beni

Merhaba kızlar ben de bugün dtap oldum bogmacalı falan olan tetenoz sonra doktoruma söyledim o da dedi ki kücükken aşıların varsa bir daha gerek yok dedi. Doktoru Böyle diyen var mı? Zaten benim bebekken de aşılarım tam 2012 de tetenoz yine olmuşum. Emin olamadım şimdi ikinci için

`