Anne Grupları 2027 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Kızlar bizim bebiş biraz küçük çıktı 23+5 670 gram bazı ölçümleri biraz geride ama şimdilik takip dedi doktor moraller bozuk
Bizimde bir kere 2 hafta geride çıkmıştı çok morelimin bozuk olduğu kustuğum haftalardı sonra kendi kendine ayarladı cüce kendini sen hiç canını sıkma arkadaşım

İlk hamileliğimde yaşadım çıkmadı yukarıya sezeryan oldum o yüzden. Tamamen rahim ağzını kapatmıyorsa riskli sayılmaz yukarıya çıkar içinizi rahat tutun.

Maşallah prensese, sağlıkla büyüsün Bu miyomlar canımızı ister istemez sıkıyor ama takip edildikten sonra hiçbir sıkıntı yaşamadan atlatacağız inşallah, gönlünüzü ferah tutun

Ne zormuş ya uygun bir şey bulmak, her yere de taytla gidilmiyor ki
Ayy ben gidiyorum valla çok rahatt İspanyol paça taytlar eğer dress codelu bir yerde çalışmıyorsanız her yerde giyilir ya. Hem çok rahat hem de üzerine şık üstlerle gayet güzel duruyor. Ben 3 tane H&M’den ispanyol tayt almıştım, 1 tane de Trendyol Artış diye bir markadan aldım. H&M’inkinin penyesi çok güzel. Artış da mayo kumaşı gibi parlak ve ince, çok iyi değil ama günlük idare eder.

Benimde bugün kontrolüm vardı. 22+5 oldum. Suyu iyi kan akımı iyi dedi.
Yüzünü kapamıştı eliyle yarım görebildim olsun
Ama ben ya soğuk algınlığı ya da gribal enfeksiyon geçiriyorum. Kbb gittim boğazımda ağrı burnumda akıntı doluluk ve boğazımda yanma var. Alerji ilacı, parol ve astım olduğum için astım ilacı başladılar. Kimse ile de temasım yok.
Doktorum ben sle hastası olduğum için bağışıklık düşüklüğünden ve astımdan dolayı grip aşısı olmamı istedi. Geçen sene de rsv ve grip aşısı, zatürre aşısı olmuştum. Bu sene de kesinlikle grip aşısı yaptırmamı istedi.
Fetal doppler cihazını sordum ben önermiyorum pek, hareketleri hissetmezsen gel bakarız dedi.

Ben yarın yaptıracağım laboratuvar bana gece 9 dan sonra bir şey yiyip içme dedi senin 12 yine iyiymiş

Arkadaşlar takviye olarak ne kullanıyorsunuz ben ocean mumy kullanıyordum ama tahlillerim çok iyi gelmedi hala vitaminler düşük

Yukarı çıkabiliyormuş canım benim de aşağıdaydı çıktı

Bozma moralini canım toparlar daha küçük doğuma çok var birden almış kiloyı birde bakmışsın ki iyi düşün iyi olsun
İnşallah canım insan üzülüyor Aslında benim de perinatolog ama birkaç gün geride dedi plasenta yetmezliği olabilir ilerde dedi şimdi çok sorun olmazmış ama

Arkadaşlar takviye olarak ne kullanıyorsunuz ben ocean mumy kullanıyordum ama tahlillerim çok iyi gelmedi hala vitaminler düşük
İmom kullanıyorum multivitamin olarak ( ama değerlerim düşük )
Demir olarakta ocean microfer gummy ( geçen hafta 2’ye çıkarttı ama yine düşük )
Ocean magnezyum
Ocean d vitamini ( ama yine düşük )
Marka ile ilgili değil ya sanırım gebelikte oldukça düşüyor değerler.

İnşallah sorun olmaz canım çok sağol
Tüm ölçümlerde 4 5 gün geride görünüyor
İki haftalık geriliklere kadar normalmiş. Eğer kan akımında sorun yoksa genelde doktorlarda sorun etmiyor. Canınızı sıkmayın düzelecek inşallah. Doktorunuz sorun etmediyse sorun etmeyin. Ölçümler değişebiliyormuş. Siz zaten kan sulandırıcıda kullanıyorsunuz.

Kan akımları normal ama kan akımları normal olanlarda bile böyle durumlar olabiliyor plasentaya bağlı olarak dedi. Şuan minyon bebek ama ileride nasıl olur bilmiyorum takip gerekiyor dedi

ocean mummy kullanıyorum ben de , rk olarak ocean d vit. bir de bi sprey şişesi ocean b12bitirdim ikinciye gerek görmedi. henüz demire başlamadım, yarin kan tahlilim var belki artik baslariz
İnşallah canım insan üzülüyor
Aslında benim de perinatolog ama birkaç gün geride dedi plasenta yetmezliği olabilir ilerde dedi şimdi çok sorun olmazmış ama
hic canini sıkma simdiden bir şey olmaz allahin izniyle bu konularda doktorlarin görüşleri de cok değişiyor bazi doktorlar daha detayci ve pinpirikli oluyor

benimde d vitamini düşük çıktı yüksek dozlu ilaç verdi b12 230 falan trioid yükselmiş dozumu arttırdı evet ama o kadar dikkat etmeme ragmen bi d vitamini 30 üstü bekliyordum

Kan akımları normal ama kan akımları normal olanlarda bile böyle durumlar olabiliyor plasentaya bağlı olarak dedi. Şuan minyon bebek ama ileride nasıl olur bilmiyorum takip gerekiyor dedi
Siz kilolu değilsiniz minyonmusunuz belki size çekmiştir ama değişmeyecek bir durumda değil. Kan akımının iyi olması çok güzel, demek ki o sebepten olan bir gerilik değil belki sadece genetik ile alakalı bir geriliktir. Ama ben inanıyorum bu bir kaç günlük gerilik gidecek haftasına uyumlu olacak.

benimde d vitamini düşük çıktı yüksek dozlu ilaç verdi b12 230 falan trioid yükselmiş dozumu arttırdı evet ama o kadar dikkat etmeme ragmen bi d vitamini 30 üstü bekliyordum
Haklısınız benim de d vitamini düşük yükselmiyorsa kullanmama rağmen. Bebekler bu haftalardan itibaren kemiklerdeki kalsiyumu bile çekiyormuşlar. Yükleme dozunda d vitamini öneriyorlar bu durumda sanırım size de onu önermiştir.

evet haftada 1 kere aynı gün iki tane d vitamini dedi umarım işe yarar

evet haftada 1 kere aynı gün iki tane d vitamini dedi umarım işe yarar
Yükleme dozunda yapıldığı zaman yükseliyor merak etmeyin. Sonrasında ise idame doza devam ediyorsunuz. Şu anda aldıklarımız herhalde depoların tamamen bitmesini engelliyor, yükseltmeye yetmiyor.

`