- Emoji Skoru
- 524
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi Evlatkbr91
-
- #16.381
Bizimde bir kere 2 hafta geride çıkmıştı çok morelimin bozuk olduğu kustuğum haftalardı sonra kendi kendine ayarladı cüce kendini sen hiç canını sıkma arkadaşımKızlar bizim bebiş biraz küçük çıktı 23+5 670 gram bazı ölçümleri biraz geride ama şimdilik takip dedi doktor moraller bozuk
İlk hamileliğimde yaşadım çıkmadı yukarıya sezeryan oldum o yüzden. Tamamen rahim ağzını kapatmıyorsa riskli sayılmaz yukarıya çıkar içinizi rahat tutun.Kıslaar plasenta biraz aşağıdaymış tam rahim ağzını kapatmıyormuş ama yinede perinatolog da görsün dedi gittiğim kadın doktorum şehir hastanesine gidiyorum. İlerleyen haftalarda 30 da falan değerlendiriliyormuş zaten normal doğumu engelleyebiliyormuş öyle bi riski varmış yani perinatolağada 8 ekimde var alabilirse o gün gidicem bu tarz bir durum yaşayan var mı ?
Maşallah prensese, sağlıkla büyüsünÇok şükür arkadaşlar çıktık detaylıdan. Herşey normal 28 cm 445 gr olmuş kızım. Hiçte zorlamadı doktoru. Bir saate yakın baktı. İki tane myomlarımın birisi tehlikeli olabilir takip edilmeli dedi. Biri fundus ta 26x36 mm diğeri kornual bölgede 48x39 mm saplı dedi. Bu 2. Biraz tehlikeliymiş. Geçen hafta yaşadığım sancıyı söyledim miyom sancısı olsa anlardın dinlenince geçmezdi dedi. Çok daha fazla sancı yapıyormuş myomlar. Sezeryan olursan birini alsınlar diğeri kalsın dedi. Şuan normal doğum için engel görünmüyor diyor bakalım hayırlısıyla herkes atlatsın inşallah.her normal deyişi doktorun bir ohh çektirdi bana. Çok şükür
Ayy ben gidiyorum valla çok rahattNe zormuş ya uygun bir şey bulmak, her yere de taytla gidilmiyor ki
Ben yarın yaptıracağım laboratuvar bana gece 9 dan sonra bir şey yiyip içme dedi senin 12 yine iyiymişBirde kızlar şeker yüklemesi yapanlara sorum olacak. 75 mg olandan yapılacak bana, doktor gece 12 den sonra yemek su yok dedi ama orda doktora sormayı unuttum 6 saatte bir tansiyon ilacı içiyorum normalde. İlaç içecek kadar da su içmek yasak mı? Siz nasıl yaptınız?
Yukarı çıkabiliyormuş canım benim de aşağıdaydı çıktıKıslaar plasenta biraz aşağıdaymış tam rahim ağzını kapatmıyormuş ama yinede perinatolog da görsün dedi gittiğim kadın doktorum şehir hastanesine gidiyorum. İlerleyen haftalarda 30 da falan değerlendiriliyormuş zaten normal doğumu engelleyebiliyormuş öyle bi riski varmış yani perinatolağada 8 ekimde var alabilirse o gün gidicem bu tarz bir durum yaşayan var mı ?
İnşallah canım insan üzülüyorBozma moralini canım toparlar daha küçük doğuma çok var birden almış kiloyı birde bakmışsın ki iyi düşün iyi olsun️
Aslında benim de perinatolog ama birkaç gün geride dedi plasenta yetmezliği olabilir ilerde dedi şimdi çok sorun olmazmış amabugün detayli randevum vardi benim de ben de 24+2 yim 640 gr 29 cm çıktı doktor gayet güzel haftasiyla uyumlu dedi. gittiğim doktor cok iyi bir perinatolog , hic risk görmedi bu gramajda. o yüzden bence seninki de küçük sayılmaz hatta cok normal geldi bana
İnşallah sorun olmaz canım çok sağolHiç takılma tatlım bu ölçümlere bebisler bi önden gidiyorlar bi geriden normal takılma bunlara benimkide 5 gün önden gidiyordu şimdi haftası ile uyumlu çıktı
Tüm ölçümlerde 4 5 gün geride görünüyorHangi ölçümleri geride? Bana kilosu normal gibi geldi sanki
İnşallah bizim de toparlar canımBizimde bir kere 2 hafta geride çıkmıştı çok morelimin bozuk olduğu kustuğum haftalardı sonra kendi kendine ayarladı cüce kendini sen hiç canını sıkma arkadaşım
İmom kullanıyorum multivitamin olarak ( ama değerlerim düşük )Arkadaşlar takviye olarak ne kullanıyorsunuz ben ocean mumy kullanıyordum ama tahlillerim çok iyi gelmedi hala vitaminler düşük
İki haftalık geriliklere kadar normalmiş. Eğer kan akımında sorun yoksa genelde doktorlarda sorun etmiyor. Canınızı sıkmayın düzelecek inşallah. Doktorunuz sorun etmediyse sorun etmeyin. Ölçümler değişebiliyormuş. Siz zaten kan sulandırıcıda kullanıyorsunuz.İnşallah sorun olmaz canım çok sağol
Tüm ölçümlerde 4 5 gün geride görünüyor
Kan akımları normal ama kan akımları normal olanlarda bile böyle durumlar olabiliyor plasentaya bağlı olarak dedi. Şuan minyon bebek ama ileride nasıl olur bilmiyorum takip gerekiyor dediİki haftalık geriliklere kadar normalmiş. Eğer kan akımında sorun yoksa genelde doktorlarda sorun etmiyor. Canınızı sıkmayın düzelecek inşallah. Doktorunuz sorun etmediyse sorun etmeyin. Ölçümler değişebiliyormuş. Siz zaten kan sulandırıcıda kullanıyorsunuz.
ocean mummy kullanıyorum ben de , rk olarak ocean d vit. bir de bi sprey şişesi ocean b12bitirdim ikinciye gerek görmedi. henüz demire başlamadım, yarin kan tahlilim var belki artik baslarizArkadaşlar takviye olarak ne kullanıyorsunuz ben ocean mumy kullanıyordum ama tahlillerim çok iyi gelmedi hala vitaminler düşük
hic canini sıkma simdiden bir şey olmaz allahin izniyle bu konularda doktorlarin görüşleri de cok değişiyor bazi doktorlar daha detayci ve pinpirikli oluyorİnşallah canım insan üzülüyor
Aslında benim de perinatolog ama birkaç gün geride dedi plasenta yetmezliği olabilir ilerde dedi şimdi çok sorun olmazmış ama
benimde d vitamini düşük çıktı yüksek dozlu ilaç verdi b12 230 falan trioid yükselmiş dozumu arttırdı evet ama o kadar dikkat etmeme ragmen bi d vitamini 30 üstü bekliyordumİmom kullanıyorum multivitamin olarak ( ama değerlerim düşük )
Demir olarakta ocean microfer gummy ( geçen hafta 2’ye çıkarttı ama yine düşük )
Ocean magnezyum
Ocean d vitamini ( ama yine düşük )
Marka ile ilgili değil ya sanırım gebelikte oldukça düşüyor değerler.
Siz kilolu değilsiniz minyonmusunuz belki size çekmiştir ama değişmeyecek bir durumda değil. Kan akımının iyi olması çok güzel, demek ki o sebepten olan bir gerilik değil belki sadece genetik ile alakalı bir geriliktir. Ama ben inanıyorum bu bir kaç günlük gerilik gidecek haftasına uyumlu olacak.Kan akımları normal ama kan akımları normal olanlarda bile böyle durumlar olabiliyor plasentaya bağlı olarak dedi. Şuan minyon bebek ama ileride nasıl olur bilmiyorum takip gerekiyor dedi
Haklısınız benim de d vitamini düşük yükselmiyorsa kullanmama rağmen. Bebekler bu haftalardan itibaren kemiklerdeki kalsiyumu bile çekiyormuşlar. Yükleme dozunda d vitamini öneriyorlar bu durumda sanırım size de onu önermiştir.benimde d vitamini düşük çıktı yüksek dozlu ilaç verdi b12 230 falan trioid yükselmiş dozumu arttırdı evet ama o kadar dikkat etmeme ragmen bi d vitamini 30 üstü bekliyordum
evet haftada 1 kere aynı gün iki tane d vitamini dedi umarım işe yararHaklısınız benim de d vitamini düşük yükselmiyorsa kullanmama rağmen. Bebekler bu haftalardan itibaren kemiklerdeki kalsiyumu bile çekiyormuşlar. Yükleme dozunda d vitamini öneriyorlar bu durumda sanırım size de onu önermiştir.
Yükleme dozunda yapıldığı zaman yükseliyor merak etmeyin. Sonrasında ise idame doza devam ediyorsunuz. Şu anda aldıklarımız herhalde depoların tamamen bitmesini engelliyor, yükseltmeye yetmiyor.evet haftada 1 kere aynı gün iki tane d vitamini dedi umarım işe yarar