• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2027 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    62
merhaba, ben masa başı çalıştığım ve servis yolculuk sürem uzun olduğu için bu ağrıyı yaşıyorum. Kendime oturma minderi aldım, eve gittiğimde de uzanarak dinleniyorum. Benimki bacağa vs vurmuyor ama kuyruk sokumuna yakın daha çok tek taraflı popo üstünde oluyor. Bir de bende önceden kalma bel fıtığı başlangıcı olduğu için ağrılar bazen çok canımı acıtabiliyor.
Anladim fazla oturmakla alakali olabilir o zaman

Bende hep 1-3 ay aldım, ama aşırı beğendiklerimi genelde 3-6 ay aldım 😂

Bence alakası yok. 1 hafta önden gidiyor diye takipli olmadığım doktor adet tarihimi 6 nisana çekti. Normalde 11 nisan. İleride böyle ileriden gittiğinde şeker hastası olabileceğinden şüpheleniyoruz falan dedi. Ben yine kendi takipli olduğum doktordan ve normal adet tarihimden devam ediyorum
Yarın bi gözükeceğim bakalım, ben pek proteinli beslenemiyorum o yuzden korkuyorum nedense takıyorum ya :(( bi de aksi gibi mide bulantım arttı benim. Dün somon aldı eşim yaptı falan ağzıma koyduğum anda çıkarıyordum çok zorlandım :(

olması gereken yerden aşağıda olarak söyledi ama rahim ağzı kısalığı veya dikiş atılması gerekn bir durumdan bahsetmedi sadece dinlenmem gerektiğini söyledi hareketliliğe bağlı olan bir durum olduugnu söyledi çok detaylı inceleyen bir hekim o yüzden böyle önemli bir detayı atlamayacağını düşünüyorum umarım atlamamıştır
Çalışıyor musun yoksa ev içinde mi çok ayakta falan durdun bende 14 +3 deyim bi kaç gündür vajinamda hafif ağrır oluyor anlık gelip geçici sende de olıyor muydu

Kızlaar 14+3 deyim bi kaç gündür ara ara klitorisde böyle hafif anlık gelip geçici sancı oluyır ama baya hafif ve çok kısa sizde ds oluyor mu? Bugün randevum vardı o da iptal oldu aynı branşa ikinci randevuyu aldım diye moralim bozuldu özlemiştim bebişi görmeyi 12 gün beklicem şimdi ağustosda ikinci randevu

Yarın bi gözükeceğim bakalım, ben pek proteinli beslenemiyorum o yuzden korkuyorum nedense takıyorum ya :(( bi de aksi gibi mide bulantım arttı benim. Dün somon aldı eşim yaptı falan ağzıma koyduğum anda çıkarıyordum çok zorlandım :(
Midenin bulanması normal canım çünkü yaza balik hiç yakışmıyor ya ben çok sevmeme rağmen yiyemiyorum yazın balik

Çalışıyor musun yoksa ev içinde mi çok ayakta falan durdun bende 14 +3 deyim bi kaç gündür vajinamda hafif ağrır oluyor anlık gelip geçici sende de olıyor muydu
Çalışıyorum yoğun ve hareketli bir işim var ama doktorum dikkat et dedikten sonra daha çok oturuyorum iş yerimde buna göre düzenleme yaptı böyle anlık ağrı girmesi bendede oluyor vajinada

benimki 1 gün önde ama çokta dert edilcek önemli birsey değil
Evet 1 gün çok önemli değil ama olabiliyor yumurtlama gününe göre erken yada geç döllenme olabiliyor zaten bir süre sonrada düzeltilmiş sat belirliyor doktor , yeterki sağlıklı olsunlar

Yenidoğan almadınız mı? Sizin yorumu bekliyordum en çok😂 1-3 ay kaç takım almayı düşünüyorsunuz her aralık için 5-7 yeter mi ki?
Aldım aldım 😂😂 ben aldıklarımı takip edebileyim diye bir liste yaptım, onu atayım size. Daha alıyorum tabii ama 😂

Yenidoğan askılı zıbın: 1 adet
Yenidoğan kısa kollu zıbın: 1 adet
1-3 ay askılı zıbın: 5 adet
1-3 ay kısa kollu zıbın: 1 adet
3-6 ay askılı zıbın: 5 adet
6-9 ay askılı zıbın: 1 adet
6-9 ay kısa kollu zıbın: 1 adet
6-9 ay uzun kollu zıbın: 1 adet

Uzun alt: 1 adet
0-1 ay alt üst uzun kollu takım: 3 adet (2 tanesi yenidoğan hastane çıkış seti)
1-3 ay uzun kollu tulum: 3 adet
1-3 ay alt üst uzun kollu takım: 3 adet
3-6 ay alt üst uzun kollu takım: 1 adet
3-6 ay uzun kollu tulum: 2 adet

Çorap: 7 adet
Eldiven: 8 adet

Penye bere: 6 adet
Kışlık bere: 3 adet

Pamuklu penye battaniye: 2 adet
Havlu: 1 adet

Yani bende utanarak söylüyorum o kadar sağlıksız besleniyorum ki gerçekten, maalesef. Uyanınca nesquik yiyorum. Şimdi akşam yemeği olarak tost yiyeceğim. Beybi 1 hafta-10 gün önden gidiyor. Hatta uygulamada yazandan falan da yüksekti kilosu, 135 gramdı. Benim hiç yediklerimle doğru orantılı değil gelişimi 🫣

Kızlaar 14+3 deyim bi kaç gündür ara ara klitorisde böyle hafif anlık gelip geçici sancı oluyır ama baya hafif ve çok kısa sizde ds oluyor mu? Bugün randevum vardı o da iptal oldu aynı branşa ikinci randevuyu aldım diye moralim bozuldu özlemiştim bebişi görmeyi 12 gün beklicem şimdi ağustosda ikinci randevu
Evet benim de oluyor arada, vajina girişinde de anlık batma gibi, tarif edemediğim bir his. Ama çevremde bütün hamişlerde duyuyorum bence önemli bir şey olsa herkeste olmazdı

Kızlar fetal DNA sonucum çıktı düşük risk çok şükür 🤲 ve bizimde cinsiyetimiz erkek😃 şaşırdık mi hayır😁 benim 2. Erkek çocuğum geliyor birde abisi doktorda yanımdaydı direk oyun arkadaşı geliyor Yusuf'a dedi 😃evde erkekleri 3 ledim🙈

Kızlar anne bebek çantası baktınız mı alan var mı aramızda. Skip hop diye bir marka var ama bana gereksiz pahalı geliyor nedense 6 bin tl😳 farklı sağlam muadilleri olan varsa yazabilir mi🤗

Benim bu karşıma çıkmıştı gezinirken renk seçenekleri de mevcut bakabilirsiniz ☺️
Lucina Days Bebek Bakım Seti: Days Anne Bebek Termal Bakım Çantası & Myra Organizer & Nomi Alt Açma Pedi

Eklentiler

• IMG_5941.webp
    IMG_5941.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_5942.webp
    IMG_5942.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar bebişlerinizin gelisimi haftasına göre nasıl gidiyor ? Benim tam uyumlu bazen 1 gün önde çıkabiliyor. Ama 1-2 hafta önden gitmesi daha mı sağlıklı bir durum acaba
Benim sat tarihim 20 nisan ama ultrasona göre bebiş önden gidiyor 15 nisana çekildi tarih.Erken-geç döllenme ile ilgili bir durummuş.

Back
X