• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2027 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    62
Aldım aldım 😂😂 ben aldıklarımı takip edebileyim diye bir liste yaptım, onu atayım size. Daha alıyorum tabii ama 😂

Yenidoğan askılı zıbın: 1 adet
Yenidoğan kısa kollu zıbın: 1 adet
1-3 ay askılı zıbın: 5 adet
1-3 ay kısa kollu zıbın: 1 adet
3-6 ay askılı zıbın: 5 adet
6-9 ay askılı zıbın: 1 adet
6-9 ay kısa kollu zıbın: 1 adet
6-9 ay uzun kollu zıbın: 1 adet

Uzun alt: 1 adet
0-1 ay alt üst uzun kollu takım: 3 adet (2 tanesi yenidoğan hastane çıkış seti)
1-3 ay uzun kollu tulum: 3 adet
1-3 ay alt üst uzun kollu takım: 3 adet
3-6 ay alt üst uzun kollu takım: 1 adet
3-6 ay uzun kollu tulum: 2 adet

Çorap: 7 adet
Eldiven: 8 adet

Penye bere: 6 adet
Kışlık bere: 3 adet

Pamuklu penye battaniye: 2 adet
Havlu: 1 adet
Masallah kız ne almışsın öyle Allah sağlıcakla giydirmesini nasip eder insallah

Kızlar fetal DNA sonucum çıktı düşük risk çok şükür 🤲 ve bizimde cinsiyetimiz erkek😃 şaşırdık mi hayır😁 benim 2. Erkek çocuğum geliyor birde abisi doktorda yanımdaydı direk oyun arkadaşı geliyor Yusuf'a dedi 😃evde erkekleri 3 ledim🙈
😂😂Aynen şaşırmıyoruz sağlıcakla gelsin insallah bebis 🙏🏻

Masallah kız ne almışsın öyle Allah sağlıcakla giydirmesini nasip eder insallah
Amin inşallah. Daha çok az şey aldığımı düşünüyorum aslında, gözüme yeterli değil 😂 en fazla 3 tane falan var. Ben 7-8 tane olsun istiyorum hepsinden

Amin inşallah. Daha çok az şey aldığımı düşünüyorum aslında, gözüme yeterli değil 😂 en fazla 3 tane falan var. Ben 7-8 tane olsun istiyorum hepsinden
😂😂😂Allah seni napmasin
Bence aldıkların yeterli şimdilik alma sürekli kıyafetler değişiyor daha güzelleri çıkıyor zaten gördükçe canin isteyecek alırsın sen yine

Evet benim de oluyor arada, vajina girişinde de anlık batma gibi, tarif edemediğim bir his. Ama çevremde bütün hamişlerde duyuyorum bence önemli bir şey olsa herkeste olmazdı
benim de ara ara oluyor bu, sebebi de kan akışını yoğum ve hızlı olmasıymış

Yani bende utanarak söylüyorum o kadar sağlıksız besleniyorum ki gerçekten, maalesef. Uyanınca nesquik yiyorum. Şimdi akşam yemeği olarak tost yiyeceğim. Beybi 1 hafta-10 gün önden gidiyor. Hatta uygulamada yazandan falan da yüksekti kilosu, 135 gramdı. Benim hiç yediklerimle doğru orantılı değil gelişimi 🫣
Mahşallah diyelim nazar değmesinn canımm her şey allahtan işte

Kızlar fetal DNA sonucum çıktı düşük risk çok şükür 🤲 ve bizimde cinsiyetimiz erkek😃 şaşırdık mi hayır😁 benim 2. Erkek çocuğum geliyor birde abisi doktorda yanımdaydı direk oyun arkadaşı geliyor Yusuf'a dedi 😃evde erkekleri 3 ledim🙈
Gözün aydın canım hayırlısı olsun sağ salim kucağınada al inşallah 🤲 o meşhur lafı da ekleyim Allah yardımcın olsun
Dediğin gibi kız olsa şok olurdum ama hiç şasirmadik 🤣🤣 beklediğim cinsiyet

Benim sat tarihim 20 nisan ama ultrasona göre bebiş önden gidiyor 15 nisana çekildi tarih.Erken-geç döllenme ile ilgili bir durummuş.
Benimde sat 28 Nisan'di 20 nisana çekildi doktor dollenmeye bağlı zamanla yerine oturuyor dedi benim geriydi hep

genişleyen rahim sırt ağrılarına da neden oluyor ordan da bacaklara iniyor işte
Şehir dışındayım bugün ağrım giderek arttı iç bacaklarıma vurdu kadın doğum acile gittim alttan muayene ettiler istemedim ama ısrarla serviks uzunluğuna nasıl bakacağım dedi doktor inşallah bir şey olmaz 🤲🏻

Bi tek bendemi boyle oldu ? Endişelenmem gerek sanırım
Sakroiliak eklemden mi yoksa direkt kuyruk sokumu kemiğinden gelen bir ağrı mı bilmiyorum ama benim kuyruk sokumu ve kalça bölgesinde yerleşmiş, sürekli devam eden ağrım var. Arada siyatik ağrısı da saplanıyor. 5-10 dakikadan fazla oturduğumda kalkınca adım atamıyorum. Birkaç dakika egzersiz yapınca daha iyi oluyor. Ama gelip geçen değil yaklaşık 2-3 haftadır yerleşik bir ağrı.

Gözün aydın canım hayırlısı olsun sağ salim kucağınada al inşallah 🤲 o meşhur lafı da ekleyim Allah yardımcın olsun
Dediğin gibi kız olsa şok olurdum ama hiç şasirmadik 🤣🤣 beklediğim cinsiyet
İnşallah canım Allah razı olsun 💞 2 erkek çocuk ama arada 6 yaş var ya 1. Okulda olurken 2. Evde olacak tesellisi var😁 bir kız hevesiniz vardı şu pembiş reyonlarda gezelim felan ama sağlıklı sıhhatli olsun da en önemlisi o🙂

İnşallah canım Allah razı olsun 💞 2 erkek çocuk ama arada 6 yaş var ya 1. Okulda olurken 2. Evde olacak tesellisi var😁 bir kız hevesiniz vardı şu pembiş reyonlarda gezelim felan ama sağlıklı sıhhatli olsun da en önemlisi o🙂
Aynen dediğin gibi sağlıkları yerinde olsun da kızı veren Allah erkekte nasip eder erkek veren Allah kızda nasip eder Aralarında yaş olması güzel o kendine özgü sende küçük le ilgilenirsin Allah yardımcı oluyor

Biri yenidoğan alışveriş listesi paylaşmıştı bilen ya da tekrar paylaşabilecek biri var mııı 🌸

Evet benim de oluyor arada, vajina girişinde de anlık batma gibi, tarif edemediğim bir his. Ama çevremde bütün hamişlerde duyuyorum bence önemli bir şey olsa herkeste olmazdı
Benim kemiklerimde oluyor valla arada doktora gittim yine normal dedi

Aynen dediğin gibi sağlıkları yerinde olsun da kızı veren Allah erkekte nasip eder erkek veren Allah kızda nasip eder Aralarında yaş olması güzel o kendine özgü sende küçük le ilgilenirsin Allah yardımcı oluyor
Aynen doğduktan sonra Allah yardım eder inşallah tecrübeli de olunuyor ama tabi 2 sini de düşünmek daha farklı olacaktır

Back
X