Anne Grupları 2027 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Bende size 23 hafta güncellemesi atayım 🙆🏼‍♀️

Eklentiler

• IMG_7416.webp
    IMG_7416.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 34
Aynı gidiyor, çok tatlı yediğimde 170 gördüm en yüksek ama
Bence öyle ise istemesi lazım şeker yüklemeyi. Ama işte bir garipler doktorlar da ya.
Tabi en iyisini doktorlar bilir ama bana kalırsa da 140 üstü biraz risk grubu oluyor. Onu da anneannemden biliyorum yıllardır şeker hastası onun bile tokken 120 küsürleri geçirmemeye çalışıyoruz biz ilaçları ona göre ayarlanıyor ama var demek ki bir bildikleri

Tabi en iyisini doktorlar bilir ama bana kalırsa da 140 üstü biraz risk grubu oluyor. Onu da anneannemden biliyorum yıllardır şeker hastası onun bile tokken 120 küsürleri geçirmemeye çalışıyoruz biz ilaçları ona göre ayarlanıyor ama var demek ki bir bildikleri
Benim, endokrin diyabet izlem kağıdına tokluk şekerini 125/140 arası diye yazmış biliyor musunuz.Dediğiniz doğru yani.
Ha bazı doktorlarda 100 ile 160 arası diyorlar, değişebiliyor elbette ama aslında ya takip edilmesi diyet önerilmesi ya da yükleme yapılması gerekiyor.

Benim, endokrin diyabet izlem kağıdına tokluk şekerini 125/140 arası diye yazmış biliyor musunuz.Dediğiniz doğru yani.
Ha bazı doktorlarda 100 ile 160 arası diyorlar, değişebiliyor elbette ama aslında ya takip edilmesi diyet önerilmesi ya da yükleme yapılması gerekiyor.
Her konu gibi bu da sürüncemede kalıyor sanırım 😂

Benim kızçede bu hafta fıtlatıverdi kendini😀

Eklentiler

• 1000230046.webp
    1000230046.webp
    70,8 KB · Görüntüleme: 25
Bence öyle ise istemesi lazım şeker yüklemeyi. Ama işte bir garipler doktorlar da ya.
Dün dahiliye hekimi gebelerde 200 sonrasını riskli görüyoruz, ondan öncesinde diyet ile çözülebiliyor dedi. Kadın doğum doktorum yarın görecek o ne der bilmiyorum. Bütün sonuçlarım yüksek değil sonuçlarımın bazıları 90-100 bazıları 130, arada 150 ve 170ler var 😂 belki o yüzden dahiliye doktoru sallamamıştır, son zamanlarda yediklerinle alakalı son sonuçlar muhtemelen dedi, hepsi 170 çıkmıyor tabi ki

@AtlasAda @Bushra6534

Böyle yani sonuçlarım, yediklerinden dediği

Eklentiler

• IMG_7418.webp
    IMG_7418.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba dün yazmıştım ama gördünüz mü bilmiyorum. Bebeğimin böbreklerinde büyüme devaö ediyor. Biri 9.4 biri 7.1 mm olmuş. Doktor fetal yaptırdığım halde amniyosentez önerdi. Nadir kromozomal bir sıkıntı da olabilir diye. Ben durumu kabul etmedim çünkü diğer her şeyi normal. Canım çok sıkıldı. En kötü senaryo genetik hastalık ya da değilse ve büyümeye devam ederse idrarın mesaneden geri böbreğe kaçması sorunu oluyormuş böbrek yapısına zarar verebilir ve doğduğunda müdehale gerektirebilir dediler. Büyük bir kısmı da ilerleyen haftalarda düzeliyormuş. Siz gittiniz mi acaba bu durumu yaşayan çok kişi var aslında ama bu grupta bulamadım nasıl bir süreç bizi bekliyor bilmiyorum
Tekrar yazdım ben de sonradan gördüm yazdıklarınızı. Şöyle ben 28 eylülde gidcem detaylıya mutlaka geri dönğş sağlarım doktorun söylediklerini söylerim. Ama suan normal kadın dogum uzmanım zaten erkek bebeklerde sık olduğunu söyledi. Fetal dna temiz çıktığı için endişelenmememi söyledi. Doğana kadar geçebiliyor geçmezse doğunca idrar yapınca geçiyor araştırmalarıma göre. Eğer yine geçmez ise katater ile açıyorlar. Bir müddet de çocuk nefrolojisi takip ediyor. Allah’ın izniyle geçer. %80-90 geçtiğini söylüyorlar. Sizi anlıyorum ben de inanılmaz panikledim korktum ama Allah’a emanet geçicek inşallah. Detayl

Tekrar yazdım ben de sonradan gördüm yazdıklarınızı. Şöyle ben 28 eylülde gidcem detaylıya mutlaka geri dönğş sağlarım doktorun söylediklerini söylerim. Ama suan normal kadın dogum uzmanım zaten erkek bebeklerde sık olduğunu söyledi. Fetal dna temiz çıktığı için endişelenmememi söyledi. Doğana kadar geçebiliyor geçmezse doğunca idrar yapınca geçiyor araştırmalarıma göre. Eğer yine geçmez ise katater ile açıyorlar. Bir müddet de çocuk nefrolojisi takip ediyor. Allah’ın izniyle geçer. %80-90 geçtiğini söylüyorlar. Sizi anlıyorum ben de inanılmaz panikledim korktum ama Allah’a emanet geçicek inşallah. Detayl
Benim kendi doktorum da aynı şekilde takip yeterli dedi. Sanırım fetalin çok düşük olsa da bir yanılma payı oluyor ve tanı koymuyor ya sadece ihtimali yüzdeliyor. Amniyosentez tam tanı koyuyormuş. Bizimki 10 mmye yakın ve iki böbrekte de büyüme olduğı için biraz endişelendi bence doktorumuz. Sizinki inşallah daha iyi durumdadır. Detaylıdan sonra yazarsanız sevinirim. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız🙏🏼🙏🏼

Kızlar konulardan bağımsız, hastane çıkışı için ne aldınız acaba alanlarınız var mı? Bazı setlerin tulum boyları çok uzun yeni doğana olmayacak şekilde büyükler, ben bir türlü karar veremedim🫠

Kızlar kahvaltı ile duruyorum hala tekrar midem bulanmaya ve eşim kokmaya başladı burnuma böyle bir şey yaşayan var mı? 13. Hafta civarı bitmişti mide bulantılarım bugün ne oldu böyle anlamadım umarım geçiçidir diye dua ediyorum

Kızlar konulardan bağımsız, hastane çıkışı için ne aldınız acaba alanlarınız var mı? Bazı setlerin tulum boyları çok uzun yeni doğana olmayacak şekilde büyükler, ben bir türlü karar veremedim🫠
Benim aldığım takimda tulum yok alt üst takım şeklinde şapkanı eldiveni battaniyesi var

Ben 2 tane isimli tam set aldım biri 4 kat müslin biri pamuklu olucak şekilde 🌸 ama evet biraz uzun gibiler tabi bebekler nasıl doğacak bilemiyoruz o yüzden çok da büyük gelmedi gözüme

Keşke bunuda kuzenimden isteseydim pişmanlık yaşamıyor değilim 😅🙈 kesin buda yurt dışında çok uygundur bebek arabasını ordan 400euroya aldırmıştım😅
Ben de arabayı burdan puset ve adaptörü yurtdışından aldım ama şansıma oldu burdan almıştım arkadaşım gelicekti iade edip son dakika getirttim 😂 ama burda da indirim olduğunda bakabilirsiniz kasımda indirimler olur gibi geliyor 🌸

Back
X