Anne Grupları 2027 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    50
İyi haberlerle gel ve darısı bana olsun çarşamba gidicem tam 20 haftalık oluyor erken mi acaba senin ki ne kadarlık

Bence erken değil. Ben 19+1de gittim
Tekrar gel demişti ya ayrıntılı için mi demişti onu bir daha perinatoloğa gidecek misin ?
Benim doktor 22'de çağırdı ya göremediğim yerler olur büyüsün dedi. Bebek zaten 2 hafta ileri.
o zaman 24 oluyor kabaca hesapla bayaa büyümüş olması mı gerekiyor acaba detaylı görmek için ?
birde aynı zamanda kendi doktoruma aylık kontrole de gitmem gerekiyor mu acaba ? 16 da gittim en son sanırım

Dörtlü test sonucum yüksek riskli çıktı diye 1 hafta sonrasına randevu vermişti 17.haftama. Kötü durum olunca yardımcı oluyorlar sağolsunlar.
Ücret çok ama helal olsun dedim. Pozisyon uygun değildi, tek dokunuşla uyandırıp çevirdi.
Bebek arabasına 20 30 vereceğime doktora veririm diye düşünüyorum :) Bunlar bir kere olan şeyler. Risk olmasa verir miydim tartışılır :)

Ben ilk haftalarda asla izin vermediler 16 haftadan sonra sadece zytrec için izin verdiler. ilk hamılılgımı oğrendıgımde hem grıp hem alejım pikti nefes alamıyırdum genız akıntısından sureklı kusuyordum ne olur bir tane desmont içeyim dıodum. sonra doktorum kadın dogum ve kbb nefes alamadığım için 3 kes desmont kullandırdılar oyle rahatladım. ilaç gruplarına gore soyledıler. 18 haftadan sonra zytrec serbest dedi 3 kadın dogum bir kbb :) sımdı onu kullanıyorum bende cok genız akıntısı oluyır atamayınca sureklı kusuyorum.

Çok şükür Recep Has’tan randevu aldım kızlar. 22.haftada bakıyormuş 6 ekime aldım rahatladım
gözün aydın cnm
silincef cnm sen naptın bu arada ?

Canım tekrar geli, sırtı dönük kalp muayenesi yaptığı için ve ayağının biriyle genitalini kapattığı için söyledi. Normalde muayene tamamlandı aslında. Kalbi de benim için 2. Kez görmek istedi, kızımdan ötürü.
Beni muallakta bırakıyorlar. Hani biz önermiyoruz kararı sen ver gibilerinden. Böyle olunca da en kötü dönemlerimde dahi kullanamadım. Alerjik konjonkivite döndürdü, mahvoldum.

Ben ileri ama dedim o boyu kilosu organları değil. İri çocuk yaşı değişmiyor ki dedi

Evet erken doğuma vs yok acıyormuş. Kuzenim bu yüzden 3 ay yattı doğuma kadar geçiremediler ve erken doğum riski vardı.
Yani benim idrarda yanma vs de yok ama renk garip geldi. Belki hastaydım üşüttüm diye mi bilmiyorum yarın soracağım

canım sen kaç haftalıksın. Bende 20+5 e randevu aldımmm

Fiziken bir anormalliğe rastlamadı şükür. Yapısal anomali görmediği için amniyosentez işini erteledim. Yaşım büyük, korktum 22. haftada tekrar detaylıya çağırdı.
İnşallah sendende güzel haberler alırız 22. Haftada cnm
Sağlıkla

Gözn aydn cnmmm
Cocuuuu zorla kız yapcek yaaaaa

İnşallah sendende güzel haberler alırız 22. Haftada cnm
Sağlıkla

Gözn aydn cnmmm
Cocuuuu zorla kız yapcek yaaaaa
Valla canım ultrason aletini karnıma koyar koymaz ilk pipisi denk geldi gerisini sen düşün ısrarla kendini ispatlıyor çocuğum

`