Anne Grupları 2027 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    50
Recep Has için hem randevu bulmak çok zor hem de ücreti çok. Cihat Şen de öyle. Benim kendi doktorum perinatolog olduğu için ayrıntılıyı da kendi yapacak. O yüzden bi tık rahatım.
Ayrıntılıda doktor ile birlikte cihaz kalitesi de değişiyor. Ben ayrı bi ultrason odasında muayene oluyorum her zaman. Kocaman bi cihaz var.

Kontrolü olanların insallah güzel geçer.
Benim de yarın normal randevum var; bugün yeşil akıntı geldi. Her randevuya bir sorunla gidiyorum
Ben ilk hamileliğimde tıpkı senin gibi sürekli, vajinal enfeksiyon ve idrar yolu enfeksiyonuyla uğraştım. Tüm hijyenime dikkat etmeme rağmen bir türlü geçmiyordu yada sürekli tekrar ediyordu. Hatta doğumdan sonra da devam etti. Çok iyi bir kadın doğumcuya gittim eşli tedavi ve çok etkili bir fitil tedavisine başladı. O gün bugündür yaşamadım bir daha.. Hamileyken sürekli olduğu için bıkıp gitmiyordum da artık. Ama çok zararlıymış özellikle bebek için o zamanın cahilliğiyle bilemedim tabi.

Kahverengı cok rahat fakat sıyah ağ kısmı aşağıya iniyor sankı ıkısınıde L almıştım siyah kayıyor sanki ben mı yukarı sıkı yapamadım bilemedim.
Allah Allah bende öyle olmadı.. bi bak olmazsa yaz kendilerine

Selamm, detaylı ultrasona girenler inşallah güzel hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. @S_erenA @Frey
Ben 18+4 üm bugün bu hafta sonu aylık kontrolüm var inşallah çok güzel haberler alırız
sağlıklı haberlerle cnm

Grip oldum aşırı tıkalıyım baya zor geçiyor (
geçmiş olsun cnm
en büyük korkum

Dualarımız seninle canım
Hadi hakkımızda hayırlısı
Bugün benimde detaylı ultrason randevum var saat 11:00 da çok heycanlıyım
seninle de canım :)

Evet aradım bir ay sonrasına randevu verebiliyor o da bizim için geç zaten. Benim kendi doktorum da ilk önce kendisinin detaylı şekilde bakacagina eğer gerek görürse yönlendireceğini söylemişti cumartesi baktı bir sorun görmedi aslında ama bize bıraktı kararı o yüzden böyle son dakika olunca olunca da randevu bulmak zor tabii ki bilseydim daha önceden alırdım. 15 bin tek gebelik 20 bin ikiz gebelik dediler ücrete. Doktora mail atmami söylediler belki insiyatif gösterebilirmiş onun dışında da randevu vermediler zaten

Kesinlikle gitmelisin parmaklarına damarlarına ayak kaval kemiklerine kadar bakıyorlar
Detaylı ultrason çok önemli

Detaylıdan çıktım şimdi her şey yolunda çok şükür tahminimden daha iyi geçti önyargılı gitmiştim Türkiye de ki gibi olmaz diye ama çok detaylı baktılar doğum konusunda içimi rahatlattılar ssvd deneyebilirsiniz bir sorun yok dediler bakalım hayırlısı 6 haftadır görmüyorduk baya büyümüş

Kesinlikle gitmelisin parmaklarına damarlarına ayak kaval kemiklerine kadar bakıyorlar
Detaylı ultrason çok önemli
Evet haklısın bende öyle düşünüyorum. Prof.dr.atıl yüksel de baya işinin ehli bir doktormuş ondan şansımı denicem bir de

Maşallah gözün aydın cnm

@AryaEvaninAnnesi eczaneden doğal deniz suyu al sprey cok işe yarıyor.
Bende yaramıyor ya benim burnum alerjiden şiş zaten. İlladin kullanıyorum gebelikte bi sorun olmaz dedi doktor. Ama o da sık kullanılmıyor. Oğluma normal torba serumla yıkama yapıyorum da kendime de denedim

Bende yaramıyor ya benim burnum alerjiden şiş zaten. İlladin kullanıyorum gebelikte bi sorun olmaz dedi doktor. Ama o da sık kullanılmıyor. Oğluma normal torba serumla yıkama yapıyorum da kendime de denedim

Bende alerjik rinir Zyretc kullanıyorum suanda. aa illadin sıkıntı yok dediyse kullan. Burun içi ödeme risonel burun spreyı de kullan ama sınırlı o da.

Ben hamile kaldığım gibi alerji ilaçlarımı kestiler. Bende de alerjik rinit var özellikle gözlerime vuran, hatta gözlerimi kör edercesine kötü yapan. Buna rağmen 2 üniversite hastanesi de fayda/zarar dedi, ben olsam idare edebilirim diyerek kestirdiler. Sadece gözyaşı damlası kullanıyorum ama ne çektim özellikle temmuz, ağustos resmen kör gezdim. Sizlere nasıl izin verildi

Alerji ilacı kullanmıyprum sadece burun spreyi. yoksa bende ürtiker zona herşey var o yüzden antihistamin benim tek çarem. Zor geçiyor ama kullanmıyorum.

`