Anne Grupları 2027 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    50
İnan bende de hiçbir belirti yoktu. Vajinal enfeksiyonu çok hafif kokusundan anlıyordum, koku da ilişki anında oluyordu zaten. İdrar yollarını zaten zerre anlamıyordum çünkü ne yanma, ne koku hiçbir şey yoktu.

Bende de 7 haftalıkken rutin tahlillerde çıkmıştı canım. Akıntım kaşıntı yanmam hiçbiri yoktu ama doktor enfeksiyon önemli, belirti olmasa bile ilaç kullanacaksın demişti. Tekli şase vermişti (adı uromisindi galiba) gece içtim sabaha kadar idrara çıkmadım. 3 gün sonra tahlili yeniledik geçmişti. Ben kullandım ilaç çok şükür bir problem olmadi

Testislerini gözüme soktu son ultrasonda

Oohh Miss detaylı ultrasonu atlattıniz güzel bir şekilde darısı banaa
Mide bulantısı bitti derken bir haftadir mide yanması başladı bende ya siz de durumlar nasıl

Azaldı mı bari birazcikk
azaldı baya azaldı ama hala ağzımın tadı yok.. böyle reflü gibi.. bir hemşire bana gaviscon dene dedi.. yanma değil ama dedim.. sen dene dedi.. onu deniecem zaten gaviscon kullanabiliyoruz

azaldı baya azaldı ama hala ağzımın tadı yok.. böyle reflü gibi.. bir hemşire bana gaviscon dene dedi.. yanma değil ama dedim.. sen dene dedi.. onu deniecem zaten gaviscon kullanabiliyoruz
Ben de kendime gaviscon yazdirayim o zamann, zaten ben de gastrit vardı

Kızlar bende fink fink bir sorunla geldim :d
Biz hala eşimle çiftleşemedik. KDKDKDKDKFKFKF
Adamdan hiç adım yok. Diğer hamileliğimde de benim ittirmemle gidiyordu ama ondaki tek fark hamileliğin ilk haftalarından itibaren asla sınır koymamış olmamdı.

Bunda da eşime 12. Haftaya kadar bir şey yok diye girdim mevzuya. Sonra memleketlere falan dağıldık derken iyice bacı/gardaş olduk. :d arada libidom beni yoklamaya başladı. Diğer hamileliğimde ben mücadele ettiğim için bunda kılımı dahi kıpırdatmak içimden gelmiyor. Rahata da alıştım ama içimdeki hınzır da(libidom) arada beni dürtüklüyor.

Eşim yine kutsal anne moduna girdi belli. Hatta pokunu çıkardı, sarılmaya bile korkuyor. Bazen dalga geçmek için bööööh öcüüü yapıyorum karnımla artık. İzahı olmayan şeylerin mizahı olur derler. Eee napacağız böyle? Onda yok, bende yok Sizde var mı?

yani cnm sen öyle dediğin için yanaşmıyor olabilir.. o yüzden ilk adımı at nolcakki
gerisi gelir zaten

Selam kızlar meme ucu kaşıntısı için öneriniz var mı aşırı hassaslaştı ve kurudu hatta kabuklanmaya başladı önerebileceğiniz bir krem veya aparat tarzı bir şey var mı acaba

Selam kızlar meme ucu kaşıntısı için öneriniz var mı aşırı hassaslaştı ve kurudu hatta kabuklanmaya başladı önerebileceğiniz bir krem veya aparat tarzı bir şey var mı acaba
Lansiloh göğüs ucu kremini öneririm. Emzirirken de kullanıyordum, ben memnun kaldım şahsen.

Ya hamilelik boyunca bunu tercih etmeyenler varmış bana garip geliyor, nasıl dayanıyorsunuz birde cidden erkekler o kadar sabırlı mı bilmiyorum ? Fakat şu bir gerçek ki bence her erkek hamilelikte geri adım atıyor, benimkindede var konuşmaya çalıştım ama net bir şekilde söylemiyor ama ben kafada kurdum bence karnımdaki bebeğin bu durumu fark edeceğini felan zannedecek kadar aptal

Vallahi her erkek değil ya :d bu tarzlar istina oluyor. 2 en yakın arkadaşım eşleriyle köşe kapmaca oynuyordu. Oda bana garip geliyordu yaşamadık ki nereden bilelim değil mi?

Aslında ilkinden tecrübe etmiş olması gerekirdi bizimkinin. Ona öyle olmadığını hamileliğin ilk haftalarından ispat etmeye çalışmıştım oysaki. Bunda ben çabalamayacağım, ama cinsel dürtülerim de rahat vermiyor imdat ya

Gurur yapıyor insan birde hormonlardan mı bilmiyorum ama dönem dönem libido artıyor sanki bana öyle geliyor, ama kısmen yolu açmak için sen gidebilirsin bir kerecik “ bak sorun yok “ anlamında

Gurur yapıyor insan birde hormonlardan mı bilmiyorum ama dönem dönem libido artıyor sanki bana öyle geliyor, ama kısmen yolu açmak için sen gidebilirsin bir kerecik “ bak sorun yok “ anlamında
A S L A :d 30umuzdan sonra eşek kadar adama biz bir şeyleri öğretecek değiliz.

`