Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oğlumda totalde 14 kg almıştım doğurup geldiğimde 2 kg gitmişti. Ama bu aylarda kaç aldım hatırlamıyorum. Şu anda 1.5 kg aldım.
Kızımda 33 de doğurdum. 7 kg almıştım sanırım.
Bende bu doktorların kilo takıntısını anlamıyorum geriyor beni böyle söylemler. Tamam almamak iyi ama sonuçta kilo alınan bir süreç bu. Ben ilk oğlumda 14 kilo almıştım. Doğumdan sonraki 6.ayda hamile kaldığım kilonun 4 kilo altına düşmüştüm. Doğum yapıp gelince az bir kilo gidiyor ama zamanla kalan kilolarda veriliyor.
Bende bu doktorların kilo takıntısını anlamıyorum geriyor beni böyle söylemler. Tamam almamak iyi ama sonuçta kilo alınan bir süreç bu. Ben ilk oğlumda 14 kilo almıştım. Doğumdan sonraki 6.ayda hamile kaldığım kilonun 4 kilo altına düşmüştüm. Doğum yapıp gelince az bir kilo gidiyor ama zamanla kalan kilolarda veriliyor.
Aynen doğumdan sonra kafan 10 kg gidiyor zaten. Bırakın da bi 10 kg alalım etliyiz butluyuz mutluyuz. Şimdi yemeyeceğiz de ne zaman yiyeceğiz en azından doğum kilolarımız var deriz. Misal benim doğum kilom kendi doğumumdan doğduğum günden bu yana
ben kızımda 35-36 klo almıştım.. biraz zor oldu vermem ama vermiştim1 sene içinde
ama sıkıntılı bir hamilelikte hareket sıfırdı...
35 olmaması lazımdı ama delilikti..
Dideral de sorsana oda kullanılıyor. Kalbine iyi gelir. 25 mg başlangıçmış zaten ben artık 50 mg kullanıyorum ama tamamen geçmedi benim. Yapım biraz fazla kuruyor. Cocuğu sahiplenemezsem korkusu var ya da atak geçiriyorum o halde nasıl çocuğa bakıcam korkusu vs.
Aynen doğumdan sonra kafan 10 kg gidiyor zaten. Bırakın da bi 10 kg alalım etliyiz butluyuz mutluyuz. Şimdi yemeyeceğiz de ne zaman yiyeceğiz en azından doğum kilolarımız var deriz. Misal benim doğum kilom kendi doğumumdan doğduğum günden bu yana
ben kızımda 35-36 klo almıştım.. biraz zor oldu vermem ama vermiştim1 sene içinde
ama sıkıntılı bir hamilelikte hareket sıfırdı...
35 olmaması lazımdı ama delilikti..
Bı sıkıntı olur hep yatman gerekir o ayrı canım. 35 kilo almayız zaten ya bence de bı de senin o zaman ilk gebelik çoluk yok çocuk yok almışsın. Şimdi evde kızın var istesende yatamazsin al bakalım 35 kilo alabilecekmisin