Anne Grupları 2027 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    116
Ya bizim sağlık ocağında idrar testi yapmıyorlar yoksa çoktan gidicektim aslında. Bir de idrar yaparken değil normalde olduğu için bu yanma vajinal enfeksiyon tekrar etti sanırım diye düşünüyorum o da sadece vajinal muayeneyle anlaşılıyor yoksa acilde de yaptırırım aslında idrar testini 😢 öyle arada kaldım ama yanma git gide de artıyor
Siz bugün acile gidip bir baktırın bence. İdrar yaparken olması gerekmiyor, kaşıntı olması biraz şüpheye düşürüyor çünkü.

Kızlar ateş ölçerimizi braun 6520 aldık doktorumuzun önerisiyle daha önce kullanan var mı acaba ya da alan

Kılar merhaba doğuma tam 15 hafta kaldı ve eşim işi sebebiyle benim yanımda çok sık olamıyor bakıcı tutalım diyor şimdiden ama ben istemiyorum nedense pek ve çocuğuma başkasının bakma fikri hep güven vermiyor yani aslında bi destekçi bakıcı isterim ama ben bu konuda güvenebilir miyim bilmiyorum tabi zaten ben hep evde olan biriyim de bilmiyorum sadece doğum yaptığımda bi destekçi istşyorum 1 ay yeterli olur diye düşünüyorum eşim annemle ablam gelsin baksın diyor sizce bu doğru olur mu zaten annem de İstanbul’da yarı dönem yanımda kalabilir bilmiyorum nasıl olur acaba bakıcı mı yoksa aile yakınları mı
Bakıcı varken rahat hissedemeyebilirsin sonuçta tanımayacaksın. Bence yakınlarına güveniyorsan onlarla ilerle tabi sen daha iyi bilirsin

Kılar merhaba doğuma tam 15 hafta kaldı ve eşim işi sebebiyle benim yanımda çok sık olamıyor bakıcı tutalım diyor şimdiden ama ben istemiyorum nedense pek ve çocuğuma başkasının bakma fikri hep güven vermiyor yani aslında bi destekçi bakıcı isterim ama ben bu konuda güvenebilir miyim bilmiyorum tabi zaten ben hep evde olan biriyim de bilmiyorum sadece doğum yaptığımda bi destekçi istşyorum 1 ay yeterli olur diye düşünüyorum eşim annemle ablam gelsin baksın diyor sizce bu doğru olur mu zaten annem de İstanbul’da yarı dönem yanımda kalabilir bilmiyorum nasıl olur acaba bakıcı mı yoksa aile yakınları mı
İlk 1 ay kesinlikle birisinin kalması sana yardımcı olması gerekiyor bence 1 ay olmasa bile en azından sen kendini toparlayana kadar kalsın
Abla senin mi esinin mi yani kendi ailenden birinin yanında olması daha iyi insan kendini daha rahat hissediyor

Özel değilse aileden birileri yanınızda kalabilirse neden bakıcı düşündünüz merak ettim ben siz bakıcı yazınca aileden kimse gelemeyecek durumda gibi düşünmüştüm

Eee ben ilk dozu TDAP şeklinde 20 de oldum şimdi ABD ye gidiyorum. Giderken de aşı kartımı götürüyorum. Bakalım orda yeniden yapalım diyecekler mi 😳
Buradaki doktorunuz tek doz mu demişti aşınıza, iki doz mu? Amerika’da td yapmıyorlar zaten, tdap’ı da dediğim haftalarda tek doz yapıyorlar ki orda da recommended hali bu yani isteğe bağlı. O yüzden siz 20’de tdap olduysanız zaten vücudunuzda antikor oluştu bile, tekrar yapmayacaklardır yani siz özellikle istemedikçe ☺️ Ne zaman gidiyorsunuz?

Back
X