- 10 Eylül 2019
- 902
- 1.347
- 63
- 35
- Konu Sahibi fadimeberk
-
Canım çok gecmis olsun. Evde olacaksın bol bol c vitamini meyve yiyeceksin hiç de yorulmaman lazım ev işi falan uğraşma boşver eşin ne durumda o yardımcı olsun. Iyi düşün iyi olsun karamsar olma bebeğini güzel enerji gönder. Inşallah en kısa sürede atlatacaksin hepsini ❤Herşey üst üste geliyor covid testim pozitif çıkmış düşük tehlikem var Alalhım evladımı korusun
İnşalh canım elimde olmadan ağlıyorum sürekli hem düşme erken doğum gibi Bi tehlikem var hem covid hepsi üst üste geldi sınavdan geçiyoruz eşim negatif annesine gönderdim onada bulaşsın istemiyorum bol bol yatıyorum ama çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum.Canım çok gecmis olsun. Evde olacaksın bol bol c vitamini meyve yiyeceksin hiç de yorulmaman lazım ev işi falan uğraşma boşver eşin ne durumda o yardımcı olsun. Iyi düşün iyi olsun karamsar olma bebeğini güzel enerji gönder. Inşallah en kısa sürede atlatacaksin hepsini ❤
Amin Allah razı olsun en azından 30.haftalara gelsem birşey olmadan. İnşlh şuan çok küçükÇok üzüldüm.
Umarım gebeliginiz sağlıkla tamamlanır.
Ne kadar ilerleseniz kâr..
Umutlu olun.
Çok haklısın canım bu süreci bir şekilde gecireceksin kendini toparla düşünce olarak ki bebeğini kötü etkileme. Mecbur olmadıkça asla kalkma kafanı meşgul edecek biseyler falan izle dusunmemeye çalış. Elden gelen bişey yok dua edicem senin için sende güzel düşün lütfenİnşalh canım elimde olmadan ağlıyorum sürekli hem düşme erken doğum gibi Bi tehlikem var hem covid hepsi üst üste geldi sınavdan geçiyoruz eşim negatif annesine gönderdim onada bulaşsın istemiyorum bol bol yatıyorum ama çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum.
Üzülme bende senin haftanda covid geçirdim .32.haftamdayım benimde erken doğum rislüm var malesef yatıyorum sürekli. Progestan ve adalat kullanıyorum... Allah yavrularımızı bize bağışlasın.limonu bol tüket kan dolaşımına iy geliyor bakterileri öldürüyorHerşey üst üste geliyor covid testim pozitif çıkmış düşük tehlikem var Alalhım evladımı korusun
Merhaba 31 haftalık bebeğiniz kaç gün küvozde kaldı? Kaç kg doğdu? Benimde erken doğum riskim varmış... sağlıklı mı beneğiniz? :)Genelde erken doğum riski bütün gebeliklerde oluyor bi kere olunca.
Benimde sonrasında 31 haftalık erken dogumum oldu.
Dikkat Etmek lazım önlemini aldıktan sonra gerisini Allaha bırak canım.
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini
Merhaba ikizdi gebeliğimMerhaba 31 haftalık bebeğiniz kaç gün küvozde kaldı? Kaç kg doğdu? Benimde erken doğum riskim varmış... sağlıklı mı beneğiniz? :)
Valla korkuyor insan dikkat ediyorum ama inşallah vaktinde gelir...:/Merhaba ikizdi gebeliğim
Bebeklerden birinde kalp yetmezligi vardı, bunun erken doğumla bi ilgisi yok.Hayata tutunamadı.
Diğer bebeğim 1800 kg olarak doğdu, 1 hafta solunuma bağlı kaldı 21 gün kaldı kuvozde. 1 hafta da Anne yanında kaldı 2600 le hastaneden çıkmıştık.
Endişelenme canım bebeğin ciddi bi sağlık sorunu yoksa hemen toparlaniyorlar.
Şuan bebeğim yasitlarini yakalamış durumda hatta Kilo olrak geçiyor. Çabuk buyuyorlar yani.
İnşalh atlatırım bende canım covidi atlatırım ama henüz 21haftalığım. Ve ilaçta vermedi testim negatif çıksın bir an önce gitcem Dr bugün hareket hissetmedim pekÜzülme bende senin haftanda covid geçirdim .32.haftamdayım benimde erken doğum rislüm var malesef yatıyorum sürekli. Progestan ve adalat kullanıyorum... Allah yavrularımızı bize bağışlasın.limonu bol tüket kan dolaşımına iy geliyor bakterileri öldürüyor
Psikolojik olabilir birde zaten o haftalarda güçsüz oluyor bebekler. Bol limpnlu su iç canım moralini yüksek tutİnşalh atlatırım bende canım covidi atlatırım ama henüz 21haftalığım. Ve ilaçta vermedi testim negatif çıksın bir an önce gitcem Dr bugün hareket hissetmedim pekpsikolojik olsa gerek
Sağol canım teşekkür ederimPsikolojik olabilir birde zaten o haftalarda güçsüz oluyor bebekler. Bol limpnlu su iç canım moralini yüksek tut
İnşalh atlatırım bende canım covidi atlatırım ama henüz 21haftalığım. Ve ilaçta vermedi testim negatif çıksın bir an önce gitcem Dr bugün hareket hissetmedim pekpsikolojik olsa gereke
Herşey iyi olacak inşallah, pozitif düşün.Sağol canım teşekkür ederimdr a git ama en kısa zamanda gene.
Canım çok geçmiş olsun.. Canını sıkma sakın bahsettiğin rahim kısalığıydı onunki de sanırım bir arkadaşımda 17. Haftadan itibaren vardı.. Hemd de bebek ters duruyordu 26. Haftasında doğum kanalına girmişti.. Ona da sürekli yatış verdi doktor.. Hatta rahimi dikeceklerdi ama sonra ne oldu bilmiyorum serklaj olmadı.. Ama çok şükür 34. Haftaya kadar geldi bebeğini 34 te doğurdu çok da sağlıklı bir bebeği var..Allahın izniyle senin bebeğine de birşey olmaz stres yapma ne yapacağını zaten biliyorsun bol boyatıp dinleneceksin kendine iyi bakacaksın bu covid belası da geçer inşallah.. Sağlıkla al kucağına inşallahMerhabalar bugün şiddetli bel ağrım kasılmalarım sebebiyle acile geldim Dr kasılma bölgesi gördü rahim boyu kısa düşük tehlikesi var dedi alt üst oldum başına gelen varmı ne yapmam lazım darmaduman oldumdaha çok küçük
Toplanıyor gibi oluyorsa kasılma olabilir çünkü bende de aynısı olmuştu. Nst de çıktı. Ama senin bebiş kaç haftalık .benim 29.hf da oldu...adalat başladılar geçtiCanım çok geçmiş olsun.. Canını sıkma sakın bahsettiğin rahim kısalığıydı onunki de sanırım bir arkadaşımda 17. Haftadan itibaren vardı.. Hemd de bebek ters duruyordu 26. Haftasında doğum kanalına girmişti.. Ona da sürekli yatış verdi doktor.. Hatta rahimi dikeceklerdi ama sonra ne oldu bilmiyorum serklaj olmadı.. Ama çok şükür 34. Haftaya kadar geldi bebeğini 34 te doğurdu çok da sağlıklı bir bebeği var..Allahın izniyle senin bebeğine de birşey olmaz stres yapma ne yapacağını zaten biliyorsun bol boyatıp dinleneceksin kendine iyi bakacaksın bu covid belası da geçer inşallah.. Sağlıkla al kucağına inşallah
Bir de birşey sormak istiyorum.. Bahsettiğin bel ağrısı çok can yakıcı bir ağrı mıydı?? Ve kasılma bölgesini nasıl gördü doktor ultrasondan mı baktı?? Sen o kasılmayı hissettin mi?? Bende hamileyim şuan benimde bebeğim küçük ve kalçam ağrıyor benimde.. Karnımda da ara sıra bebek toplanıyor gibi oluyor taş gibi oluyor.. Acaba kasılma mı bu???
26 haftalık benimki.. Biraz araştırdım diyor ki saatte 4 kez ve daha fazla olursa sıkıntılı diyor.. Sizin çok mu fazlaydı?? Ufff bende oluyor ama inanın hiç saymadım yarın sayacağım.. Siz saydınız mı saatte kaç kez olduğunu?? Bende bebek toplanıyor gibi olunca acı ağrı herhangi birşey olmuyor sizde oluyor muydu??Toplanıyor gibi oluyorsa kasılma olabilir çünkü bende de aynısı olmuştu. Nst de çıktı. Ama senin bebiş kaç haftalık .benim 29.hf da oldu...adalat başladılar geçti
Adalat nedir?? Adalat başladılar geçti demişsiniz??Toplanıyor gibi oluyorsa kasılma olabilir çünkü bende de aynısı olmuştu. Nst de çıktı. Ama senin bebiş kaç haftalık .benim 29.hf da oldu...adalat başladılar geçti
Nst de çıkar canım sancın varsa sen kendi kendine kuruntu yapma dr una danış bence .bana adalat ve progestan başladılar.adalat aslında tansiyon ilacı .gebelerde erken doğum riskini önlüyorAdalat nedir?? Adalat başladılar geçti demişsiniz??
Anladım canım sağol.. Senin ki 33 haftalık olmuş.. Riskli haftaları atlattın sayılır.. Benimki daha çok küçük..Nst de çıkar canım sancın varsa sen kendi kendine kuruntu yapma dr una danış bence .bana adalat ve progestan başladılar.adalat aslında tansiyon ilacı .gebelerde erken doğum riskini önlüyor
Canım belimden kalça ma ayrıca bacaklarıma yayılan bir ağrı ne oturabiliyordum ne dönebiliyordum karnımda benimde bazen bir tarafı sertleşiyor ama büyük ihtimal bebek yer değiştirdiği için bu ağrı öyle basit ağrı değil illaki hissedersin Dr kasılma bölgesini ultrason da gördü rahmin resmen huni gibi olmuş demişti şuan kontrole gidemedim hala 14.gün tekrar test yaptırmam lazım umarım negatif olmuşumdur kendimi iyi hissediyorum çok şükür bide benim vajina da zonklama oluyor genital siğil çıktı 3 ay önce felan çoğaldı herşey üst üste inan bir an önce sağlıkla alsamCanım çok geçmiş olsun.. Canını sıkma sakın bahsettiğin rahim kısalığıydı onunki de sanırım bir arkadaşımda 17. Haftadan itibaren vardı.. Hemd de bebek ters duruyordu 26. Haftasında doğum kanalına girmişti.. Ona da sürekli yatış verdi doktor.. Hatta rahimi dikeceklerdi ama sonra ne oldu bilmiyorum serklaj olmadı.. Ama çok şükür 34. Haftaya kadar geldi bebeğini 34 te doğurdu çok da sağlıklı bir bebeği var..Allahın izniyle senin bebeğine de birşey olmaz stres yapma ne yapacağını zaten biliyorsun bol boyatıp dinleneceksin kendine iyi bakacaksın bu covid belası da geçer inşallah.. Sağlıkla al kucağına inşallah
Bir de birşey sormak istiyorum.. Bahsettiğin bel ağrısı çok can yakıcı bir ağrı mıydı?? Ve kasılma bölgesini nasıl gördü doktor ultrasondan mı baktı?? Sen o kasılmayı hissettin mi?? Bende hamileyim şuan benimde bebeğim küçük ve kalçam ağrıyor benimde.. Karnımda da ara sıra bebek toplanıyor gibi oluyor taş gibi oluyor.. Acaba kasılma mı bu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?