- 13 Kasım 2009
- 2.281
- 8
- 158
- Konu Sahibi nergisayse
-
ya yeni yılı kutluyım öyle kopsun o kadar hazrılık yapıldı
e olmuşken doğum günümde çıksın aradan, 2 gün sonrada sevgililer günü zaten oda eksik kalmasın
e bari yazıda geçirelim mezuniyetimide göriyim ,bi ay sonrada yıl dönümü var, o kadar olmuşken sevgiliminde doğum gününü kutlayalım
tamam kopsun sonra
saat 13:00 te kopcakmış...peahh....hiç tırsmıyorum...hattaa kopsa çok mükemmelll olur bencekopsun kopsun kopsun
aynen jnm bende uyuyo olurum nessee bizim geçişimiz daha kolay olucak herkese duyurulur saat 13:00 yatın zıbarınbüyük ihtimal ben o saatlerde yatıyor olacam iki gündür feci uykusuzum.. :90: geride kalanlara bol şans.....
müslümanlarında buna ciddi ciddi inanması daha bir düşündürüyor insanı
yuh artık saatide mi belli bu kadar olmaz yani
şuan şirincedekiler napiyor acabadünyaya kazık çakacaklar ya hayret bişey ya
kıyamet kopmicak ama hadi 22 aralıkta cartayı çektin nolcakkk boşa macera yaşadın 2 rekat namaz kılaydın korkmazdın bu kadar
ona bayıldım ben zaten hadi bizi kandırdın yukardakide mi bilmiyofox ta ömer çelakıl var şirinceden ara ara canlı bağlantı yapıyolar herkesin dediği şu : biz inanmıyoruz ölesine geldikdiyolar.....hadi lennn ordan ...
büyük ihtimal ben o saatlerde yatıyor olacam iki gündür feci uykusuzum.. :90: geride kalanlara bol şans.....
offf çok gülüm bunaya bi yürüyüp gitsinler bi arkadaşa mı bakıp çıkcaklarmış
böle saçmalık olmaz ya nasıl bir milletiz biz böle ahanda yanlışlıkla elektirkler gitse saflar kıyamet koptu sancaklar arkadaş hiç mi kitap okumadınız kıyamet öle ha deyince olcak şey mi
kızlar bende inanmıyorum ama gök gürültüsü var çok içim ürperdi bu gece oğlumla uyuycam korkuyorum sanki
offf çok gülüm bunane gülerim ama Rabiimmmm onları şöyle bir sağlam korkutsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?