21 Aralık 2012

ya yeni yılı kutluyım öyle kopsun o kadar hazrılık yapıldı
e olmuşken doğum günümde çıksın aradan, 2 gün sonrada sevgililer günü zaten oda eksik kalmasın
e bari yazıda geçirelim mezuniyetimide göriyim ,bi ay sonrada yıl dönümü var, o kadar olmuşken sevgiliminde doğum gününü kutlayalım
tamam kopsun sonra

kıyamet kopmaktan vazgeçmiş kübra hadi size biraz daha mühlet okulu da bitirin evlenin işe girin çocuk doğurun oğlunuzu askere gönderin kızınıza çeyiz yapın ikisinide everin sonra ztn kopacam demiş :90:

saat 13:00 te kopcakmış...peahh....hiç tırsmıyorum...hattaa kopsa çok mükemmelll olur bence kopsun kopsun kopsun

kopan bişi oldumu ben göremedim de kurban olduum affetsin bu zırvalığı çıkaranları çünkü yine işine karışıldı..
herkesin müslüman olması gerektiğini yaysalardı millet çoktan kurtulmuş cenneti yaşıyor olacaktı bu dünyada
biz hala Allahın ol diyeceği tek bianda olabilecek bişeyi irdelemenin peşindeyiz hatta iddia edip korkuyoruz kendi çapımızda..
bitarafının korkusuyla yok şirince yok bilmem nere diye gidip orya burya saklanıyosunz eyy müslüman nasıl müslümansın ki
kıyametin Allahtan geldiğine inanmayıp sadece kopacağı için kaçıyorsun da o kaçtığın yerde bütün dünya yıkılırken yıkılmıyor hayretlerdeyim
neyse millet dediğim gibi ekonomide bişiler olacak 2013 şimdiden belli etti kendini belki Türkiye bu sayede gelişir :90: tehditlerden fırsat yaratmak lazım bu durumlarda..kriz masası kurup risk yönetimi yapmalıyız

yuh artık saatide mi belli bu kadar olmaz yani
şuan şirincedekiler napiyor acaba dünyaya kazık çakacaklar ya hayret bişey ya
kıyamet kopmicak ama hadi 22 aralıkta cartayı çektin nolcakkk boşa macera yaşadın 2 rekat namaz kılaydın korkmazdın bu kadar

fox ta ömer çelakıl var şirinceden ara ara canlı bağlantı yapıyolar herkesin dediği şu : biz inanmıyoruz ölesine geldik diyolar.....hadi lennn ordan ...

müslümanlarında buna ciddi ciddi inanması daha bir düşündürüyor insanı

emin olun ki bununda bi sebebi bişeyi vardı ve kurban olduğum bizleri belkide denemiş oldu ama emin olun onun böle insanların namazınada ihtiyacı yok..duruma bak yaa şirinceye sadece bugün giden insanların sayısı 60bin e yuh yani hadi yurtdışından geleni anladım adam zaten müslüman değil yada islam bilincine sahip değil senin ne işin var orda bnm müslüman gardaşım hayır bizim haberimiz olsa napabilecez çalkalayıp durdular iyce bilerek ölümü bekleyeceğime birden gitmeyi tercih ederim bursadakilerde çadır kurmuş hey Allahım!

ya bi yürüyüp gitsinler bi arkadaşa mı bakıp çıkcaklarmış
böle saçmalık olmaz ya nasıl bir milletiz biz böle ahanda yanlışlıkla elektirkler gitse saflar kıyamet koptu sancaklar arkadaş hiç mi kitap okumadınız kıyamet öle ha deyince olcak şey mi

kızlar bende inanmıyorum ama gök gürültüsü var çok içim ürperdi bu gece oğlumla uyuycam korkuyorum sanki

fox ta ömer çelakıl var şirinceden ara ara canlı bağlantı yapıyolar herkesin dediği şu : biz inanmıyoruz ölesine geldik diyolar.....hadi lennn ordan ...
ona bayıldım ben zaten hadi bizi kandırdın yukardakide mi bilmiyo şimdikilerde ticaret amaçlı gittiklerini itiraf ettile yok anacım biz milletçe zıpır olduk :90:

offf çok gülüm buna ne gülerim ama Rabiimmmm onları şöyle bir sağlam korkutsa

kızlar bende inanmıyorum ama gök gürültüsü var çok içim ürperdi bu gece oğlumla uyuycam korkuyorum sanki

insan korkuyo tabi ama foxdaki programın dış sesine baksanıza onu duymak yetiyor korkuya olacağına inanmıyoruz ama olan bişiler var bunlarda dünya yada evren diyelim kendini yeniliyor hepsi bu bugünde en uzun gece işte ama inanırmısınız bende az önce minik bi sarsıntı hissettim sanki noluyuki ya benim bilgisayar uçak motoru mübarek o öle bi etki yaptı zaar :90:

mardukmuş marduk mecnunun kafasına düştü safların haberi yok
yarın hbrleri çok merak ediyorum şimdi siz diyince bende foxu actım kadına diyolarki siz neden burdasınız inanıyomusunuz kıyamete yok diyo bu ortamda bulunmak için geldim
neticesi 3,5 atıyor hbri yok

offf çok gülüm buna ne gülerim ama Rabiimmmm onları şöyle bir sağlam korkutsa

şimdi korkutmasa bile gerçek kıyamette ki okadar yaşarlarmı yaşaröıyız bilinmez ama buna inandıkları için zaten çok korkacaklar
şimdi var ya orda en ufak bişey olsa safların ödleri neticelerine kaçar

dünyanın değil ama şirincenin kıyameti olacak 21 aralık...560 nüfuslu köyde 60 bin kişi nasıl olur yazık yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…