- Konu Sahibi nergisayse
-
21 Aralık 2012'de hiç birşey olamayacak.
Kaynak sağlam yerden.
21 aralıkda elektrikler kesilecekmiş 7 şubatta kısım kısım verilecekmiş bu bana hiç inandırıcı gelmedi hatırlarsanız illuminati geri sayım başlatmıştı birşey olmamıştı
1 hafta kala tüm dünyanın gündemi kesin bu olucak ben insanlar bunu düşünürken ülkeme verilecek asıl zarardan korkuyorum ya neyse.
21 aralıkda elektrikler kesilecekmiş 7 şubatta kısım kısım verilecekmiş bu bana hiç inandırıcı gelmedi hatırlarsanız illuminati geri sayım başlatmıştı birşey olmamıştı
1 hafta kala tüm dünyanın gündemi kesin bu olucak ben insanlar bunu düşünürken ülkeme verilecek asıl zarardan korkuyorum ya neyse.
ya kızlar ben bir şey gördüm internette, konu başlığıyla biraz uzak olabilir ama yine de benzer şeyler.
bir bakıp yorum yaparsanız sevineceğim, biraz tırstım.
bir ses duyuluyormuş geceleri genelde, gemi siren sesi gibi. veya uçak gibi, uğultu gibi..
istanbulda, izmirde, bir çok yerde. dünyanın bir çok yerinde de.. yeni başlamış.
youtube linki paylaştım, orda rusyada olan ses varmış. istanbulda ki de aynısıymış.
bana bir arkadaşım demişti, geceleri uğultu gibi gökyüzünden ses geliyo gemi sesi gibi diye. mecidiyeköyde oturuyor, ben de "manyak mısın mecidiyeköye gemi sesi mi gelir" deyip gülmüştük, kız korkuyordu ama geceleri.. bu konuyu daha önce görmediğim için anlam verememiştim.
şimdi bir bakıyım dedim, ekşisözlük yorumlarını okudum, çok duyan varmış, 76 sayfa yazı var.
bu ekşi sözlük linki :
21 eylül 2012 istanbul'da duyulan enteresan ses - ekşi sözlük
KIZLAR ÖNEMLİİ!!!!!!!!!!!!
canımduyguguma göre o sesler elektomanyetik seslermiş haarp diye bir arastrma merkezi var elektromanyetik dalgalarla ilgili aratsrma yapıyor hatta iklimi yönetebilcegini bu dalgalarla deprem yaratabilceklerini iddda ediyolar kendileri dio bunu inanmıyorsanız haarpyazın gooogle a sitesi var orda online data ya girin hatta linki buyrun Induction Magnetometer
burda istediğiniz tarihe gidebilirsinz hatta hattaaaaaaaaaa ////////17 agustos 1999//////////// a bi gidin derim bakın bakalım ne varkızlar şok olucaksınzzzz
ya bu haarp zaten beni çok korkutuyor, bir çok şeyin arkasında o var bu biliniyor, ama büyük gizem aynı şekilde de.
ben bu ses olaylarını hiç duymamıştım ne olduğunu da pek anlamadım..işin ilginç yanı ise hepsi hemen hemen aynı.. Ben hiç 21 Aralık olayını kafama takmadım ama bu biraz garip geldi bana. Bu aralar depremler çok olmaya başladı. Boyna sallanıyoruz Rabbim bilir herşeyi, herşeyin hayırlısı
çok pis beklenti içine girdim 21 aralıkta hiçbişey olmazsa, tüm 21 aralık başlıklarına bi görüncem
Şu yazını görünce bende hediye,ikramiye falan sandıydım.
21 aralıktan beklentimi olur bea.:2::2::2::2:
Kıyamet kopmazsa,altın falan mı yağcakmış.:26::26::26:
kızlar merhaba.Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.Ama şu aralar 21 aralık 2012 tarihi beni çok korkutuyor.İnternette bir sürü yazı var hepside çok korkunç.1 aralık günü güneş doğmayacakmış,Dünya sıfır noktasından geçecekmiş telefonlar çalışmayacak,elektrikler olmayacak,evlerinize su,yiyecek içecek depolayın yazıyor.Bu durum mart ayına kadar sürecekmiş.Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?