21 Aralık 2012

21 Aralık 2012'de hiç birşey olamayacak.
Kaynak sağlam yerden.

sen bizede söyle bak kimseye söylemeyiz canım kimden duydun? Allahtan başka kimse bilmez arkadaşlar yok foton yok moton bilim adamlarına vahiy mi gelmiş. PEygamber efendimiz Allahın en yüce kulu iken bu tarihten bahsedememiş de bilim adamları mı biliyo? yapmayın Allah aşkına açın googleda kıyamet alametlerini okuyun hani mesih hani yedüc ile mecüc???? Bunların cevabını bulsunlar da sonra kalsın mayalar..

illumntyle alakası yok 21aralıgın aslnda

mayalardan bir şey çıkmasa, bu illuminati bir halt karıştırır gibi geliyor 21 aralıkta, suçu da maya kehanete atılır :)

Herseyi önce tabiki allah bilir ama olursada bir takım olaylar kendimize hakim olalım derim şimdiden bunun sıkıntısına düşersek,kalan 25 günü dahi çok zor geçirebiiriz.Düşünsenize tüm dünyayı ilgilendiriyor ki sadece türkiye için yazıyorum suan,,,bu siteye gunde bınlerce kişi giriyor derdini kederini paylaşıyor 21 aralığı konuşan şurda 10 kişiyi geçmiyorsak kendimde dahil olmak üzere sıkıntılarımız var demektir.Hayatı çok önemsememiz gerektiğini aslında hepimiz çok iyi biliyoruz ama elde değil bazen.Allah herşeyin hayırlısını versin,en öenmlisi beyin sağlığımıza çok dikkat edelim.

ben bu ses olaylarını hiç duymamıştım ne olduğunu da pek anlamadım..işin ilginç yanı ise hepsi hemen hemen aynı.. Ben hiç 21 Aralık olayını kafama takmadım ama bu biraz garip geldi bana. Bu aralar depremler çok olmaya başladı. Boyna sallanıyoruz Rabbim bilir herşeyi, herşeyin hayırlısı

amin canımm aynen hayırlısı,Allahtan baska kimse gelecegi bilemez o gün gelicek görücez

bugün dini konularda baya bilgisi olan bi yakınıma gittim ona bu sesleri dinlettim tuaf ama, kıyamet henuz kopamaz çunku daha bir çok belirtisi gerçekleşmedi, mesih gelmedi ve altın çağ yaşanmadı dedi. Aştın çağ dedikleri de insanoğlu yuz ikiyuz yıl kadar çok iyi bir dönem geçirecekmiş, insanlık yükselcek, fakirlik azalcak, insanlar birbirlerine daha da değer vercekmiş... O yüzden korkmanıza gerek yok...

Bende inanmıyorum, hiç inandırıcı da gelmedi.

Kimse bilemez, 5 saniye sonrasına garantimiz yokken bizdeki bu telaş niye?

Bana şu sitedeki açıklamalar çok mantıklı geldi ve buna inanmaya karar verdim.

Gökyüzünde garip seslerin sırrı çözüldü…. | BlueBox BBS

Güneş sistemi radyo dalgalarının çok yoğun olduğu manyetik bir bölgeden geçiyormuş. Ne zaman çıkacağı belli değilmiş. Böyle dünya çapında duyulan bir sesin nedeni de ancak böyle bir şey olabilir. Ben allaha falan inanmıyorum. Kurana inanıyorum o da şöyle, tamamen insan elinden çıkmış bir şey olduğunu ve bilimsel ve yönetsel bir araç olduğunu düşünerek. Geçmiş zamanda bugünkünden daha güçlü bir uygarlık olduğunu veya uzaylıların ilerlemiş bilimleri sayesinde insanları hem iflah etme hem de ufkunun ötesinde şeyler sunarak kendine taptırma amacıyla ortaya çıktığını düşünüyorum. Mesela farzedin bir ütopya yaratıyorum. Bir kitap veya yazıtlar var. Mısır veya maya medeniyetinden kalıntılar filan. Burada uzay sistemiyle ilgili tıpla veya bilimle ilgili bir sürü şey yazıyor. Zamanında güneş sistemiyle ilgili üstün bilgilere ulaşan gözlem yapabilen bir uygarlık düşünün. Bu kalıntılara ulaşan birileri kuran'ın ortaya çıktığı dönemde bazı doğa üstü güçlerle bunları sunarsa bunlara herkes inanabilir. Ki öyle de olmuş. Yönetsel bir güç oluşturulup insanlara itaat ve toplumsal düzenin erkek ve mutlak güç lehine yönlendirilebileceği bir ortam yaratılıyor. Ve kuranda yazılı bilimsel çoğu şeyin olacağına inanıyorum. Mesela sur üflenmesi muhtemelen bir doğa olayının sesi olacak. Her neyse, yani bu ses sur üflemesi olabilir. Bu radyo dalgaları dünyayı yok edebilir. Veya güneşteki değişiklikler gezegeni yok edebilir. Bir göktaşı dünyanın sonu olabilir vs. Uzun vadede hepimiz ölüyüz. Ama kıyameti görmeseydik iyiydi. Yakında bir doğa olayı meydana gelecek mi merak ediyorum.

Mesela şu olay bakın: http://tr.wikipedia.org/wiki/Jim_Jones
http://www.youtube.com/watch?v=jpWr45bKWpE
Hadi adam uyuşturucu bağımlısı bir çılgın. Diğer bin kişi ne kafayla buna inanıyor...? Adam zencileri beyazlarla eşit olduğunu söylemiş sempati kazanmış. Enteresan hikayeler...

Son düzenleme:
22 aralığın gazetesini buldum arkadaşlar, panik yok kıyamet kopmuyor(üstüne tıkla)

Son düzenleme:
çok pis beklenti içine girdim 21 aralıkta hiçbişey olmazsa, tüm 21 aralık başlıklarına bi görüncem

Son düzenleme:
çok pis beklenti içine girdim 21 aralıkta hiçbişey olmazsa, tüm 21 aralık başlıklarına bi görüncem

Şu yazını görünce bende hediye,ikramiye falan sandıydım.

21 aralıktan beklentimi olur bea.:2::2::2::2:

Kıyamet kopmazsa,altın falan mı yağcakmış.:26::26::26:

Şu yazını görünce bende hediye,ikramiye falan sandıydım.

21 aralıktan beklentimi olur bea.:2::2::2::2:

Kıyamet kopmazsa,altın falan mı yağcakmış.:26::26::26:

gökyüzü kırmızımı olcak altın mı yağcak olsun istiyorum evet, o kadar amerikan kıyamet filmini boşa izlemedim ben
iki paket makarna alcam, erzak olarak, beklicem o gün

Son düzenleme:

Şuan herşey olasılık dahilinde.Her kafadan bir ses çıkıyor.Olabilir de olmayabilir de..Bekleyip göreceğiz:)

Hayatımıza aynen bugünkü devam edeceğimiz günlerden biri olacak.
Hatırlarsanız daha önce de bir kuyruklu yıldızın dünyaya çarpacağı iddiası yayılmıştı..

Allah'tan başka hiçkimse ne olacağını bilemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…