- 4 Aralık 2010
- 3.683
- 6.638
- 358
- 35
- Konu Sahibi Mutluanne88
Bir öğrencim vardı otizm belirtileri olan. 9.sinif öğrencisiydi onu tanıdığım da. Kız sınıftaki diğer öğrenciler gibi oturmuyor (ya bacağı sıranın üstünde ya da başının üstünde
) nasılsın dediğim de niye soruyorsunuz diyen, kimseyle ilgilenmeyen dokunmayan içine kapanık bir kız çocuğu. Uzman değilim, ne düzeydeydi bilemiyorum. Ama inanılmaz resimler cizerdi. Sanki bilgisayar çizimi gibi. Ve sınavda da müthiş yorumları vardı. Normal değildi ama müthiş bir çocuktu.
Yine başka otizm tanısı konulan harika bir öğrencim daha vardi. İnanılmaz sevecen. Hala arda arar beni. Size tavsiyem kendinizi üzmeyin. Çocuğunuzun bir ilgi alanı olacaktır mutlaka, gözlemleyin. İlginizi eminim eksik etmiyorsunuz dur zaten. Harika işler çıkartacaktır... Her çocuğun zor kısmı var. Güzelliklere odaklanın. İyuyi düşünün.

Yine başka otizm tanısı konulan harika bir öğrencim daha vardi. İnanılmaz sevecen. Hala arda arar beni. Size tavsiyem kendinizi üzmeyin. Çocuğunuzun bir ilgi alanı olacaktır mutlaka, gözlemleyin. İlginizi eminim eksik etmiyorsunuz dur zaten. Harika işler çıkartacaktır... Her çocuğun zor kısmı var. Güzelliklere odaklanın. İyuyi düşünün.