• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Aylık Wc Eğitimi

Papatyamaviss

B:74.6 Mezun:59 🍀
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
18.730
31.220
598
Hanımlar aynı durumu yaşayan var mı merak ediyorum. Kızıma 3 gündür bez takmıyorum geceleri ve gündüz uykularında kuru kalkıyor. Sadece bir kez lazımlıga yaptı ilk gün devamı geldı genelde banyoda el yıkarken yapıyor.
Evet erken bılıyorum , kızım erken doğdu küvezde kaldığı zaman bile pişik sorunu vardı yani pişik demek az kalır yara gıbı egzama mantar gibi oluyor bır anda parmak parmak kabarıp kanıyor göz göz bırkaç bez denedim Suan Prima kullanıyoruz en ıyı o gelmesine rağmen yınede ayda bır kez kesın yaşıyoruz. Yediklerine dıkkat ediyorum
Havalar ısınmasıyla bırlıkte daha da artacağını düşünüyordum bu durumun keza öyle de olmaya başladı o yüzden giriştim bu işe.
Aklımda soru devam etmelımıyım
Yada geri bez takıp mecburen bu sekılde mi geçirelim

Erken tuvalet eğitimine başlayan bütün tanıdıklarım beze geri dönüş yaptı kasları henüz gelişmiş değil 3 yaşa yakın yapmanız daha sağlıklı olur.

Erken tuvalet eğitimine başlayan bütün tanıdıklarım beze geri dönüş yaptı kasları henüz gelişmiş değil 3 yaşa yakın yapmanız daha sağlıklı olur.
Kendisi rahat etsin yara olmasın diye biraz mecburıyetten giriştim yoksa bu zamanlarda erken oldugunun farkındayım oğlum da 2 yaşını biraz geçtikten sonra ogrenmıstı 3-4 günde hallolmuştu

Back
X