21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Bence yapma çünkü çok erken negatif çıkabilir üzülebilirsin durduk yere en erken 9. Gün yapılıyor

Hiç sorma hayırlısı olsun hepimiz için senin kaçıncı gün transferi kaç tane
Benim 4,5 günlükken donduruldu , sonra doktor o kalan yarim gunluk kismi da nasil cozulduklerini gozlemleyecegim dedi , yani 4-5 gun arasi dondurulmus embriyo transfer edildi. Ama bu benim 6.yumurta toplamam idi , daha once hic 5.gune gidebilen embriyom olmamisti , dolayisi ile transfer de hic olmamisti .

Anladım o zaman ilk transferimiz hayırlı olsun pozitif düşünelim pozitif olsun ben hep ikiz istiyorum öyle de hissediyorum bakalım neler olacak

Hoşgeldinn , bende hiç bir lekelenme vs olmadı henüz. Sadece sanki adet olacakmışım gibi bir sızı hissettim dün , bir de saniyorum ilaclara bagli gaz durumu sozkonusu

Hoşgeldinn , bende hiç bir lekelenme vs olmadı henüz. Sadece sanki adet olacakmışım gibi bir sızı hissettim dün , bir de saniyorum ilaclara bagli gaz durumu sozkonusu
Hoşbuldum Benim sabah hafif bir lekelenmem oldu umarım yerleşme belirtisidir, biraz korktum birazda heyecan oldu. Karmaşık duygular içerisindeyim
Aman ağzını hayra aç adet olmak falan 9 ay sonra olacak

Selam cnm şeninde ilk denemen mi bende daha hiç lekelenme olmadı

Merhaba cnm.ilk önce Hayrli olsun.ben de 3.gün embriyosu 2 iyi kalite transfer edildi 1 ekim de öğrenicem nasipse.....2.denemem bu arada endişeliyim, heyecan,herşey var,umarım hepimiz güzel haberler alırız
Merhaba cnm hoşgeldin hadi inşallah senden de güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…