- 30 Haziran 2018
- 505
- 975
- 53
- Konu Sahibi zumramirza
-
Bence yapma çünkü çok erken negatif çıkabilir üzülebilirsin durduk yere en erken 9. Gün yapılıyorHello hello kızlarrr , ay çok sevindirik oldum bu gruba , benim de transferim 21 Eylulde oldu , 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi , yaşım 35 . Pazartesiden beri transfer oldugum Ankaradayim ama simdi donuyorum evime yoldayim . Bende de hiçbir belirti yok, dun ben de sanki adet olacakmisim gibi hafif bi hassasiyet hissettim .Yarin 6.gun olacak , ve yarin evlilik yildonumumuz ayrica , bastan beri hep hayal ediyordum bunu ama acaba yarin idrar yada kan testi yapsam mi ne dersiniz , cok celiskideyim
Tamam doğru diyorsun , ne kadar erken yaptigimi bilsem de belki kendimi kontrol edemem sonraBence yapma çünkü çok erken negatif çıkabilir üzülebilirsin durduk yere en erken 9. Gün yapılıyor
Hemmde nasıl 12. Günden önce yapmam diyordum ama şimdi 9. Gün bi baksam mı diyorumTamam doğru diyorsun , ne kadar erken yaptigimi bilsem de belki kendimi kontrol edemem sonraama çok merak ediyoruzz yaa hepimizzz
Aynen ya ben de aman ne diye doktorun soyledigini beklemezler diye soylenip duruyordum, beklenmiyormuşHemmde nasıl 12. Günden önce yapmam diyordum ama şimdi 9. Gün bi baksam mı diyorum
Hiç sormaAynen ya ben de aman ne diye doktorun soyledigini beklemezler diye soylenip duruyordum, beklenmiyormuş
Benim 4,5 günlükken donduruldu , sonra doktor o kalan yarim gunluk kismi da nasil cozulduklerini gozlemleyecegim dedi , yani 4-5 gun arasi dondurulmus embriyo transfer edildi. Ama bu benim 6.yumurta toplamam idi , daha once hic 5.gune gidebilen embriyom olmamisti , dolayisi ile transfer de hic olmamisti .Hiç sormahayırlısı olsun hepimiz için senin kaçıncı gün transferi kaç tane
Anladım o zaman ilk transferimiz hayırlı olsun pozitif düşünelim pozitif olsunBenim 4,5 günlükken donduruldu , sonra doktor o kalan yarim gunluk kismi da nasil cozulduklerini gozlemleyecegim dedi , yani 4-5 gun arasi dondurulmus embriyo transfer edildi. Ama bu benim 6.yumurta toplamam idi , daha once hic 5.gune gidebilen embriyom olmamisti , dolayisi ile transfer de hic olmamisti .
Hoşgeldinn , bende hiç bir lekelenme vs olmadı henüz. Sadece sanki adet olacakmışım gibi bir sızı hissettim dün , bir de saniyorum ilaclara bagli gaz durumu sozkonusuHerkese selamlaaar ☺
Bende geldim... Benimde 2 adet iyi kalite 3. Gün embriyo transferim 21 Eylül de gerçekleşti. İlk günler pek değil ama şu aralar heyecan başladı istemsizceKahverengi lekelenmesi olan ya da farklı bir belirti hisseden var mııı????
Orası öyle ttabiki bekliyoruz bakalım nasipOlsun tek embriyo da tutanda var cnm yeter ki Allah istesin
HoşbuldumHoşgeldinn , bende hiç bir lekelenme vs olmadı henüz. Sadece sanki adet olacakmışım gibi bir sızı hissettim dün , bir de saniyorum ilaclara bagli gaz durumu sozkonusu
Böyle düşün düşünen bi tek bn değilmişimHemmde nasıl 12. Günden önce yapmam diyordum ama şimdi 9. Gün bi baksam mı diyorum
3. Gün emriyosu çift transfer oldu. Biri iyi kalitede biri orta. Orta olanı tekrar donduramazlardı o yüzden ikisini de transfer etme kararı aldık.
senin de 3.Gün mü
Selam cnm şeninde ilk denemen mi bende daha hiç lekelenme olmadıHerkese selamlaaar ☺
Bende geldim... Benimde 2 adet iyi kalite 3. Gün embriyo transferim 21 Eylül de gerçekleşti. İlk günler pek değil ama şu aralar heyecan başladı istemsizceKahverengi lekelenmesi olan ya da farklı bir belirti hisseden var mııı????
Merhaba cnm hoşgeldin hadi inşallah senden de güzel haberler alırızMerhaba cnm.ilk önce Hayrli olsun.ben de 3.gün embriyosu 2 iyi kalite transfer edildi 1 ekim de öğrenicem nasipse.....2.denemem bu arada endişeliyim, heyecan,herşey var,umarım hepimiz güzel haberler alırız
Hosbuldum memnun oldum bu aradaMerhaba cnm hoşgeldin hadi inşallah senden de güzel haberler alırız
Transferin ne zaman olduMerhaba cnm.ilk önce Hayrli olsun.ben de 3.gün embriyosu 2 iyi kalite transfer edildi 1 ekim de öğrenicem nasipse.....2.denemem bu arada endişeliyim, heyecan,herşey var,umarım hepimiz güzel haberler alırız
Ne durumda olayım yatıyorum zaman geçsin diye bekliyorumHosbuldum memnun oldum bu aradasen ne durumdasın bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?