- Konu Sahibi zumramirza
-
Yeter ki işin Allah'a kalsin , sen dua et umit et Allah'a ismarla yavrunu/ yavrularini , hadi ben hem kendim hem senin icin okuyorum şimdi , kalbini ferah tut lütfen ve dua et bizim ve bebişlerimiz içinOkuyalım inşallah canım. Benim işim tamamen Allah’a kaldı zaten şu an tutması için bi mucize lazım
Evet ilk çok heyecanlıyimHaha hoşgeldin cnm benimde derdim o vallasenin nasıl ilk mi
Aynen canımm düşündükçe heyecandan kıpır kıpır oluyorumEvet ilk çok heyecanlıyim
3.gun embriyosu 2 tane transfer edildi seninde 2 galibaAynen canımm düşündükçe heyecandan kıpır kıpır oluyorumkaçıncı gün embriyosu şeninde 2 tanemi
Aynen benimde 2 ama 5. Gün embriyosu3.gun embriyosu 2 tane transfer edildi seninde 2 galiba
Ara ara oluyor canım bıçak saplanır gibiKızlar göbeğimin alt kısmında çok hafif batmalar var sizde de oluyor mu
Aynen öyle inşallah iyi birşeydirAra ara oluyor canım bıçak saplanır gibi
İnşallahAynen öyle inşallah iyi birşeydir
Bel ağrım ilk günler çok oldu şimdi yokİnşallahbel ağrında var mı peki
Beyza sence anne rahminde gelişen,ilerleyen,embiryo ile laboratuvar da ileryen embryo gelişimi aynımıdır?İlk günü saymazsak 5. Günüm bugün 2 tane 5. Gün embriyosu ikiside 1. Kalite transfer edildi 2 tane daha vardı onları da dondurdum canım
Benimde belim,göğüsler,ve arada rahime sanci,iğne batması oluyor sence iyi bisey mi?bacaklar da da hassasiyet varİnşallahbel ağrında var mı peki
Tutunma Belirtileri aslında ama kullandığımız ilaçlardan ( progestandan )da olabilirBenimde belim,göğüsler,ve arada rahime sanci,iğne batması oluyor sence iyi bisey mi?bacaklar da da hassasiyet var
Bence aynı çünkü normaldede eğer rahmindeki embriyo gelişmiyorsa hamile kalmıyorsun yada tutunmuyorsa bence aynı mantık sadece bizimkiler ilaç desteğiyle büyüyor ama ondada gelişimine devam etmeyen etmiyoBeyza sence anne rahminde gelişen,ilerleyen,embiryo ile laboratuvar da ileryen embryo gelişimi aynımıdır?
Bencede ilaçlardandır ama belirti de olabilir herkesin belirtisi olmuyomuş mesela kimilerinde yerleşme kanaması oluyo kimilerinde olmuyoTutunma Belirtileri aslında ama kullandığımız ilaçlardan ( progestandan )da olabilir
Bence aynı çünkü normaldede eğer rahmindeki embriyo gelişmiyorsa hamile kalmıyorsun yada tutunmuyorsa bence aynı mantık sadece bizimkiler ilaç desteğiyle büyüyor ama ondada gelişimine devam
Umarım dediğin gibi olur cnmTutunma Belirtileri aslında ama kullandığımız ilaçlardan ( progestandan )da olabilir
Valla o kadarını da tahmin edemicem artık onu internetten araştır bence yada doktora sorAslında kafama takılan şu;labaratuvarda 2.3.gün olan embriyolar 5.güne ilerlemiyorsa anne rahminde ilerleme ya da ilerlememe durumu olur mu?cnku labaratuvar anne rahmini aratmadan işlem yapmaya çalışıyorlar ki rahim tam yeri olmasına rağmen yine ilerlememe olur mu?birazcık karışık oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?