21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Benim agrilarim olmuyor kuzum ilk gun olmuştu bidaha olmadı bugun yuruyus yapayim dedim belim agridi ilaclardan herlade doktorum yatma dedi sürekli tedirginde oluyorum ama surekli evin icinde sıkıldim

Bir gün hepimiz bu duyguyu yaşayacagiz buna ben de eminim , Rabbimin uygun gordugune cok uzulursek gucenir bize , cok zor gercekten bu kadar isteyip bir turlu kavusamamak ama Allah bizi de sevindirecek ben buna eminim , rizkimizdan nasibimizden endise duymayalim , uranus35 sen hamilesin Allah dualarini daha cabuk duyar belki bizden , hepimiz icin cok cok dua et olur mu Allah saglikla mutlulukla kucagina almak nasip etsin

Canım inan gece gündüz dualarım hep evlat hasreti çekenlerle. Annem de aynı şekilde biz bu imtihanı yaşadığımız için bu zorluğu biliyoruz onlar da benimle birlikte acı çektiler yıllardır. Şimdi yüzümüz güldü elhamdulillah bi gün isteyen herkesin yüzünü güldürecek rabbim buna canı gönülden inanıyorum sadece zamanı var

Yaptırdım canım1259 çıktı çok şükür değerin gayet güzel yükselmiş dedi hemşire 5 haftalıkmış Sen ne yaptın?
Kaç çıktı sonucun? İnş kat kat yükselmiştir

635 çıktı çok şükür katlamış fionawoody minnaklarımızın arasında tam 2 gün var sanırım 2 gün önce doğum yapacaksın benden hayırlısıyla Rabbim o günleri de göstersin hepimize

Evet aramızda 2 gün var dediğin gibi gerçi belli olmaz bebeklerin sadece %5'i tam zamanında doğarmış genelde ya daha geç ya da daha erken doğuyorlarmış dediğin gibi kuzum hayırlısı ile Rabbim o günleri göstersin de önemli değil 3'ü 5'i 5 haftalıksın sende değil mi? Benim 5 haftalıkmış öyle dedi doktorum

Kızlar peçeteye açık kahverengi leke geldi bugün 2 kere. Çok korkuyorum yarın 3. Test günüm. Ne oluyor sizce? Benim gibi olan var mı? Kasıklarıma batma ve arada karın ağrısı gibi şeyler de yaşıyorum

Doktorunla konuş benceve ayaklarının altına bişey köy yükselt uzan

Kızlar 2 gün öncesiyle karşılaştırmak için yine test yaptım. Sizce koyulaşma var mı? Dün peçeteye kahverengi parça gibi yapış yapış akıntı da geldi kahverengi lekenmem de dünden beri devam ediyor. Çok endişeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…