- Konu Sahibi zumramirza
-
Çok erken öğrenmişsiniz inş değeriniz de katlanarak artar. Şuan pozitif sizin değeriniz. Hayırlı olsun inşallahBugün 11 gün, dün 5.87 çıkmıştı. 3 gün embriosu
Ayyyy inşallah,Çok erken öğrenmişsiniz inş değeriniz de katlanarak artar. Şuan pozitif sizin değeriniz. Hayırlı olsun inşallah
9. Günde 0.3 çıktı inşallah öyledirBence erken toplamı 14 gün olacak şekilde ayarlayıp yine bakın belki yükselir. Ben de öncesinde yaptığımda sıfırdı. Ama 14. Gün 6 olmuştu. Siz daha 12. Gündesiniz hala bir ümit var
Benim agrilarim olmuyor kuzum ilk gun olmuştu bidaha olmadı bugun yuruyus yapayim dedim belim agridi ilaclardan herlade doktorum yatma dedi sürekli tedirginde oluyorum ama surekli evin icinde sıkıldimNormal. Benim hala çok ağrım oluyor. Ama bu ilk zamanlar dinlenmeni tavsiye ederim. Ben pek bişey yapmıyorum ama evde de yatmıyorum uzanıyorum.. her ne kadar etkilemiyor normal hayata dönün dese de hemşireler benim içim rahat etmiyor. Bir de dinlenince ağrılarım olmuyor. Ama yürüsem ya da mutfak işi yapsam benim de ağrılarım artıyor
Artışı görmeden umut vermiyorlar bize de öyleydi. Büyük ihtimalle regl olacaksınız ve biyokimyasal dediler. 6‘Dan 20’ye çıktığını görünce umut vermeye başladılar. Artış güzel dedilerAyyyy inşallah,kimseler umut vermedi bize.
Bir gün hepimiz bu duyguyu yaşayacagiz buna ben de eminim , Rabbimin uygun gordugune cok uzulursek gucenir bize , cok zor gercekten bu kadar isteyip bir turlu kavusamamak ama Allah bizi de sevindirecek ben buna eminim , rizkimizdan nasibimizden endise duymayalim ,Canım çok çok üzüldüm. Ama yapacak bişey yok. Demekki sağlıksız bir embriyoydu ki gelişemedi böyle düşün. Allah bekletiyosa çok daha güzelini nasip edecektir. En kısa zamanda buraya tekrar hamileyim mesajını yazacağına inanıyorum. Sağlıklı hayırlı bi şekilde evladını kucağına alırsın en kısa zamanda inşallah. Dualarım hala hasret çeken anne adaylarıyla
fionawoody kuzum senin de bugün tahlil günün sanırım benim de salıydı çünkü. Yaptırdın mı tahlil ?
Az önce kan verdim sonuç bekliyorum çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuç alırım da değer düşmemiştirYaptırdım canım1259 çıktı çok şükür değerin gayet güzel yükselmiş dedi hemşire 5 haftalıkmışSen ne yaptın?
Canım inan gece gündüz dualarım hep evlat hasreti çekenlerle. Annem de aynı şekilde biz bu imtihanı yaşadığımız için bu zorluğu biliyoruz onlar da benimle birlikte acı çektiler yıllardır. Şimdi yüzümüz güldü elhamdulillah bi gün isteyen herkesin yüzünü güldürecek rabbim buna canı gönülden inanıyorum sadece zamanı varBir gün hepimiz bu duyguyu yaşayacagiz buna ben de eminim , Rabbimin uygun gordugune cok uzulursek gucenir bize , cok zor gercekten bu kadar isteyip bir turlu kavusamamak ama Allah bizi de sevindirecek ben buna eminim , rizkimizdan nasibimizden endise duymayalim ,uranus35 sen hamilesin Allah dualarini daha cabuk duyar belki bizden , hepimiz icin cok cok dua et olur mu ♥♥♥♥ Allah saglikla mutlulukla kucagina almak nasip etsin ♥♥♥♥
Kaç çıktı sonucun? İnş kat kat yükselmiştirAz önce kan verdim sonuç bekliyorum çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuç alırım da değer düşmemiştir
Yaptırdım canım1259 çıktı çok şükür değerin gayet güzel yükselmiş dedi hemşire 5 haftalıkmışSen ne yaptın?
Kaç çıktı sonucun? İnş kat kat yükselmiştir
635 çıktı çok şükür katlamışfionawoody minnaklarımızın arasında tam 2 gün var sanırım 2 gün önce doğum yapacaksın benden hayırlısıyla Rabbim o günleri de göstersin hepimize
Cumartesi bitmişti ilaçlar bugün regli oldum.Kızlar ilacı bıraktıktan kaç gün sonra adetiniz geldi?
Ben de pazartesi bıraktım hala gelmedi. Teşekkür ederimCumartesi bitmişti ilaçlar bugün regli oldum.
Kızlar peçeteye açık kahverengi leke geldi bugün 2 kere. Çok korkuyorum yarın 3. Test günüm. Ne oluyor sizce? Benim gibi olan var mı? Kasıklarıma batma ve arada karın ağrısı gibi şeyler de yaşıyorum
Rica ederim muhtemelen yarın olursunuzBen de pazartesi bıraktım hala gelmedi. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?