21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Benim de 3. Gün embriyosu 9. Gün kan testim 0.3 çıktı... hep 0.1 çıkardı umut var mı erken mı kan verdim, böyle olup yükselen var mı

Merhaba kaçıncı gün de 6 sonucunuz? .benim de idrarda böyle gözüktü kan da 5,87 çıktı.

Yok canım ilk transferimde yaptım 9. Gün negatif çıkmıştı çok üzülüp stres yapmıştım ikinci transferde hiç test yapmadım test günümü bekleyip kan verdim

Canım hayırlısı olsun inşallah değerin yine katlanır

Arkadaşlar bugun transfer olali 6.gunum bugun yuruyuse çıktım belim agridi cok normal mi sizce

Ben dondurulmuş embriyo transferi oldum. Onda yapılıyor mu

benimki dondurulmuş embriyo ama genetik tarama yapıldı ..zaten genetik tarama çok önemli..benim yaşımdan dolayı yumurta kalitesi v.s genetik yaptık ki bu bence yapılmalı..ilkinde mesela bana iki a kalite embriyo dediler yüklediler noldu sonuç hüsran..o merkezi bıraktım zaten. ikinciyi de öyle genetik olmadan deneyelim dediler..hayır dedim. başka yer buldum..

Merhaba kaçıncı gün de 6 sonucunuz? .benim de idrarda böyle gözüktü kan da 5,87 çıktı.
Benim 5. Embriyosu 9. Gün 6 çıktı. Bugün yani 11. Gün 20 çıktı. İnşallah sizin de güzel artar. Siz kaçıncı gündesiniz? Genelde toplam 14. Gün bakıyoruz dedi hemşire. Yani 5+9 14 oluyor diye bana test gününü 9 gün sonrasına vermişler

Arkadaşlar bugun transfer olali 6.gunum bugun yuruyuse çıktım belim agridi cok normal mi sizce
Normal. Benim hala çok ağrım oluyor. Ama bu ilk zamanlar dinlenmeni tavsiye ederim. Ben pek bişey yapmıyorum ama evde de yatmıyorum uzanıyorum.. her ne kadar etkilemiyor normal hayata dönün dese de hemşireler benim içim rahat etmiyor. Bir de dinlenince ağrılarım olmuyor. Ama yürüsem ya da mutfak işi yapsam benim de ağrılarım artıyor

Benim de 3. Gün embriyosu 9. Gün kan testim 0.3 çıktı... hep 0.1 çıkardı umut var mı erken mı kan verdim, böyle olup yükselen var mı
Bence erken toplamı 14 gün olacak şekilde ayarlayıp yine bakın belki yükselir. Ben de öncesinde yaptığımda sıfırdı. Ama 14. Gün 6 olmuştu. Siz daha 12. Gündesiniz hala bir ümit var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…