- 24 Ocak 2020
- 171
- 153
- 53
- Konu Sahibi zumramirza
-
İlk değerim 40 sonra 30 sonra 20
Sağolun kızlar aralıkta tekrar deneyeceğim ♥
Canım ne yaptın tekrarladın mı kan testini ?
Ayy hadi gözünaydin çok güzel artmış
Hayırlı olsun canım artış çok güzel sağlıkla ilerler inşallah. Sende herhangi belirti varmı hamile olduğuna dair ?Canım evet yaptım.bugun beta hcg :769,5
Eki Görüntüle 2700725
Kızlar alttakini bugün yaptım. Yani üsttekine göre 2 gün sonra. Bugün kan testi vericem artış var mı bakacağız. İlk değerim 6 idi.. sizce test çizgisinde koyulaşma var mı ? Değerim artmış mıdır? İnşallah bebeğim bana yeni tutunuyordur
Kuzum çok üzüldümKızlar benim kimyasal gebelik olduğu kesinleşti değerim şuan 21 sıfırlanmasını bekleyeceğim sonra adet kanamasıyla düşürecekmişim
Kan testi sonucun çıktı mı canım ? Artış nasıl ?Eki Görüntüle 2700725
Kızlar alttakini bugün yaptım. Yani üsttekine göre 2 gün sonra. Bugün kan testi vericem artış var mı bakacağız. İlk değerim 6 idi.. sizce test çizgisinde koyulaşma var mı ? Değerim artmış mıdır? İnşallah bebeğim bana yeni tutunuyordur
Evet şimdi aldım sonucu 20 çıktı. Hemşire artışın çok güzel olduğunu söyledi ama perşembe tekrar test istiyor. Değerin düşüklüğü mü önemli artışı mı bilemedimKan testi sonucun çıktı mı canım ? Artış nasıl ?
Evet değerim çok şükür yülselmiş perşembe yine kan testi öncesi idrarda koyulaşmaya bakıp öyle kan testi vericem. Böyle insan test çizgisinin koyulaştığını görünce daha rahat bekliyor sonucuBence var inşallah değerin çok güzel yukselmistir
Canım genelde sayılara değil artışa bakılıyor. 6 dan 20 ye üç kattan fazla var bu çok güzel bi haber. Hemşire de söylemiş zaten içini ferah tut. Muhtemelen daha yeni kana geçiyor birkaç güne sayıların yükselir zaten merak etme hadi hayırlısı olsunEvet şimdi aldım sonucu 20 çıktı. Hemşire artışın çok güzel olduğunu söyledi ama perşembe tekrar test istiyor. Değerin düşüklüğü mü önemli artışı mı bilemedim
Ahahaaa aynı şeyi ben de yapıyorum önce evde teste bakıyorum koyulaşma var mı diye sonra kan testi yaptırıyorum yüreğime inmesin diyeEvet değerim çok şükür yülselmiş perşembe yine kan testi öncesi idrarda koyulaşmaya bakıp öyle kan testi vericem. Böyle insan test çizgisinin koyulaştığını görünce daha rahat bekliyor sonucu
Çok teşekkür ederim canımCanım genelde sayılara değil artışa bakılıyor. 6 dan 20 ye üç kattan fazla var bu çok güzel bi haber. Hemşire de söylemiş zaten içini ferah tut. Muhtemelen daha yeni kana geçiyor birkaç güne sayıların yükselir zaten merak etme hadi hayırlısı olsun
merhaba ben de 29 Eylül de dondurulmuş 3.gün embriyosu transferi oldum . Siz evde idrar testi yaptınız mı ?Selam herkese 21 Eylül'de transfer olmuştum 3. Gün embryosu 2 adet transfer edildi. 11.gün beta hcg 349 çıktı sizce nasıl arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?