21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

3 ekim adet tarihim ama ne bileyim ister istemez insan tedirgin oluyor. İnşallah yerleşme kanamasıdır Ama gördüğüm kadarıyla kimse de böyle bir şey olmamış. Bende niye oldu anlamadım
Nasıl olmamış yerleşme kanaması diye bi bak istersen pembe veya kahverengi oluyormuş sende pembe dedin zaten

Yani 5. Gün zaten pozitif çıkarsa şaşırırdık canım çok erken sabret biraz inş pozitife döner böyle erken yapınca boşuna üzülüyorsunuz kötü etkileniyor belkide embriyocuklar
benim de 3.gün embriyosu 2 adet koyuldu ve bugün 8.gün ve ben test yaptım idrar ve koskocaman tek çizgi Umudum da kalmadı. Belki silik olsa umudum olur dedim ama yok malesef

benim de 3.gün embriyosu 2 adet koyuldu ve bugün 8.gün ve ben test yaptım idrar ve koskocaman tek çizgi Umudum da kalmadı. Belki silik olsa umudum olur dedim ama yok malesef
Sen onu atma bi kenara koy testi , 3.gun embriyosunda 8.gun test icin erken olabilir , bazen ertesi gun bile cikan oluyor , test dursun ve bence birkac gun daha yapmaya devam et kuşum

Bence testi erken yapmışsın canım. Umudunu yitirme biliyorsun ki önce kana sonra da idrara geçiyor ki şöyle düşün 6. Günde tutunmuş olsa 3 gün beta hcg yükselmeye başlıyor ve bu da senin erken yaptığın anlamına geliyor bence. Kan tahliline kadar bekle ve üzülme

Cnmsn umarım inş dediğin gibi olur ..gayet iyi 2 tane embiryom vardı,serum tedavisi oldum,embriyoskop işlemi yapıldı vs inş dediğin gibi olur

Cnmsn umarım inş dediğin gibi olur ..gayet iyi 2 tane embiryom vardı,serum tedavisi oldum,embriyoskop işlemi yapıldı vs inş dediğin gibi olur
Tamam işte bir sürü aşamalardan geçmişsin sende benim gibi. Biz şimdi birbirimize destek olucaz ve umutsuzluğa kapılmamaya çalışıcaz. Hem daha erken takma böyle şeyleri kafana sen bol bol su iç, dinlenmene bak, stresten uzak durmaya çalış ☺

İki saat sonra silik çizgi gören vardı burda. Bence hemen ümitsizliğe düşme. 3. Gün embriyosu geç çıkıyo gerçekten

Canım boşuna üzülme çokkk erken yapmışsın hele bide 3. Gün embriyosu için çok erken boşuna üzme kendini 10. Gün tekrarla ben kaç tane okudum burda 12. Gün bile idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan var

3 ekim adet tarihim ama ne bileyim ister istemez insan tedirgin oluyor. İnşallah yerleşme kanamasıdır Ama gördüğüm kadarıyla kimse de böyle bir şey olmamış. Bende niye oldu anlamadım
7. Gün ve sonrasında kahverengi ya da pembe lekelenme genelde yerleşme kanaması canım bugün okumuştum, 7. Gün ve sonrasında bunu yaşadıysan hamilesin diye. Tabi kişiye göre 6. Gün falan da olabilir

7. Gün ve sonrasında kahverengi ya da pembe lekelenme genelde yerleşme kanaması canım bugün okumuştum, 7. Gün ve sonrasında bunu yaşadıysan hamilesin diye. Tabi kişiye göre 6. Gün falan da olabilir
İşte benim erken oldu. Ama bende araştırdığımda 5. ve 6. Gün olabiliyormuş diye burada pek duymadım öyle genelde daha geç tutunma kanaması yaşıyorlar. O yüzden de korktum. Doktoruma ilk gün bir akıntımın fotoğrafını atmıştım. O normal rahim ağzı kanaması endişelenme demişti bana. Benim rahim ağzımda yara vardı biraz hassasım da. Bunlar da öyle kıpkırmızı olmadığından sorma ihtiyacı duymadım sadece fotoğrafını çektim

Inş Bnde böyle olanlardan olurum dediğin gibi olurum cnm benim umarim

Cnmsnn inan okadar morale ihtiyacım var,ve pozitif düşünmeye ihtiyacm var

Ama işte olsa az da olsa çıkardı die düşünmeden alamıyorum kendimi
Kuzum , az da olsa diye dusunme .Bak 5.gun transferlerinde 8.gun , 3.gun transferlerinde 10.gun betahcg salgilanmaya basliyormus , yani şu an vucudun testin calisma mekanizmasinda aradigi maddeyi salgilamaya baslamadi ki, bu once salgilanacak kana karisacak sonra idrara vs. Endiselenme olacakk insallahh

Ilk tedavim de 1 tane orta kalite koyulmuştu ve ben yine 8.gün yapmıştım kan tahlili onda 7.01 çıkmıştı tutunmaya çalışmış ama ilerleyememişti. Smdi bakıyorum gayet iyi embriyo var ama idrar da cikmams. Kafam allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…