21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

1. Coraspin
2. Progestan 200 fitil olarak günde 3 defa
3.progestan dex göbekten günde 1 defa
4.supralife woman
5. Haftada 1 defa proluton depot (transfer günü 1.yapıldı yarın 2. Doz yapılacak)
Bu lar şuan kullanmaya devam ettiklerim

Canım bunun sabit bi günü yok 5.6.7. Gün olur die tamamen kişiye göre değişir bunlar endişelenme içini rahat tut

Canım bunun sabit bi günü yok 5.6.7. Gün olur die tamamen kişiye göre değişir bunlar endişelenme içini rahat tut
Yani ne bileyim hep diyorum her şey kişiye özeldir diye ama çok baktım genelde hep öyle yazmışlar. Tahlil gününe kadar her şeye dikkat devam artık, beklemekten ve dua etmekten başka bir şey yok

Kizlar bu arada birsey diyeceğim ilaclarla ilgili benim doktorum kullanilan genel ilaçların dışında birde magnesium verdi bir araştırın isterseniz tüp bebekte baya faydaliymis

İyi kötü embriyo farketmiyor ki. Ben ona takılmıyorum açıkçası bence sende takılma. Sonuçta çok çok iyi embriyoların tutmadığı gibi çok çok kötü embriyoların tuttuğu da oluyor. Benim eşimin spermleri o kadar kötüydü ki bir sürü yumurtam olmasına rağmen sadece 4 tanesi 3. Güne ulaşabildi ve onları dondurduk. O zaman moralim bozulduğunda doktorum söylemişti bana bir hastası varmış hatta bende görmüştüm onları. Benim gibi çok yumurtası olmuş ama sadece 1 tanesi döllenip ilerlemiş. Ve onunla hamile kalmış. Yani Allah ol diyor ve oluyor. Biraz uzun yazdım kusura bakma. Moralini bozma daha güzel hissetmen gerekiyor, hiçbir şeyin sonu değil öyle düşün

Kızlar absürt soru mu bilmiyorum ama transferden sonra ben sadece eşime saçımı yikattirmis , duş almamistim ne olur ne olmaz diye.Bu akşam ilk defa soğuğa yakin suyla duş aldim , siz ne durumdasiniz , duş almaktan birsey olur mu, siz aldiniz mi ?

Bana doktorum normal hayatına geri dönebilirsin demişti ama ben sadece sabunlu bezle siliniyorum. Biliyorum çok pis bir durum Hele ki ben her gün duş alan birisiyim ama sonradan bu konuda pişmanlık yaşamak istemedim. Bir yerde okumuştum canım ayakta ve sıcak olmayan suyla yıkanılıyormuş. Ben birkaç gün sonra öyle yıkanacağım

Kızlar sizin kaçıncı gün embriyosu ve ne zaman kan tahlili yapmanızı söyledi doktorlarınız?
Benim 3. Gün doktorum ayın 3ünde tahlil yapmamı istemişti ama biz eşimle ayın 2sinde yapmak istiyoruz. Sizce bir sakıncası olur mu?

Estağfirullah ne demek....Ben çok mutlu oldum bana açıklama yapman moral vermen .instgramda tüp bebek uzmanı var ona yazdım sordum ve bana ilk önce kana geçtiğini sonra idrara geçtiğini söylemiş ve ben şuan çok mutlu oldum en azından umudum var

Hemen hemen aynı canım hayırlısı bakalım

5.gün embriyosu 2 tane 3 ekimde tahlil günüm bence 2sinde de çıkar kanda

Bana 4 gün alma dediler dün 5. Gündü ilk kez duş aldım dün ama soğuğa yakın ılık ve ayakta kesinlikle oturmak yok demişlerdi bana 5 dakkaya çıktım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…