- 26 Kasım 2019
- 141
- 291
- 33
- Konu Sahibi zumramirza
-
1. CoraspinKızlar bu arada siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben kendi kullandıklarımı yazacağım karşılaştıralım ben hipotroid hastasıyım 10 yıldır ilaç kullanıyorum o yüzden 1. İlacım eurhyrox
2. Corasprin
3.Estrofem (transfer günü başladım)
4.Prolutex İğne(yumurta toplama günü başladım)
5.Progestan 200mg Fitil (yumurta toplama günü başladım) günde 3 kez 1 tane
6.Folikasit Diafol kullanıyorum
7.Gynositol vitamin bunu gebelik tedavimin başından beri kullandırıyor Doktorum çünkü polikistikoverim bu yumurta kalitesini arttırıyor gebeliktede devam edeceğim bir vitamin
- Ayrıca yumurta toplanan günden itibaren 5 gün boyunca Tetradox antibiyotik ve Prednol tablet kullandım onlar bitti tabiiki Birde yumurta toplama gününden 1 gün önce Dostinex tablet kullandım zaten içinde 8 tane vardı bitti oda karnım su toplamasın diyeydi
Şuanda devam ettiğim 7 ilaç var yani kızlar ikisi vitamin
Benim doktorum profesör ve çok bilgili çokta iyi çok memnunum ve ona çok güveniyorum o yüzden belki de sizden daha fazla ilacım olabilir her ayrıntıyı düşünüyor siz neler kullanıyorsunuz ?
Canım bunun sabit bi günü yok 5.6.7. Gün olur die tamamen kişiye göre değişir bunlar endişelenme içini rahat tutİşte benim erken oldu. Ama bende araştırdığımda 5. ve 6. Gün olabiliyormuş diye burada pek duymadım öyle genelde daha geç tutunma kanaması yaşıyorlar. O yüzden de korktum. Doktoruma ilk gün bir akıntımın fotoğrafını atmıştım. O normal rahim ağzı kanaması endişelenme demişti bana. Benim rahim ağzımda yara vardı biraz hassasım da. Bunlar da öyle kıpkırmızı olmadığından sorma ihtiyacı duymadım sadece fotoğrafını çektim
Sen yine de öyle düşünmeAma işte olsa az da olsa çıkardı die düşünmeden alamıyorum kendimi
Yani ne bileyim hep diyorum her şey kişiye özeldir diye ama çok baktım genelde hep öyle yazmışlar. Tahlil gününe kadar her şeye dikkat devam artık, beklemekten ve dua etmekten başka bir şey yokCanım bunun sabit bi günü yok 5.6.7. Gün olur die tamamen kişiye göre değişir bunlar endişelenme içini rahat tut
İyi kötü embriyo farketmiyor ki. Ben ona takılmıyorum açıkçası bence sende takılma. Sonuçta çok çok iyi embriyoların tutmadığı gibi çok çok kötü embriyoların tuttuğu da oluyor. Benim eşimin spermleri o kadar kötüydü ki bir sürü yumurtam olmasına rağmen sadece 4 tanesi 3. Güne ulaşabildi ve onları dondurduk. O zaman moralim bozulduğunda doktorum söylemişti bana bir hastası varmış hatta bende görmüştüm onları. Benim gibi çok yumurtası olmuş ama sadece 1 tanesi döllenip ilerlemiş. Ve onunla hamile kalmış. Yani Allah ol diyor ve oluyor. Biraz uzun yazdım kusura bakma. Moralini bozma daha güzel hissetmen gerekiyor, hiçbir şeyin sonu değil öyle düşünIlk tedavim de 1 tane orta kalite koyulmuştu ve ben yine 8.gün yapmıştım kan tahlili onda 7.01 çıkmıştı tutunmaya çalışmış ama ilerleyememişti. Smdi bakıyorum gayet iyi embriyo var ama idrar da cikmams. Kafam allak bullak oldu
Krampların falan mı oldu canım? Ya da kabızlık problemin?Kizlar bu arada birsey diyeceğim ilaclarla ilgili benim doktorum kullanilan genel ilaçların dışında birde magnesium verdi bir araştırın isterseniz tüp bebekte baya faydaliymis
Yok hiçbiri olmadı transfer sonrasi hemen verdi zatenKrampların falan mı oldu canım? Ya da kabızlık problemin?
Bana doktorum normal hayatına geri dönebilirsin demişti ama ben sadece sabunlu bezle siliniyorum. Biliyorum çok pis bir durumKızlar absürt soru mu bilmiyorum ama transferden sonra ben sadece eşime saçımı yikattirmis , duş almamistim ne olur ne olmaz diye.Bu akşam ilk defa soğuğa yakin suyla duş aldim , siz ne durumdasiniz , duş almaktan birsey olur mu, siz aldiniz mi ?
Magnezyumun öyle etkileri de varda belki başına gelmesin diye vermiş olabilir doktorun diye düşündümYok hiçbiri olmadı transfer sonrasi hemen verdi zaten
Estağfirullah ne demek....Ben çok mutlu oldum bana açıklama yapman moral vermen .instgramda tüp bebek uzmanı var ona yazdım sordum ve bana ilk önce kana geçtiğini sonra idrara geçtiğini söylemiş ve ben şuan çok mutlu oldum en azından umudum varİyi kötü embriyo farketmiyor ki. Ben ona takılmıyorum açıkçası bence sende takılma. Sonuçta çok çok iyi embriyoların tutmadığı gibi çok çok kötü embriyoların tuttuğu da oluyor. Benim eşimin spermleri o kadar kötüydü ki bir sürü yumurtam olmasına rağmen sadece 4 tanesi 3. Güne ulaşabildi ve onları dondurduk. O zaman moralim bozulduğunda doktorum söylemişti bana bir hastası varmış hatta bende görmüştüm onları. Benim gibi çok yumurtası olmuş ama sadece 1 tanesi döllenip ilerlemiş. Ve onunla hamile kalmış. Yani Allah ol diyor ve oluyor. Biraz uzun yazdım kusura bakma. Moralini bozma daha güzel hissetmen gerekiyor, hiçbir şeyin sonu değil öyle düşün ☺
Hemen hemen aynı canım hayırlısı bakalım1. Coraspin
2. Progestan 200 fitil olarak günde 3 defa
3.progestan dex göbekten günde 1 defa
4.supralife woman
5. Haftada 1 defa proluton depot (transfer günü 1.yapıldı yarın 2. Doz yapılacak)
Bu lar şuan kullanmaya devam ettiklerim
5.gün embriyosu 2 tane 3 ekimde tahlil günüm bence 2sinde de çıkar kandaKızlar sizin kaçıncı gün embriyosu ve ne zaman kan tahlili yapmanızı söyledi doktorlarınız?
Benim 3. Gün doktorum ayın 3ünde tahlil yapmamı istemişti ama biz eşimle ayın 2sinde yapmak istiyoruz. Sizce bir sakıncası olur mu?
Elbette umudun varEstağfirullah ne demek....Ben çok mutlu oldum bana açıklama yapman moral vermen .instgramda tüp bebek uzmanı var ona yazdım sordum ve bana ilk önce kana geçtiğini sonra idrara geçtiğini söylemiş ve ben şuan çok mutlu oldum en azından umudum var
Kesinlikle öğle. Ve ben ilk önce kana ve sonra idrara geçtiğini öğrenmiş oldum.ve hala sansm var ☺Sen yine de öyle düşünme ☺ Güzel düşün bak o kadar çabaladık ettik birkaç gün daha sabredebiliriz bence
Bana 4 gün alma dediler dün 5. Gündü ilk kez duş aldım dün ama soğuğa yakın ılık ve ayakta kesinlikle oturmak yok demişlerdi bana 5 dakkaya çıktım zatenKızlar absürt soru mu bilmiyorum ama transferden sonra ben sadece eşime saçımı yikattirmis , duş almamistim ne olur ne olmaz diye.Bu akşam ilk defa soğuğa yakin suyla duş aldim , siz ne durumdasiniz , duş almaktan birsey olur mu, siz aldiniz mi ?
İnşallah5.gün embriyosu 2 tane 3 ekimde tahlil günüm bence 2sinde de çıkar kanda
Aynen öyle erkenden yapmasaydın şimdi boşuna yaşamıcaktın bunlarıKesinlikle öğle. Ve ben ilk önce kana ve sonra idrara geçtiğini öğrenmiş oldum.ve hala sansm var ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?