- Konu Sahibi zumramirza
-
Kızlar absürt soru mu bilmiyorum ama transferden sonra ben sadece eşime saçımı yikattirmis , duş almamistim ne olur ne olmaz diye.Bu akşam ilk defa soğuğa yakin suyla duş aldim , siz ne durumdasiniz , duş almaktan birsey olur mu, siz aldiniz mi ?
Bana ertesi gün alabilirsin dediler..ben 5 gün bekledim..ılık suyla duş aldım .Kızlar absürt soru mu bilmiyorum ama transferden sonra ben sadece eşime saçımı yikattirmis , duş almamistim ne olur ne olmaz diye.Bu akşam ilk defa soğuğa yakin suyla duş aldim , siz ne durumdasiniz , duş almaktan birsey olur mu, siz aldiniz mi ?
Testin resmini atar mısın ikinci silikte olsa gözüküyor muKızlar yanlış yere yazdıgım eski bir konuda biri demişki, dondurulmuşlar erken çıkar eğer taze transfer olsaydı çatlatma iğnesi etkisi olurdu demiş..çok erken ama umutlandım biraz..çünkü yaş olarak ve tek embriyo oldugu için hiç umudum yok.. bu arada benimki 5.gün embriyo..
Canım atmayı çok isterdim ama resmi çektiğimde parlıyor yani göremezsin..denedim..ama bakınca hayalette olsa var orda bir çizgi..ya ne kadar doğru bilmiyorum tabii ama dün de test yapmıstım hiç çizgi filan yoktu..Testin resmini atar mısın ikinci silikte olsa gözüküyor mu
Madem yaptın artık o zaman yarında tekrarla yeni bi testleCanım atmayı çok isterdim ama resmi çektiğimde parlıyor yani göremezsin..denedim..ama bakınca hayalette olsa var orda nir çizgi..ya ne kadar doğru bilmiyorum tabii ama dün de test yapmıstım hiç çizgi filan yoktu..
Evet aynen..inşallah kötü bir tesadüf değildir..Madem yaptın artık o zaman yarında tekrarla yeni bi testle
İnşallah değildir canım dediğim gibi yarında yap bakalım yine çıkcak mıEşime de gösterdim o da gördü..yani bence en doğrusu yarın tekrar etmek..o zaman da böyle ise umut var aksi takdirde test bozuk ya da negatiftir..inş değildir tabii..
İnşallah değildir canım dediğim gibi yarında yap bakalım yine çıkcak mı
İnşallahhh çıkarSağol canım..inş..
Gunaydin canim, bende boyle birsey olmadi henuz , ozaman belki sen hcg salgilamaya baslamissindir , mide bulantisi hcgden oturu oluyor cunku ,hadi inşallah tuttu demekkiGünaydın kızlar bugün 7.gunum sabah işe geldim açıkçası zaman geçsin diye evde vakti gecirmek çok zor çünkü kahvaltı yaparken açık bir çay iceyim dedim mide bulantısından çayı zor attim elimden. benim gibi bugün bulantı yaşayan var mı? Ben bu kadarını da psikolojik yapiyor olamam diye düşünüyorum
Canım bende mide bulantısı yok ama karın ağrısı var bakalım hayırlısıGünaydın kızlar bugün 7.gunum sabah işe geldim açıkçası zaman geçsin diye evde vakti gecirmek çok zor çünkü kahvaltı yaparken açık bir çay iceyim dedim mide bulantısından çayı zor attim elimden. benim gibi bugün bulantı yaşayan var mı? Ben bu kadarını da psikolojik yapiyor olamam diye düşünüyorum
Bende de karın ağrısı var adet oldum zannettim hattaGünaydın kızlar bugün 7. Günümüz çoğu gitti azı kaldı çok heyecanlıyım
Canım bende mide bulantısı yok ama karın ağrısı var bakalım hayırlısı
10,12 günler idrar da çıkmayıp kanda sonuç alan var mi kızlar.ozellikle 3.gün embriyosu olan.ltfen yaşadıklarımızı paylaşırmısınız1. Coraspin
2. Progestan 200 fitil olarak günde 3 defa
3.progestan dex göbekten günde 1 defa
4.supralife woman
5. Haftada 1 defa proluton depot (transfer günü 1.yapıldı yarın 2. Doz yapılacak)
Bu lar şuan kullanmaya devam ettiklerim
Benim de 9.gün ilk günler de göğüs, rahim de az da olsa batma sizi vardı ama 2 gündür yok .şuan sadee bacak , bel ağrısı var.ilk deneme de lekelenme de olmuştu. Şuan oda yok. Inş tutulmuşlardırGünaydın kızlar bugün 7. Günümüz çoğu gitti azı kaldı çok heyecanlıyım
Canım bende mide bulantısı yok ama karın ağrısı var bakalım hayırlısı
Ayyy canım inşallah hep beraber alırız güzel sonuçlarıGunaydin canim, bende boyle birsey olmadi henuz , ozaman belki sen hcg salgilamaya baslamissindir , mide bulantisi hcgden oturu oluyor cunku ,hadi inşallah tuttu demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?