- 30 Haziran 2018
- 505
- 975
- 53
- Konu Sahibi zumramirza
Sağol canımm kan verdim sonucunu bekliyorumKuzuuum gözün aydııınBence git kan ver hemen ❣
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımm kan verdim sonucunu bekliyorumKuzuuum gözün aydııınBence git kan ver hemen ❣
![]()
Çıktı mi sonuçBence yap kurtul canım acayip rahatladım ben şimdi kan verdim sonucu bekliyorum
Daha geçen biri vardı burda 2-3 saat sonra silik çizgi görüyormuş. Sanırım kan testi de pozitif çıktı. İnşallah sen de pozitif sonuç Alırsın Allah yardımcın olsun![]()
Sağol canımm kan verdim sonucunu bekliyorum♥
Kızlaaaarrrrrrrr silik çizgiii 5.gün embriyosu bugün 9. Günüm sizce hamilemiyimmm
Tekrar yaptınız mı siz testbence de evett..seninki gayet net hem de..sililiği yani..hadi bakalım kanda da çıkar inşallah ..![]()
Kaçıncı gün embriyo sizin
Canımm hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler hamileliğinn çok mutlu oldumKızlaaaarrrrrrrr silik çizgiii 5.gün embriyosu bugün 9. Günüm sizce hamilemiyimmm
Kaçıncı gün embriyo sizin
Tekrar yaptınız mı siz test
Çıkmadı daha cnm heyecanla bekliyorum ölmezsem yazarım sizeÇıktı mi sonuç
İnşallah canım çok sağol bakalım kanda ne çıkacakCanımm hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler hamileliğinn çok mutlu oldum![]()
Ay inşallah olmaz ya çok korkmuştumCanım hiç korkma sağlıklı tutunacak ya da tutunmuş bir embriyo öyle kolay kolay etkilenmez.İcini rahat tut Allah ol demisse zaten hiç bir sey olmazYalnizca öyle tehlikeli işler yapma ve biraz daha dinlenmeye özen göster
![]()
Kaç dk ya çıkar ya çatladık burda heyecandanÇıkmadı daha cnm heyecanla bekliyorum ölmezsem yazarım size![]()
Aynı gün transfer olmuşuz ozaman dün yaptım test bende canım sıkıldı5. gün blast
Off sorma ya hala çıkmadı delirtecekler beniKaç dk ya çıkar ya çatladık burda heyecandan![]()
Başka bir test markası ile denediniz mi bir de sabah mi yaptınız testidün akşam yine yaptım ama daha silik çıktı daha netleşmesi gerekmiyor mu artık ? kan vermeye korkuyorum henüz..![]()
Aynı gün transfer olmuşuz ozaman dün yaptım test bende canım sıkıldı![]()
Off sorma ya hala çıkmadı delirtecekler beni
Kaç kişi bu haberi bekliyor hadiOff sorma ya hala çıkmadı delirtecekler beni
Cuma günü test günüm benimde ama yarın kan verseem mi diye düşünüyorumBende bu sabah test yaptım aslında ama o test neredeyse 1 sene önce adetim 5 gün gecikince bir test yapayım deyip de paketinden çıkarttığım bir testti ama tam testi yapacakken adet olduğumu görmüştüm sonrada atmamıştım öyle selpağa sarıp sarmalamıştım açılan paketi ile birlikte saklıyordum bir deneyeyim dedim bu sabah silik çizgi bile yoktu pek üzülmedim ama açılmıştı ya test belki bozulmuştur diye düşündüm. Benim test günüm cuma sizin ne zaman?