- 24 Ocak 2020
- 171
- 153
- 53
- Konu Sahibi zumramirza
yaaa ben değerleri bilmiyorum hamile misini yani ? inanmıyorum harikaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun kuzummmm sağlıklı bi şekilde ilerler inşallah çok mutlu oldum ne güzel bu grup pozitiflerle dolsunnnnnKızlar sonucum 40,62♥
Ay hadi gözün aydııınKızlar sonucum 40,62♥
Canım senin için çok üzüldüm. Hayırlısı böyleymiş Allah bunu takdir ettiyse vardır bi sebebi. Daha güzelini hazırlıyodur senin için üzülme. Benim de negatif çıkacak büyük ihtimal hissediyorum. Ama en önemlisi sağlık yani sağlığımız yerinde olduğu sürece yumurta sperm olduğu sürece bu yolda hep şansımız var. Bir gün anne olacağız hepimiz ya seneye ya diğer sene. Ama bi gün o gün gelecek. Ve bu acılar hep geride kalacak. Önce sağlığını, psikolojini, moralini düzeltmeye bak. Seni mutlu edecek şeyler yap.Kızlar bugun benim de 9.gunum ve kan verdim sabah , 0.1 yani negatif cikti . Ben bu yola çikali cok uzun zaman oldu, neler geldi gecti basimdan , hersey ilk defa yolunda gitmisti ama nasip buraya kadarmis , demekki daha yolun sonuna gelmemisiz . Pozitif cikan arkadaslarimizi hepinizi can-ı gönülden tebrik ediyorum, benim için bir parça umut ve sevinciniz bana da olmuş gibi yaşatıyor , herşey mükemmel olsun hepiniz icin, ben artik bakalim ya nasip , ya nasip ...
Kuzum hayırlı olsun sağlıkla katlanarak artar inşallah değerlerin darısı bize inşallah ❤Kızlar sonucum 40,62♥
Kızlar bugun benim de 9.gunum ve kan verdim sabah , 0.1 yani negatif cikti . Ben bu yola çikali cok uzun zaman oldu, neler geldi gecti basimdan , hersey ilk defa yolunda gitmisti ama nasip buraya kadarmis , demekki daha yolun sonuna gelmemisiz . Pozitif cikan arkadaslarimizi hepinizi can-ı gönülden tebrik ediyorum, benim için bir parça umut ve sevinciniz bana da olmuş gibi yaşatıyor , herşey mükemmel olsun hepiniz icin, ben artik bakalim ya nasip , ya nasip ...
[/QU
canım daha yolun açık ..tekrar deneyeceğiz.lütfen kendini üzme ..
Tabiki elbette pes etmeyeceğim, kalbimin gucu yettigince devam edecegim , tek dileğim o günün çabuk gelmesi , ve senCanım senin için çok üzüldüm. Hayırlısı böyleymiş Allah bunu takdir ettiyse vardır bi sebebi. Daha güzelini hazırlıyodur senin için üzülme. Benim de negatif çıkacak büyük ihtimal hissediyorum. Ama en önemlisi sağlık yani sağlığımız yerinde olduğu sürece yumurta sperm olduğu sürece bu yolda hep şansımız var. Bir gün anne olacağız hepimiz ya seneye ya diğer sene. Ama bi gün o gün gelecek. Ve bu acılar hep geride kalacak. Önce sağlığını, psikolojini, moralini düzeltmeye bak. Seni mutlu edecek şeyler yap.
Şöyle düşün: seneye anne olacağım bu sene bebeksiz Özgür geçen son senem. Özgürce gez dolaş kendini mutlu eden şeyler yap.
ve şunu sakın unutma, pes etmediğimiz sürece bi gün mutlaka hepimiz anne olacağız.![]()
Kızlar sonucum 40,62♥
Tabiki elbette pes etmeyeceğim, kalbimin gucu yettigince devam edecegim , tek dileğim o günün çabuk gelmesi , ve senuranus35 sakin olumsuz dusunme , hadi guzel haberlerini bekliyoruz , bana da haber ver bari senin icin sevineyim
![]()
Süper çok sevindim. Benim orta kalite tek embriyo transferim olduİnşallah canım hepinize nasip olsun inş evet 2 taneydi ikisi de 1. Kaliteydi
5 in yukarısı olmalı.kızlar ben değerleri anlamıyorum..en düşük kaç olmalı?
Süper çok sevindim. Benim orta kalite tek embriyo transferim oldu ☹
Senjn adına çok üzüldüm canım ama herşeyin hayırlısı belki bı vakti zamanı vardır o vakit suan değil demek kiKızlar bugun benim de 9.gunum ve kan verdim sabah , 0.1 yani negatif cikti . Ben bu yola çikali cok uzun zaman oldu, neler geldi gecti basimdan , hersey ilk defa yolunda gitmisti ama nasip buraya kadarmis , demekki daha yolun sonuna gelmemisiz . Pozitif cikan arkadaslarimizi hepinizi can-ı gönülden tebrik ediyorum, benim için bir parça umut ve sevinciniz bana da olmuş gibi yaşatıyor , herşey mükemmel olsun hepiniz icin, ben artik bakalim ya nasip , ya nasip ...
Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza aldirsin hepimize nasip etsin inşallah..Kızlar sonucum 40,62♥
Dondurulmuş 3 emb. Vardı. Çözünme esnasında 2 si bozulmus kalan da orta kaliteymis o da transfer oldu. Siz ne zaman transfer oldunuzAynı durumdayız. Benim tek embriyom vardı ama elimde sizin de mi öyle?
Dondurulmuş 3 emb. Vardı. Çözünme esnasında 2 si bozulmus kalan da orta kaliteymis o da transfer oldu. Siz ne zaman transfer oldunuz![]()
Ben 28 inde transfer oldum. Daha yeni22 eylülde transfer oldum bu cuma test günümbana orta kalite dediler başta ondan sonra transfer günü çözdürdük 2 kere daha bölündü gayette canlılığı yerinde orta denemez iyi kaliteden 1 tık aşağıda sadece dediler. Hayırlısı bakalım bekliyorum heyecanla tahlil gününü.
Sizin kaçıncı gününüz?