- Konu Sahibi zumramirza
Bence hemen git kan verGözün aydıın diyebiliriz diye düşünüyorum ben
![]()
Umarim insallah test gunum yarin ama bugun ogleden sonra gidip kan vericem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hemen git kan verGözün aydıın diyebiliriz diye düşünüyorum ben
![]()
Yaa insallah öyledir adet olacakmış gibi de hissediyorum bilmiyorum inşallahÇatlatma iğnesinin etkisi 12 gün cnm onun etkisi geçmiştir inş hamilesin gibi gözüküyorrrrrr![]()
Kızlar bebeğimizin kaç haftalık olduğunu nerden bileceğiz son adet tarihimiz mi sayılıyor yoksa yumurtanın toplanıp döllendiği gün mü ?
Kızlar bu kullandığımız ilaçların hiçbirinde beta yoktur dimi ? İlaç etkisiyle bu sonuç çıkmış olabilir mi ?
Ben de bilmiyorum canım anca doktor söyler onu ultrasonda görülüyormuş kaç haftalık olduğu. Canım kan testini tekrarladın mı artış var mı diye? Bu kimyasal olayı beni korkutuyor Allah korusunKızlar bebeğimizin kaç haftalık olduğunu nerden bileceğiz son adet tarihimiz mi sayılıyor yoksa yumurtanın toplanıp döllendiği gün mü ?
Kan değerlerine iki gün bir bakılıp artışin iki kat şeklinde artması lazım iki katın altında kalırsa değer kimyasal gebelikten şüphe edilebilir zaten doktorunuz size bunu söyleyebilir değerlerinize göre ama şimdi bunları akliniza getirmeyin pozitif düşünBen de bilmiyorum canım anca doktor söyler onu ultrasonda görülüyormuş kaç haftalık olduğu. Canım kan testini tekrarladın mı artış var mı diye? Bu kimyasal olayı beni korkutuyor Allah korusun
Canım benim 3.5 çıktı ilac verdi 5.gun kullanmaya başladımKizlar ya bugün tsh 5.82 çok korkuyorum düşürür diye lütfen bana dua edin olur mu?
Kaçıncı günembriyosuydu canım ?Bugun 9.gundu teste kocaman tek çizgi çıktı neyse bu kezde böyle olsun bakalım denemeye devamyarın kan günüm kan da umudum kalmadı artık
Sonucu etkiledi mi benimki daha da yüksek çok korkuyorum yaaCanım benim 3.5 çıktı ilac verdi 5.gun kullanmaya başladım
. 5.gun embriyosuydu tüp bebekte ilk denememKaçıncı günembriyosuydu canım ?
Bi de ilk denemenmi bu ?
Yaşın da çok genç. İnşallah ikinci denemeye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalacaksın. Allah hayırlısıyla evladını sana nasip etsin. Sürpriz olarak gelsin bi sonraki ay inşallah. 5.gun embriyosuydu tüp bebekte ilk denemem
Amin inşaallah teşekkür ederim yaşım 32 ama 7 senelik evliliyim aşılamasiydi ilacıydi tüp bebekti derken yoruldum iyice moralim çok yüksekti bugüne kadar ama sadece ağlıyorum sessiz sessiz dua ileYaşın da çok genç. İnşallah ikinci denemeye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalacaksın. Allah hayırlısıyla evladını sana nasip etsin. Sürpriz olarak gelsin bi sonraki ay inşallah![]()
Allah, ben mahsun ve hüzünlü kalplerdeyim diye buyuruyor canım benim.Amin inşaallah teşekkür ederim yaşım 32 ama 7 senelik evliliyim aşılamasiydi ilacıydi tüp bebekti derken yoruldum iyice moralim çok yüksekti bugüne kadar ama sadece ağlıyorum sessiz sessiz dua ile
Kızlar ben akşamları işten sonra su içerek test yapıyodum sıkışmak için ama su silikleştirebiliyormuş..bu defa su içmedim ve başka test aldım.siliklik daha belirgin..inşallah kanda öyledir..![]()
Benide korkutuyor ama inşallah öyle birşey olmaz ikimizinde canım yarın sabah tekrarlıcam kan testini ama Doktorum bana değerimin iyi olduğunu söyledi bakalım yarın görecez 2 günde bir yaptırıyorlarmış 2 katına çıkması gerekiyormuş en azBen de bilmiyorum canım anca doktor söyler onu ultrasonda görülüyormuş kaç haftalık olduğu. Canım kan testini tekrarladın mı artış var mı diye? Bu kimyasal olayı beni korkutuyor Allah korusun