21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Kızlar bebeğimizin kaç haftalık olduğunu nerden bileceğiz son adet tarihimiz mi sayılıyor yoksa yumurtanın toplanıp döllendiği gün mü ?

Bugun 9.gundu teste kocaman tek çizgi çıktı neyse bu kezde böyle olsun bakalım denemeye devam 😔😔😔 yarın kan günüm kan da umudum kalmadı artık

Kızlar bu kullandığımız ilaçların hiçbirinde beta yoktur dimi ? İlaç etkisiyle bu sonuç çıkmış olabilir mi ?

Kızlar bebeğimizin kaç haftalık olduğunu nerden bileceğiz son adet tarihimiz mi sayılıyor yoksa yumurtanın toplanıp döllendiği gün mü ?
Ben de bilmiyorum canım anca doktor söyler onu ultrasonda görülüyormuş kaç haftalık olduğu. Canım kan testini tekrarladın mı artış var mı diye? Bu kimyasal olayı beni korkutuyor Allah korusun

Ben de bilmiyorum canım anca doktor söyler onu ultrasonda görülüyormuş kaç haftalık olduğu. Canım kan testini tekrarladın mı artış var mı diye? Bu kimyasal olayı beni korkutuyor Allah korusun
Kan değerlerine iki gün bir bakılıp artışin iki kat şeklinde artması lazım iki katın altında kalırsa değer kimyasal gebelikten şüphe edilebilir zaten doktorunuz size bunu söyleyebilir değerlerinize göre ama şimdi bunları akliniza getirmeyin pozitif düşün

Yaşın da çok genç. İnşallah ikinci denemeye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalacaksın. Allah hayırlısıyla evladını sana nasip etsin. Sürpriz olarak gelsin bi sonraki ay inşallah 🙏🏼🙏🏼💚
Amin inşaallah teşekkür ederim yaşım 32 ama 7 senelik evliliyim aşılamasiydi ilacıydi tüp bebekti derken yoruldum iyice moralim çok yüksekti bugüne kadar ama sadece ağlıyorum sessiz sessiz dua ile

Amin inşaallah teşekkür ederim yaşım 32 ama 7 senelik evliliyim aşılamasiydi ilacıydi tüp bebekti derken yoruldum iyice moralim çok yüksekti bugüne kadar ama sadece ağlıyorum sessiz sessiz dua ile
Allah, ben mahsun ve hüzünlü kalplerdeyim diye buyuruyor canım benim.
Geçen ay benim de herşey üst üste gelmişti. En yakın arkadaşım hamile diğer arkadaşımın da hamile haberini aldım onlar adına çok mutlu oldum ama benim için hiç bişe yolunda gitmiyordu tedavi yormuştu iki kere transfer ertelemesi falan derken en son bi gün bende güçsüz düşüp çökmüştüm bildiğin yere. Sonra ben de ağladım saatlerce. Ve çok dua ettim. Dedim ki Allahım biliyorum bu benim imtihanım ama ben bu yükü daha fazla kaldıramıyorum kalbime çok ağır geliyor nolur yükümü hafiflet kalbimi ferahlat beni de müjdenle sevindir kalbimi bahar yerine döndür diye dua etmiştim. Ve hayatında bi kere bile hamile kalamamış ben, pozitifi gördüm ilk defa. İnan benim bile olduysa herkesin olur. Senin de olacak. Yorulduğuna göre imtihanın bitmesine az kalmış demektir. :KK200:

Benide korkutuyor ama inşallah öyle birşey olmaz ikimizinde canım yarın sabah tekrarlıcam kan testini ama Doktorum bana değerimin iyi olduğunu söyledi bakalım yarın görecez 2 günde bir yaptırıyorlarmış 2 katına çıkması gerekiyormuş en az

Back
X