21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Canım benimde öyleydi ilkinde negatif aldım çok üzüldüm 6 ay kadar ara vermiştim geçen ay tekrar başladım ve pozitif aldım inşallah sende alırsın biliyorum çok zor rabbim inşallah sana da nasip eder tez vakitte nasip etsin 🙏

Ben sonucu yeni aldim. 3 gündür ayni saate kivrandiriyor beni. Cok korkuyorum adet agrisi gibi ama soguk soguk ter döküyorum. Yerleşmeye çalışıyor diyorlar olur diyorlar ama ben kendi doktorumla görüşemedim
Benim de 2 gündür oluyordu fakat bugün 1 kere yaşadım sonra ağrım sızım geçti olmayışına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Belirti arayınca insan olmamasına da üzülüyor

sayı morfoloji kaçtı peki eşinizde
Biz belirli aralıklarla çok test yaptırdık. Artık tam sayıları hatırlamıyorum ama ileri hızlı ve hızlı toplamı %3, morfoloji %1, toplam sayı olması gerekenin altında çıkmıştı. Bize kesinlikle aşılama olmaz direk tüp bebek olmalı, normal yolla gebeliğin oluşması çok zor dediler. Tüp bebekte ilk denememiz tutmadı işte ne yazıkki

Biz belirli aralıklarla çok test yaptırdık. Artık tam sayıları hatırlamıyorum ama ileri hızlı ve hızlı toplamı %3, morfoloji %1, toplam sayı olması gerekenin altında çıkmıştı. Bize kesinlikle aşılama olmaz direk tüp bebek olmalı, normal yolla gebeliğin oluşması çok zor dediler. Tüp bebekte ilk denememiz tutmadı işte ne yazıkki
bende sizinle aynı durumdayım hatta bizim sayı 5 milyonun altında diye rapor cıkarma işlemine giriştik.
ilk denemede olmayabiliyormuş o güzel canınızı sıkmayınız.
dondurulmuş embriyo var ise inş 2 inci denemeniz tutar.
yaşınız kaç ben 28 yaşındayım.

Ekstra hiç bişey yapmadım hatta ilkinde hep yattım üstüne düştüm ikincisinde transferin ikinci günü normal hayatıma döndüm sadece ağır kaldirmadim dikkat ederek her işimi yaptım canım
Tabi dikkat etmek çok önemli bu süreçte ama o canı oraya veren de rabbim alan da rabbim o yüzden ne yapsak boş

Ekstra hiç bişey yapmadım hatta ilkinde hep yattım üstüne düştüm ikincisinde transferin ikinci günü normal hayatıma döndüm sadece ağır kaldirmadim dikkat ederek her işimi yaptım canım
Tabi dikkat etmek çok önemli bu süreçte ama o canı oraya veren de rabbim alan da rabbim o yüzden ne yapsak boş
Yeme içme anlamında özellikle yediğin ya da yemediğin bir şey var mı?

bende sizinle aynı durumdayım hatta bizim sayı 5 milyonun altında diye rapor cıkarma işlemine giriştik.
ilk denemede olmayabiliyormuş o güzel canınızı sıkmayınız.
dondurulmuş embriyo var ise inş 2 inci denemeniz tutar.
yaşınız kaç ben 28 yaşındayım.
Bende 28 yaşındayım. 2 embriyomuz daha var onları da ikinci denemede kullanacağız. Her şey nasip, kısmet galiba. Eğer onlarda tutmaz ise bende raporla uğraşmayı düşünüyorum. Bu şekilde hem maddi hemde manevi olarak yıprandık 😔 Umarım siz ilk denemenizde güzel haberleri alırsınız 🤗

Maydonoz adaçayı ıhlamur tüketme dedi hemşire
Kahve çok seven biriydim transfer sonrasında sadece bı kere içtim canım istemedi bide trasngerden sonraki gün grip oldum zaten ilk hafta meyve çorba falan ictim sonra normal günlük hayatımda yediğim gibi devam ettim canim

Bende 28 yaşındayım. 2 embriyomuz daha var onları da ikinci denemede kullanacağız. Her şey nasip, kısmet galiba. Eğer onlarda tutmaz ise bende raporla uğraşmayı düşünüyorum. Bu şekilde hem maddi hemde manevi olarak yıprandık 😔 Umarım siz ilk denemenizde güzel haberleri alırsınız 🤗
inşallah tutar ikinci denemeniz. burada isteyen herkesin olması dileğiyle.

Kızlar ben şuan operasyona giriyorum. Düşük oldu maalesef. Düşük değerle başlayınca devam etmesi sıkıntılı oluyormuş demekki. Çok da ümitlenmiştik değerlerim arttı diye kanamam çok olmuştu ve bugün kesenin ve plezantanın bozulduğunu öğrendik. Beta hcg de bugün 35e düşmüştü zaten. Ama vücut atamadı parçalar kalmış maalesef. Operasyon zorunlu dedi doktor. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Yaşadıklarımız çok zor

Canım benim çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun dualarım seninle 🙏

Kızlar ben şuan operasyona giriyorum. Düşük oldu maalesef. Düşük değerle başlayınca devam etmesi sıkıntılı oluyormuş demekki. Çok da ümitlenmiştik değerlerim arttı diye kanamam çok olmuştu ve bugün kesenin ve plezantanın bozulduğunu öğrendik. Beta hcg de bugün 35e düşmüştü zaten. Ama vücut atamadı parçalar kalmış maalesef. Operasyon zorunlu dedi doktor. Dualarınızı eksik etmeyin benden. Yaşadıklarımız çok zor
Çok geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamanda yerini doldursun🤲 benimde 9. Gün 0.3 12. Gun 1.16 çıktı. Bugün 13. Gün ve ilk defa idrar testinde silik çizgi çıktı. Acaba tutundu mu diyorum ama tutsada sağlıklı değil gibi. Değerlerim seninkinden de az. Yarın bir kez daha kan vereceğim..

Çok geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamanda yerini doldursun🤲 benimde 9. Gün 0.3 12. Gun 1.16 çıktı. Bugün 13. Gün ve ilk defa idrar testinde silik çizgi çıktı. Acaba tutundu mu diyorum ama tutsada sağlıklı değil gibi. Değerlerim seninkinden de az. Yarın bir kez daha kan vereceğim..
Evet değerlerin benim gibi çok az. Sağlıksızsa inşallah kendiliğinden gider. Kürtaj olmak daha yıpratıcı oluyor. Mutlaka sıkı takip et ve çok ümitlenme. Ben kendimi çok kaptırmıştım değerlerim düzeldi diye kesin oldu demiştim. Keşke dün kanamam olduğunda tamamen adet olup atabilseydim.. kanaman olursa hiç üzülme canım gerçekten bak. Yaşamış biri olarak diyorum en azından tekrar denersin hemen sana bi zararı olmaz.

Canım benim çok geçmiş olsun biraz kendini toparla vücudun dinlensin yine denersin inşallah bu sefer olumlu olur 🙏🙏🙏

Back
X